Amok smykker er en meget fin og unik lille butik i Århus i det dejlige latinerkvarter. Vi fik en meget personlig og professionel betjening ved Rikke som gav os god vejledning. Vores ringe blev så sm... See more
Company replied
Super service og fantastisk håndværk. Jeg stod og skulle bruge en forlovelsesring og jeg skulle bruge den hurtigt, da jeg skulle frie i udlandet. Og her arbejdede de rigtig hurtigt og levede lige d... See more
Company replied
Udskiftning af en lille armbåndslås kostede kr 250 selvom selve låsen ikke koster mange kroner... og udskiftningen tog 1-2 minutter. Så en umanerlig timepris !! Ialt en pris på samme niveau som hele... See more
Company replied
AMOKsmykker er en værksteds-butik, hvor vil tilbyder danske unika design og guldsmedehåndværk. Læs mere på AMOKsmykker.dk
Badstuegade 20, 8000, Aarhus C, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Vi fik en meget personlig og professionel betjening ved Rikke som gav os god vejledning. Vores ringe blev så smukke og fine og helt unikke. Tusind tak! Vi vil helt klart anbefale Amok smykker til alle - hvis du søger smukke, unikke smykker og personlig betjening.

Reply from AMOKsmykker
Super service og fantastisk håndværk.
Jeg stod og skulle bruge en forlovelsesring og jeg skulle bruge den hurtigt, da jeg skulle frie i udlandet. Og her arbejdede de rigtig hurtigt og levede lige den ring jeg havde drømt om. Så absolut en kæmpe anbefaling herfra 😊 Stor tak til Rikke for at opfylde mine ønsker.
P..s. Den kommende brud blev meget glad for ringen 😉

Reply from AMOKsmykker
Der blev udført en fin reparation af et armbånd, som flere andre guldsmede afviste af kunne udføre.
Meget tilfredsstillende.

Reply from AMOKsmykker
God service og virkelig et flot resultat, der blev lige som ønsket 🙏

Reply from AMOKsmykker
God vejledning, venlig betjening og høj kvalitet! Jeg har kun haft positive oplevelser uanset om det var nye smykker eller omsmeltning, og jeg har altid følt, at der blev taget sig god tid til forklaringer og vejledning.

Reply from AMOKsmykker
Jeg møder altid smil og venlig betjening i butikken og er meget tilfreds med deres arbejde. Jeg har fået lavet flere tilretninger af ringe og en reparation af en ring som var knækket. Ringen var sammensat af mange sølvtråde som nærmest er vævet sammen og jeg troede faktisk ikke det var muligt at reparere, men det klarede de og den er så god som ny!
De har også mange smukke smykker i butikken!

Reply from AMOKsmykker
Det er med stor ærgrelse at Amok smykker må have denne dårlige anmeldelse, men kvaliteten af min vielses ringe var simpelthen så dårlig og den efterfølgende “reparation” er bestemt ikke køn.
Mine sten faldt ud efter 4 år - jeg bruger ikke min ring særligt ofte, så det handler ikke om slid. Da jeg henvendte mig fik jeg besked på at min ring ikke var vedligeholdt - der er tale om en tyk sølvring med 2 sten i og vi er aldrig vejledt i hvordan den skal vedligeholdes. Adspurgt kunne Rikke heller ikke selv svare på hvordan den skal vedligeholdes.
Jeg får så et “godt tilbud” på 600 kr for at lukke de 2 sten huller - og det er jeg jo nødt til at tage imod. Det ligner noget der er løgn og jeg har nu en dyr vielsesring lavet hos Amok smykker som jeg ikke kan bære.
Rikke har efterfølgende blokeret mig og svare ikke på mine henvendelser - så måske den dårlige samvittighed gør det nødvendigt at lukke øjnene.
Jeg advare alle jeg kommer i nærheden af imod at få lavet noget hos Amok smykker - det er dårligt udført og der tages ikke efterfølgende ansvar.
Rigtigt ærgerligt at min kærlighedens ring skulle ødelægges af en sjusket designer.

