Het beeld is van goeie kwaliteit en…
Het beeld is van goeie kwaliteit en geven een rustige uitstraling die perfect past bij de sfeer in mijn huis. Aanrader!
Ben superblij met mijn aankoop
Ben superblij met mijn aankoop! Echt een geweldig sculptuur! Fijn proces ook bij aankoop!
Ik heb mijn vrouw een mozaïek…
Ik heb mijn vrouw een mozaïek salamander cadeau gegeven voor haar 45ste verjaardag. We zijn vaak in Spanje en met name in Barcelona, dus ze vond dit een erg leuke herinnering aan onze mooie tijden daar!
Prachtig beeld
Prachtig beeld, echt een blikvanger in huis. Het straalt rust en elegantie uit en past verrassend goed bij mijn interieur. Je ziet dat het met zorg is gemaakt, heel verfijnd. Erg blij mee!
snelle levering
Geweldig stuk voor mijn huis gekocht
Geweldig stuk voor mijn huis gekocht! dikke aanrader
Vorige week heb ik een mozaïek konijn…
Vorige week heb ik een mozaïek konijn beeldje gekocht. Ben erg tevreden, het was er binnen enkele dagen en het staat mooi op mijn vensterbank.
Goede kwaliteit!
Ik heb vorige week het “Gaudí Stijl Mozaïek Salamander Beeld” besteld, ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en dus heel blij met mijn aankoop. Ik kreeg Ascensa doorgestuurd van een maatje van me en ik denk dat ik Ascensa in mijn cirkel verder ga delen!
Ik ben erg blij met mijn beeldje
Ik ben erg blij met mijn beeldje. De afwerking is heel verfijnd en de prijs is niet duur. Het is mij het helemaal waard!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.