Fået rigtig god hjælp fra Leoni Advokater to gange ifm. boopgørelse. Kompetente og altid imødekommende, og der er ingen dumme spørgsmål. De svarer hurtigt og smiler altid i telefonen.
See what reviewers are saying
Jeg henvendte mig på mail, til Leoni Advokater søndag d. 15 september 2024, da jeg stod i en forholdsvis akut situation. Min mail blev besvaret kort efter. Jeg fik svar igen mandag d. 16 sept... See more
Jeg kontaktede Leoni Advokaterne for at få et råd og en opringning fra advokat Lene Brun vedr. "Anfordringsgældsbrev". Dagen efter blev jeg kontaktet af Lene, som gav et fyldestgørende svar på s... See more
HVIS man kunne give "minus-stjerner" i bedømmelse, så ville jeg have gjort det uden, at blinke! Jeg har ALDRIG oplevet en SÅ UPROFESSIONEL korrupt behandling! Og, jeg skriver her med ønske om, at IN... See more
Written by the company
Leoni Advokater er et fullservice advokatfirma i Midtjylland, med specialer inden for både erhvervs- og privatret. Vi giver professionel sparring i øjenhøjde. Læs mere på hjemmesiden.
Sankt Mathias Gade 96, 8800, Viborg, Denmark
- 86620600
- post@leoniadvokater.dk
- leoniadvokater.dk
Hasn’t replied to negative reviews
God og kompetent hjælp
Nemt og hurtigt
Jeg fik hjælp stor professionel hjælp til udarbejdelse af 2 juridiske dokumenter af advokat Lene Brun. Meget tilfreds med hele forløbet og til en fair pris
Jeg kan varmt anbefale Leoni Advokater
Jeg har benyttet dem i flere sager gennem årene, både privat og i mit firma, og har hver gang oplevet et højt fagligt niveau, grundig sagsbehandling og tydelig rådgivning. Præget af tryghed og god processtyring. Jeg har været meget tilfreds med resultaterne. Mine bedste anbefalinger.
Ordenlighed
Hvis jeg kunne give 10 stjerner fik de det.
Har brugt dette advokat firma af flere omgange.
I en arvesag i 2010 hvor de vandt en sag for mig over et forsikringsselskab i byretten i KBH.
Samt 3 bolig køb i henholdsvis 2008- og 2 sager i 2025 hvoraf den ene blev annulleret.
Jeg har været så tilfreds med at bruge Lars Kaasgaard i disse 3 boligsager.
Disse er behandlet på en god og meget ordentlig måde fra hans side.
Har kun positiv erfaring med firmaet.
elsker det så meget
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har tidligere været klient i, og havde i juli 2025 et spørgsmål som jeg sendte på mail. Dagen efter fik jeg svar på min henvendelse - har altid følt mig taget seriøst når jeg har været i dialog hos ovenstående. Kan varmt anbefale Leoni Advokater.
Tak til Stina og Laila.
/Karina.
Hushandel 2022
Vi brugte Leoni i en hushandel i 2022, så de kunne hjælpe med at finde de ting vi ikke selv var opmærksomme på. Da vi sælger huset igen, viser det sig at de slet ikke har haft styr på det, og hjælpen var ikke eksisterende. Advokaten læste blot højt for os hvad der stod i kontrakten, men detaljer om bl.a. lovlig eller ulovlig afblændning af olietank osv var de ikke opmærksomme på. Så det skal vi betale for nu.
Kan på ingen måde anbefale deres hjælp til andre.
Vi gik fra retsmøde med misforstået dom!
Vi tænkte længe om vi skal bedømme Leoni Kathrine. Men jeg synes folk skal vide at det er også dårlige sager, hvor I dette tilfælde vores sag blevikke taget alvorligt nok .Vi følte i løbet af sagsforløb at vi fik ikke den information som vi burde have . Vi er ikke fagfolk og internet/ google kan ikke forklare tilstrækkeligt . Derfor køber man sagfører. Men der var ikke ret meget hjælp at hente. Man skal vælge sin sagfører nøje . Med dette sag vi oplevede meget lidt kommunikation og savnede samarbejdsvillighed. Det er dagligdagen for en sagfører, men det er det ikke for os som klient. Meget trist!
Spitzenklasse assistance.
Jeg havde i særlig grad behov for en hurtig udarbejdelse af et testamente ift. livsarvinger og personligt bestemte arvinger.
Dagen efter første kontakt med Lene Brun lå mit testamente klar til notarforretning.
Jeg har nu et præcist, enkelt og velgennemtænkt testamente.
