See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg tog afsted for oplevelsen, og uden et mål om et job som bartender, men blot med interesse for at lære. Nu er jeg hjemme igen, har et job som bartender gennem barskolen, og den vildeste lyst til at... See more

Rated 5 out of 5 stars

Altid godt at blive taget imod med et stort dansk smil ved velkomst - kæmpe tryghed. Ikke nok med, at man får en masse viden enden for bartender verden, med i kufferten, så er der også personlig udvi... See more

Rated 5 out of 5 stars

At være på UTOPIA bartenderskole har været de mest lærerige 3 uger i mit 20 år lange liv. jeg har lært så mange fantastiske mennesker at kende som fik det bedste frem i mig. jeg har lært en masse inde... See more

Company details

1. Bartending school

About Barschool

Written by the company

Bliv uddannet bartender på Mallorca med Barschool!

Forestil dig en hverdag, der er et mix af bartenderfaget, fede oplevelser og nye venskaber. Dét er opskriften på Barschool!

Bliv bartender, alt imens du oplever verden og får minder for livet!

De bliver en af de mest eftertragtede bartendere. Vores bartenderskole giver dig praktisk erfaring, der gør dig til en både hurtig, effektiv og underholdende bartender bag baren.

Vi lever af kvaliteten
For os er bartenderjobbet ikke bare et studiejob, men nærmere en livsstil. Med vores store passion og viden inden for faget, vil vi gøre vores ypperste for at viderebringe den viden til dig, der har det samme store ønske om at blive bartender, som vi havde, da vi startede i barbranchen. Og med brands i rykken som f.eks. ZubarDubar, Lej en Bartender, DUF rejser, Uptours og mange flere, så står vi 100% bag kvaliteten på alle områder!

4.9

3-star
2-star
1-star

Fedeste oplevelse

Kæmpe fornøjelse at være på skolen, hvor man har de fantastiske værter, som Casper og Mikkel.
Kan kun anbefale at tag afsted. Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse, og det sociale er virkelig det fedeste<3

4 October 2024

Mega fed oplevelse !

Jeg var afsted her i efteråret og havde den fedeste oplevelse. Mikkel og Casper styrede hele showet til perfektion. Fedt hotel og nogle venskaber for livet.
Hvis du sidder og overvejer om det skal gøres eller ej, så spring ud i det. Du kommer ikke til at fortryde det !
Har været alle pengene værd, både på oplevelser, skills men også med det sociale
Jeg kan kun sige tak til jer der står for det !

24 October 2023

Oplevelse for livet

Jeg deltog i barskolen fra 2. oktober til 26. oktober og havde en fantastisk oplevelse. Casper, vores underviser, var energisk og formåede virkelig at formidle kunsten ved at være bartender, inklusive faglig viden og flair. Master class'en gav os mulighed for at udfordre os selv med at skabe vores egne cocktails. Mikkel, vores kontakt, var en fantastisk støtte, og jeg er taknemmelig for hans engagement. Vi deltog i sjove aktiviteter som eventmiddag, hiking, cocktailaften i Palma, vingård, partybus og pub crawl. Jeg mødte også fantastiske mennesker, som jeg håber at holde kontakten med. Rejsedelen var lidt udfordrende, men det skabte mulighed for at lære hinanden at kende. Alt i alt en uforglemmelig oplevelse, og jeg er taknemmelig for, at jeg tog afsted. Plus, stranden og poolen var fantastiske

Jeg vil gerne takke barschool for en uforglemmelig oplevelse og det har helt klart givet mig en del værdi i livet

2 October 2023
Rated 3 out of 5 stars

“Forsinket” kompensation og “ubesvaret” mail

Selve Barschool-opholdet var MEGA fedt og meget lærerigt. Casper og Mikkel var for vilde dernede. Virkelig fede mennesker at være sammen med. Jeg kunne godt have tænkt mig at man også gennemgik alkoholfri cocktailes eller noget andet. Netop den del af uddannelsen mangler en ekstra dybde i min mening. Dernæst har der både på rejsen til- og fra Mallorca været bøvl med flybiletter samt flytider. Det endte med at jeg betalte min egen flybillet hjem, hvor jeg blev lovet kompensation, hvilket jeg også fik… Dog en måned efter jeg var kommet hjem. D. 31. Oktober skrev Emilie fra Barschool, og så hørte jeg ikke mere fra hende før jeg lavede en sur anmeldelse på Trustpilot. Jeg havde forinden skrevet en mail til hende, som hun ikke besvarede. Det kunne hun godt have håndteret bedre. Ellers klager jeg ikke over at have været på barschool ophold i 3,5 uge. Fantastisk måde at bruge sit sabbatår på, hvis man ikke ved, hvad man vil. Slutteligt får barschool kun 3 stjerner af mig, og det har intet med selve barschool opholdet at gøre, da jeg har haft det sjovt med at prøve kræfter af med noget helt nyt. De 3 stjerner drejer sig primært om de ansatte hos Barschool. Efter jeg igen skrev med Emilie d. 14 november blev jeg nærmest presset til at fjerne min anmeldelse og blev oven i købet beskyldt for at ‘straffe virksomheden’ og ‘skade’ alle involverede. Det er langt over grænsen for, hvad der bør at være acceptabelt for de ansatte at skrive til deres kunder. Virkelig uprofessionelt 👎🏻

31 October 2023
Rated 5 out of 5 stars

Gør det, hvis du er I tvivl!