Reply from AMOKsmykker
Omsmeltning af guldhslskæde: Mine døtre og jeg har fået lavet de smukkeste ringe af min afdøde mors guldhalskæde. Vi fik særdeles go’ og meget professionel vejledning. Der var flere ting at ta’ stilling til, end vi lige havde regnet med. Men vi blev guidet super godt igennem, så vi fik ringe, der er smukkere, end vi havde turdet drømme om. Min varmeste anbefaling af AMOK smykker
Jeg kom til Rikke med guld ringe, der skulle smeltes om. Jeg vidste ikke, hvordan jeg ville have den nye ring, men med Rikkes hjælp, har jeg fået den smukkeste ring - flottere end jeg kunne forestille mig og så var den endda også færdig før den aftalte tid.
Jeg kan varmt anbefale AMOK smykker.
Har lige hentet en ring, jeg fik lavet af omsmeltet guld. Wauuu! Så flot et resultat🙌🏼
Selve processen var også helt i gennem super. Der var god tid til at lytte til ønsker og samtidig komme med ideer.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from AMOKsmykker
Vi har fået designet vores vielsesringe hos Amoksmykker ved Rikke.
Under hele forløbet har vi følt os hørt og guidet professionelt, så vi har fået de mest FANTASTISKE ringe.
Hvis man er på udkig efter unikt håndværk og kvalitet så er et besøg hos Rikke et must, altid smilende og professionel.

Reply from AMOKsmykker
Jeg skulle have lavet en forlovelsesring til min kæreste, og efter lang tids research faldt valget på AMOKsmykker, og det er jeg MEGET glad for!
Jeg fik en super service, hvor vi snakkede designmuligheder og forventningsafstemning, som foregik helt nede på jorden, hvor jeg som kunde følte der blev taget tid til mine ønsker og ideer, men samtidig blev jeg vejledt med en professionel og ærlig rådgivning.
Udover en super indledende proces i jagten på den perfekte ring til min kæreste, formåede AMOKsmykker også at have ringen klar et par dage før end lovet og resultatet var fuldstændig enestående!!!
Jeg fik den smukkeste ring som matchede 100% de tegninger/skitser, som vi lavede i designprocessen.
Hvis man overvejer en guldsmed i Århus, hvor man ønsker kvalitetsbevidsthed, enestående smykker og en helt ind til benet professionel tilgang, hvor man som udefrakommende bliver taget i hånden igennem hele processen, så vil jeg klart anbefale AMOKsmykker til hver en tid!
Det er uden tvivl ikke sidste gang jeg har handlet med dem. :)

Reply from AMOKsmykker
Rikke lavede nye vielsesringe og jeg må bare sige, at vi er blevet blæst bagover, af hendes kreativitet, professionalisme og ikke mindst håndværk. Butikken/værkstedets Instagram profil er et lille stykke kunst i sig selv med smukke billeder som giver fantasien frit løb. Fristelserne er mange. Ganske få guldsmede kan lave så fine og delikate smykker og samtidig begå sig med en masse rå og rustikke designs. Vi er nye fans og vi vender tilbage. Tak til Rikke og dit lille “hold” ;-)

Reply from AMOKsmykker
Jeg kan varmt anbefale Amoksmykker som har redesignet nogle af mine gamle arvesmykker. Med stor ekspertise fra guldsmed Rikke Rohde blev resultatet præcist som jeg havde forestillet mig 😃Super flotte 🤩. Jeg kendte den hyggelig butik i forvejen idet jeg ofte har fundet unikke smukke smykker enten til gave eller mig selv :- )
Fantastisk service til god pris! Jeg vil anbefale dem til alle som ønsker sig unikke og smukke smykker.
Bedste oplevelse! Sød og meget hjælpsom designer som har speciallavet vielsesringe til os - de blev lige som vi har drømt om 👍😊
Super nærværende betjening. Relevant rådgivning. Kan kun anbefales
Ialt en pris på samme niveau som hele armbåndet.
Syntes simpelthen det er for dårlig service!! Det nærmer sig åger i mine øjne