Flemming Friis
Testamente og fremtidsfuldmagt
Jeg var blevet anbefalet at jeg skulle kontakte Lene Brun
Det fortryder jeg ikke, da jeg har to bonusbørn som skal arve efter mig
Vi holdt et lille formøde. efterfølgende mødte vi op til et nyt møde, da skal jeg love for at hun havde fundet mange gode ting frem, som jeg ikke viste noget som helts om og det blev til en stor fordel for mine bonusbørn og mig, at det blev rigtigt formuleret
Det samme gældte også for udførelsen af min fremtidsfuldmagt
Preben Christensen
Super venlige iggir sig110procent for…
Super venlige iggir sig110procent for klienterne
Vi skulle have lavet et skøde til et…
Vi skulle have lavet et skøde til et hus vores firma havde købt et aps de laver et skøde men sætter os på skødet der går lang tid før vi opdager det og første gang vi ringer kommer de med en tale om det ikke havde noget at sige om det stod til os privat eller til vores firma. Efter en lang snak med banken var vi klar over det havde noget at sige hele bogføringsdelen osv vi ringer igen for fat i en dame hun kunne godt huske sagen og undskylde det med at vores firma var et enkelmands firma måtte fortælle hende det altid havde været et aps det trode hun ikke på 😀 så skulle ham der havde lavet det ringe tja han vasket hænder det var ikke dem der havde lavet fejl lang diskussion som vi ikke kom til at vinde tror sku næste gang vi snakker med en voksen
Efter 2,5 år fik jeg min dom fra…
Efter 2,5 år fik jeg min dom fra venstrelands ret til min fordel.
Takket være Leoni Advokater og Lars kaasgaard.
Kære Lars, tak for din indsats og troen på din klient.
Mvh familien Stanikzai Fra Thisted
Jeg kontaktede Leoni Advokaterne for at…
Dagen efter blev jeg kontaktet af Lene, som gav et fyldestgørende svar på spørgsmålet. Hun havde forberedt sig grundigt. At hun havde læst vores tidligere sager igennem inden, var helt tydeligt.
De næste tre dage havde vi en skriftlig korrespondance om øvrige sager, som for os var vigtige at få i orden.
Vi fik en hurtig professionel og venlig behandling!
Lene Brun får derfor vores bedste anbefalinger.
Vh Ole Thygesen
Erstatnings sag over 2 år, bare for at sende mig til forsikring
Har haft en sag om erstatning for et overfald på mig som har taget sammenlagt over 2 år (jeg anderkender alt ikke har været op til dem da sagen har skulle vurderes af retten), hvor de så har vendt tilbage til mig efter alt denne tid og sagt "miskommunikation" og sendt mig til min forsikring. Skandaløst, har lyst til at sagsøge dem over at spilde min tid i så lang tid.
Håber denne review bliver set og får kunder til at vælge en anden advokat.
"Minus-stjerner"!! 😡
Og, jeg skriver her med ønske om, at INGEN antager "Advokat" Lene Brun.
I vores avesag har hun ignoreret vores mails med ønske om et opstartsmøde, samt forhalet sagen i næsten et år. Den kunne have været afsluttet efter max. 14 dage, hvis vi, havde fået det opstartsmøde man kan bede om efter paragraf, og lov.
Stina Borup ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg fik svar igen mandag d. 16 september kort efter åbningstid, jf. aftale og efterfølgende gik det hurtigt med sagsbehandlingen.
Jeg fik tildelt Stina Borup, som især til retsmødet optrådte yderst professionelt, empatisk, fagligt stærk og formåede at skabte tryghed på en speciel dato.
Jeg kan kun give Stina Borup mine varmeste anbefalinger.
Hilsen Karina.
Leoni Advokater/ Advokat Lars Kaasgaard.
Hej. Jeg har haft brug for hjælp i en retsag. Og jeg henvendte mig til Leoni Advokater. Og jeg benyttede mig af Advokat Lars Kaasgaard. Jeg blev mødt med stor forståelse, en enorm erfaring, og professionel til fingerspidserne. Jeg var ikke på noget tidspunkt i tvivl om at jeg havde en af de absolut bedste Advokater. Lars Kaasgaard gav sig igennem hele forløbet altid god tid til at lytte til mig, og beroligede mig. Og sætte mig godt ind i sagen. Både på hans kontor, eller hvis jeg ringede til ham. Da jeg mødte op i retten svarede jeg på alt jeg blev spurgt om. Og efter at anklageren havde sagt hvad han havde at sige. Skulle Lars Kaasgaard afslutte, og han fik hver en mindste detalje med. Udfaldet var at jeg blev Frifundet og at staten betaler sagens omkostninger. Tusind tak til Leoni Advokater. Og en speciel tak til Lars som forsvarede mig i en af de sværeste dage i mit liv. Efter den fantastiske behandling jeg har fået af min Advokat Lars Kaasgaard. Vil jeg give mine varmeste anbefalinger til Leoni Advokater og i særdeleshed til Advokat Lars Kaasgaard.
Respektfuld og effektiv indkrævning
Vi har haft en meget positiv oplevelse med Leoni Advokater i forbindelse med indkrævning af et udestående beløb.
Hele processen blev håndteret yderst professionelt og med en sober tilgang.
Kommunikation med både mig og debitor var respektfuld og effektiv, hvilket resulterede i, at det udestående beløb inklusive renter og omkostninger blev indkrævet uden problemer.
Jeg kan varmt anbefale Leoni Advokater til andre, der har brug for assistance med inkasso og indkrævning.
Fremtidsfuldmagter
Vi har fået hjælp af Leoni advokaterne til oprettelse af fremtidsfuldmagter. Vi har fået en rigtig fin behandling, og vender tilbage, hvis vi igen får brug for bistand. Med venlig hilsen Margit og Allan l. Pedersen