Advokathuset Funch & Nielsen Reviews 14

1-star

Replied to 80% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Rated 1 out of 5 stars

Når man er advokat og hedder Henrik…

Når man er advokat og hedder Henrik Thinggaard har man selvfølgelig carte blanche til at gøre hvad man vil. Afholdes der møder hvor flere forskellige parter deltager , er det ikke så vigtigt hvis den ene part ikke deltager. Og dermed går glip af vigtig information. Alt foregår jo lige efter bogen, når Advokathuset Funch og Nielsen skal stå for sagsbehandling. Forsøger man som kunde at komme med indsigelser bliver det ignoreret. En sag kan trække ud i langdrag. Også længere end det var nødvendigt. Det er jo Henrik Thinggaard der helt suverænt bestemmer tempoet. For alt foregår jo lige efter bogen. Det kan man jo konstatere når man læser de andre kommentarer om Advokathuset Funch og Nielsen.

28 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Kan se jeg ikke er den første

Kan se jeg ikke er den første.
Købte et hus / dødsbo og havde frameldt mig at få rådgivning fra advokat ved mægleren. Og at de kun skulle lave skøde. Men alligevel havde de sendt en ordrebekræftelse på en pakke med at de kigger købsaftalen og så videre igennem. Og det havde jeg ikke lige opdaget. Og efter jeg både havde havde betalt/underskrevet købsaftale ringer advokatet og hyggesnakker lidt med mig det tænkte jeg ikke videre over . Da jeg troede det var for de enlig også stod for boet for sælger. . Og efterfølgende sender de en regning. På 5400 plus moms for som jeg troede for at lavet et skøde. Som helt sikkert nærmest kun er advokatens assistent har arbejdet på. Min anbefaling til andre brug en anden advokat hvis mulig. Her for du intet du kan bruge til nået for dine 14 dags lønning. For deres 1 time arbejde.

16 March 2026

Reply from Advokathuset Funch & Nielsen

Jeg er naturligvis ked af, at du har haft en oplevelse, der ikke svarer til dine forventninger.

For god ordens skyld vil jeg gerne præcisere, at vores opgave efter aftale alene bestod i berigtigelse af handlen – herunder udarbejdelse og tinglysning af skøde samt den tilhørende ekspedition – og ikke i egentlig juridisk rådgivning om købsaftalens indhold.

Inden arbejdet blev igangsat, blev der fremsendt en skriftlig ordrebekræftelse, som beskrev opgaven og honoraret. Efter din modtagelse af ordrebekræftelsen talte vi telefonisk sammen, og vi fortsatte herefter arbejdet i overensstemmelse med den beskrevne ydelse.

Arbejdet er udført i overensstemmelse med det aftalte.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil have forløbet gennemgået igen.

Niels Bjerre

Grim smag

Advokathuset Funch og Nielsen tager numsen på alle hvor de kan de er til at lukke op og skide i og fungerer numse og nøgler hvor har i Taget jeres uddannelse henne i en automat for plat og svindel fordi det er i gode til er simpelthen hen så tarvelige at i kan bedrage så mange mennesker håber i har grim smag i munden for i er til at brække sig over i ødelægger mange mennesker når i er sådan

8 December 2025

Kære Katalina.

Det var da en træls omgang…Vi har forsøgt at finde ud af, hvem du er – og hvad det er for nogle grimme ting, du føler dig udsat for, men vi kan slet ikke se at vi har haft noget med dig at gøre – hverken som kunde eller som modpart.

Vi kan derfor beklageligvis ikke kommentere din anmeldelse, men ønsker dig uagtet en god dag.

Henrik Tinggaard
Advokat

Rated 1 out of 5 stars

Særdeles (ukompente) advokater. Der ikke. er der for sin klient.

Særdeles ukompente . De tror de er dommer i sager. Tager holdning med det samme. Og er ikke lydhør for noget af det klienten siger. Banditter i habitter '.

16 September 2025

Reply from Advokathuset Funch & Nielsen

I visse situationer må man konstatere, at uanset hvad man foretager sig i forsøget på at skabe en tilfredsstillende dialog mellem klient og advokat, da kan det ikke lykkes, hvilket således har været tilfældet i denne sag. Og så er det godt, at der er frit advokatvalg i landet. Vi ønsker Kristian god held i den videre sagsførelse.

Rated 1 out of 5 stars

Vedrørende bobestyrer efter min fars…

Vedrørende bobestyrer efter min fars død.
Det er et fusker firma. Boet blev besigtiget af sekretæren alle henvendelser blev ordnet af sekretæren.
Har bedt om en opgørelse af hele sagen men har intet hørt.
Og så smed de ovenikøbet min fars personlige ting i skraldespanden da de ikke synes de havde værdi???
Hold jer langt væk fra dem.
Føj for pokker at de kan være sig selv bekendt.
De stjæler den afdødes penge og fupper de pårørende.
Samt laver små private aftale om afdødes bo.

21 February 2024

Kære Signe.