Super skøn oplevelse! Som man jo kan bruge til noget! (Jeg har allerede min første bartendervagt i morgen.) Super dejligt i varmen og strande i alle retninger, bare lækkert. Jeg havde nogle udfordringer jeg informerede om og de blev taget godt imod, det jo dejligt. Jeg har en halvforbi for klude og det løste vi med handsker f. Eks. Og da jeg også har eksamensangst, satte jeg især stor pris på eksamensstres meditation i undervisningen og så var Hektor god i det hele taget til at inkludere meditationsøvelserne så de blev relevante for at skulle være bartender, tal for det!
Alt i alt, et meget stort femtal her fra :P

24 July 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk undervisning og mega gode…

Fantastisk undervisning og mega gode lærere, der tilpasser undervisningen så den er udfordrende og lærerig, samtidig med at der er plads til det sociale.

6 August 2023
Barschool logo

Reply from Barschool

Hej Cecilie,

Tak for din søde anmeldelse! Det glæder os at du har været glad for vores instruktører og at du har haft en super tur!

Fortryder intet!

Det var en vildt god tur, hvor der var plads til både skole og sjov efter. Man kommer meget tæt på de andre studerende og får således nogle gode venskaber. Selve kurset var også vildt godt, det er en meget fed oplevelse og så er det nogle gode skills man får ud af det!

10 July 2023
Barschool logo

Reply from Barschool

Hej Emil,

Vi takker dig for at dele dine oplevelser fra din tur med os, og det glæder os virkelig at høre, at du havde en fantastisk tur, hvor der var den perfekte balance mellem læring og sjov.

Held og lykke med bruge dine nye "skills". 🥳

Mega fedt sted

Mega fedt sted. Nice hotel med lækker buffet, kører italiensk, asiatisk, spansk, amerikansk mad på skift fra uge til uge. Læge lige foran hotellet. Alle er professionelle og man bliver taget godt imod af alle på sin vej. Barskole vennerne, Mikkel, Hektor, dem på hotellet og ikke mindst ude i nattelivet. Virkeligt en nice oplevelse, og man kommer godt rundt omkring ift. undervisningen, man er godt pakket efter sådan en oplevelse.

10 July 2023

Juni 2023 - Barschool

Både Mikkel og Casper har været over alt forventning og mega fede ift hele oplevelsen og uddannelsen 💪🏼 har virkelig sat pris på alt de begge har gjort for os og hvor gode de har været til at balancere det hele så alle var glade og tilfredse med turen ❤️

21 June 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fedeste oplevelse i Magaluf!

Inden jeg tog afsted vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle forvente af uddannelsen, og om jeg overhovedet ville bruge den til noget.

Meget hurtigt fandt jeg ud af at det med at være bartender bare er en fed oplevelse i sig selv.

Uddannelsen er meget professionel og sjov. Alle kan deltage uden at have nogen erfaring som bartender i forvejen.

Ud over selve skolen får man de fedeste og mest festlige bekendtskaber.

3,5 uger nede i solen er bare fantastisk, og giver god mulighed for at få en masse fede oplevelser, såsom vingård, vandreture, vandland, strand, bylivet i Magaluf, massere af cocktails og generelt bare en masse hygge.

Kan klart anbefales til enhver der vil have sig en fed oplevelse, lære en masse nyt og prøve kræfter med at være bartender.

Mega fed oplevelse!

Utrolig fed oplevelse med en masse forskellig læring om coctails! Dejligt hotel, og fede arrangementer. Kan varmt anbefales :-)

3 April 2023
Rated 5 out of 5 stars

Var på april holdet og det har været en…

Var på april holdet og det har været en oplevelse for livet med en masse skønne mennesker og profesionelle undervisning du ikke kan få ander steder. De har været gode til st sørge for at alt var som det skulle være og støte os når vi har haft brug for det.
10-10 anbefaling for en nu glad bartender

Rated 5 out of 5 stars

Det har været en mega god oplevelse

Det har været en mega god oplevelse. Samtidig med de forbereder en til bartender livet, man får masser gode venner, så får man også en all-around spiritus viden, og muligheden for at opfinde sin egen drink i masterclass (masterclass vinder her 😉). Der er lagt stor vægt på effektivitet, speed og rutine, som er så super vigtigt når man kommer ud og arbejder som bartender. Samtidig kan alle der går derfra mindst 54 cocktails i hovedet.

Godt nok en god tur:)

Utrolig fed oplevelse med masser af sol, dejlige mennesker og dygtige instruktører.
Man lærer utrolig meget, på hvad der føles som kort tid, og der er rig mulighed for unikke oplevelser samt uforglemmelige aftener. Skud ud til Mikkel! Han gør det sgu godt:)

Super god uddannelse

Super god uddannelse. Kompetente og dygtige instruktører, sjov og lærerig undervisning og meget søde medstuderende, der hurtigt bliver til venner for livet. Kan varmt anbefales!!!

3 April 2023

Take a closer look