Det er nogen ret voldsomme – og temmelig urimelige – beskyldninger, du fremkommer med ☹

Vi tager vores tavshedspligt alvorligt og vil derfor ikke kommentere sagen yderligere – blot minde om at en sag altid har to sider…

Henrik Tinggaard
Advokat

Absolut uprofessionelt

Absolut uprofessionelt, og yderst uhøfligt tone...fra Rasmus.
De lytter på ingen måder, svare ikke mail de selv har sendt ud...vilket gjord at en sag ender i retten totalt unødvendigt... Amatør advokat hus og pengegriske s...

15 October 2022

Kære Christina.

Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse.

Dog må vi henvise til at du netop ikke er kunde hos os og gøre opmærksom på at vi først og fremmest ser det som vores opgave at varetage vore kunders interesser.

Meget utilfredsstillende

Meget utilfredsstillende

Da vores mor gik bort overtog de sagen som bobestyrere.
Vores mor blev begravet 8 Juli 2021 og graven er endnu ikke færdiggjort.
Det er den ikke fordi advokaten ikke har prioriteret det endnu.

Vi har gentagende gange forsøgt at kontakte den person som er på sagen, men hver gang vi ringer får vi fat i en sekretær som lover at lægge en seddel hos advokaten så de skal ringe tilbage.. men de ringer IKKE tilbage..

Kirkekontoret skriver løbende til os om de skal gøre noget ved graven, men vi ved intet når vi ikke får svar fra advokaterne endnu.

Vi syntes det er meget uretfærdigt at vi bliver smidt i skuffen på den her måde og bliver behandlet som en ligegyldig sag og ikke mindst meget respektløs for vores mors grav..

Vi vil bare gerne have en opdatering efter næsten et års ventetid....

9 June 2022

Kære Anders Pedersen

Det er med beklagelse, at jeg konstaterer din utilfredshed, da det ligger os meget på sinde, at vore klienter føler sig godt behandlet og underrettet.
Jeg må samtidig meddele dig, at jeg ikke pga tavshedsforpligtelser kan redegøre åbent om hændelsesforløbet i en konkret sag. Jeg kan dog meddele dig, at jeg ikke kan tilslutte mig din redegørelse for forløbet.
Jeg kan samtidig meddele dig, at der ikke hos mig er indgået en besked om, at jeg skulle kontakte dig, hvilket naturligvis kan bero på en beklagelig fejl fra vort kontors side, men ikke desto mindre er det tilfældet.
Jeg skal samtidig oplyse for dig, at jeg meget gerne tager en drøftelse med dig om det konkrete hændelsesforløb.

Rated 1 out of 5 stars

Udslettelse af forældet og udtjent pantebrev fast ejendom

Efter hussalg blev jeg kontaktet af købers advokat at et gammelt udtjent pantebrev skulle slettes som hæftelse.
Rådgivningen var fra deres side en mortifikation med omkostninger kr. 5.000 plus gebyrer og andet.
Fandt selv ud af at udslettelse af det uhæftede pantebrev kunne påtegnes tinglysning.dk som aflyst.
Dette lykkedes og helt uden salærer og gebyrer, gratis.

1 June 2022

Hej Finn.

Vi forstår ikke helt din anmeldelse, eftersom du jo netop ikke har været kunde hos os. Men ellers har du naturligvis ret i at det altid er den billigste løsning at gøre tingene selv – og godt at du fandt ud af det til sidst😊

Rated 1 out of 5 stars

Testamente sag. De har behandlet min brors bo da han…

De har behandlet min brors bo da han døde, her godtog de tvivlsomme hjemmeskrevne papirer på trods af at der forelå 2 testamenter som viste at familien skulle arve efter ham, sådan blev det ikke, de hjemmelavede papirer blev taget til følge og familien arvede intet.

2 April 2022

Reply from Advokathuset Funch & Nielsen

Hej Elman. Tak for din anmeldelse. Vi kan naturligvis ikke offentligt kommentere den konkrete sag, men helt generelt forholder det sig sådan, at det er Skifteretten og ikke advokaten/bobestyreren, der er kompetent til at afgøre testamenters gyldighed. Vi er uagtet kede af, at du ikke er tilfreds med resultatet af arvesagen.

Rated 1 out of 5 stars

Advarsel! Tavshed er en uklog advokatstrategi

Advarsel!! Tavshed på en dårlig anmeldelse er en uklog strategi. Tiden har vist, at I ikke evner at håndtere klager på en ordentlig måde. En dårlig omtale forsvinder ikke bare af sig selv, den kan udvikle sig til en mediestorm. I har 7 dage fra d.d. til at svare på min anmeldelse fra maj 2021.

8 October 2021
Rated 1 out of 5 stars

Jeg kan undre mig over mange ting hos…

Jeg kan undre mig over mange ting hos dette advokatfirma. Efter dødsfald i familien (min mand) ville jeg efter noget tid sælge vores hus. På daværende tidspunkt, var boet ikke gjort op. Men hvis jeg ville sælge huset, så skulle advokaten/ bobestyren have halvdelen af salgsprisen. Da jeg spurgte hvorfor, var svaret at han handlede i min afdøde mands interesse. Samtidig arvede min søn efter sin far og de penge er væk. Vi har aldrig fået brev nogen steder fra, hvor de står og hvornår min søn kan få dem udbetalt. Utroligt at det firma ik er jævnet med jorden

25 August 2021

Take a closer look