BetMGM Nederland Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Bad site I spin a lot of times on the casino hè never give me something I think the casino betmgm is fake I spins so much on the pirots slot not normal

Rated 5 out of 5 stars

Very awesome win on my very first €50 deposit! Managed to cash out €716 euro <3 Update: Did another €50 deposit and cashed out another €390!! Now thats what I call good RTP hahaha, awesome ca... See more

Rated 4 out of 5 stars

Nice site, nog choice of digital and live games plus much sport betting options. Site is visual attractive. Downside is with mobile experience some games don't work. Further the BetMGM Millions see... See more

Rated 5 out of 5 stars

First I gave BetMGM 3 stars, but I find them worth 5 stars so I changed my review. (Note: without them asking for it.) My experience was/is very great, I did rate too fast, so this is what they deser... See more

Company details

1. Online Casino or Bookmaker
  2. Casino
  3. Gambling house
  4. Gambling Service
  5. Gaming services
  6. Online Sports Betting Vendor

Written by the company

BetMGM beschikt over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA), een teken van ons sterke commitment aan veiligheid en verantwoordelijkheid. Ons doel is om je niet alleen te laten genieten van een meeslepende ervaring, maar ook de zekerheid te bieden dat je speelt in een betrouwbare en eerlijke omgeving. Verantwoord spelen staat voorop, zodat je altijd binnen je grenzen kunt blijven spelen en volledig kunt vertrouwen op ons platform.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 98% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

521 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

A lot of fun games on top of that fast…

A lot of fun games on top of that fast payout !

9 April 2026

Beste Lilaiza,

Wat fantastisch om te lezen dat u zoveel plezier beleeft aan onze "fun games" en zo tevreden bent over de snelle uitbetalingen bij BetMGM! Wij waarderen het enorm dat u dit deelt en zijn blij dat uw ervaring zo positief is. Het is ons doel om u de best mogelijke speelervaring te bieden. Heeft u misschien nog suggesties of ideeën hoe wij BetMGM nog leuker kunnen maken? We horen graag van u!

Rated 5 out of 5 stars

Nice page, very nice looking

Good payout, very goodlooking site,

8 April 2026

Beste Jacob,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met de uitbetalingen en het design van onze website. Uw complimenten over de 'good payout' en onze 'very goodlooking site' zijn een geweldige opsteker voor ons team.

Mocht u in de toekomst suggesties hebben die uw ervaring nog verder kunnen verbeteren, dan vernemen wij die graag.

Beste Cornelis,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij zijn blij te horen dat u onze website als een 'Nice site' en 'good site' ervaart. Uw complimenten worden door ons team zeer gewaardeerd.

Fast withdrawal

Good with withdrawal

5 April 2026

Beste SAI,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij zijn blij te horen dat u een goede ervaring heeft met de uitbetalingen bij BetMGM. Het garanderen van een soepel en betrouwbaar transactieproces is voor ons een topprioriteit, dus uw feedback wordt zeer gewaardeerd.

Mocht u in de toekomst suggesties hebben om uw ervaring nog verder te verbeteren, dan horen wij dat graag.

Rated 5 out of 5 stars

Winning chance is high and the pay-out…

Winning chance is high and the pay-out is fast this casino haze a good support 🥂

4 April 2026

Beste Alfred,

Wat fantastisch om te lezen dat u zo'n positieve ervaring heeft met BetMGM! Wij zijn erg blij met uw complimenten over de snelle uitbetalingen en onze support. Het bieden van een soepele en betrouwbare service is precies waar wij elke dag hard voor werken.

Mocht u in de toekomst suggesties hebben die uw ervaring nog verder kunnen verbeteren, dan horen wij dat uiteraard graag.

Rated 5 out of 5 stars

Een eerlijk en betrouwbaar online…

Een eerlijk en betrouwbaar online casino.
Met de leukste spellen.
An honest and trustfull online casino.
With the latest online casino games.

3 April 2026

Beste Dennis,

Wat geweldig om te horen dat je ons als een eerlijk en betrouwbaar casino ervaart en dat je zo geniet van ons spelaanbod.

Een veilige speelomgeving en de leukste spellen aanbieden zijn onze grootste prioriteiten, dus dit compliment waarderen we enorm. We wensen je nog heel veel speelplezier!

Great

Great 👍🏾 casino

1 April 2026

Beste Marciano,

Wat fijn om te horen dat je ons een geweldig casino vindt. We doen elke dag ons best om een fantastische en veilige speelervaring te bieden, dus dit compliment waarderen we enorm. We wensen je nog veel speelplezier!

Rated 1 out of 5 stars

Without any reason they didn't offer…

Without any reason they didn't offer any bonusses to me anymore and i couldn't do any promotions. When i asked why they just said well in the guidelines says we can just stop giving bonusses to someone without having to give a reason.

31 March 2026

Very good and superfast payout

Very good and superfast payout
Nice experiance and lot of great gamble games

21 March 2026

Beste Marc,

Wat fijn om te horen dat u ons casino als goed ervaart en dat de uitbetalingen ook vlot verlopen!

Dat is erg fijn om te horen en hier streven wij natuurlijk ook naar. Mocht u nog suggesties hebben hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren, horen wij dit graag.

Nice price winning site

Nice price winning site, lots of different casino plays to find here

28 March 2026

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw mooie complimenten! Het is fantastisch om te lezen dat u ons brede aanbod aan casinospellen waardeert. Wij streven er voortdurend naar om een diverse en boeiende spelomgeving te bieden.

Als u in de toekomst ideeën heeft die uw ervaring nog verder kunnen verbeteren, horen wij die graag.

Rated 3 out of 5 stars

I think that after a respectful amount…

I think that after a respectful amount that people invest on this app, there should be a bonus as well. There’s 1 only when you make an account and that’s it. But so far so good!

21 March 2026

Beste Olivia,

Hartelijk dank voor uw review en uw constructieve feedback. Wij zijn blij om te lezen dat uw ervaring tot nu toe positief is.

Uw suggestie over het aanbieden van extra bonussen voor loyale spelers, naast de welkomstaanbieding, waarderen wij zeer. Input zoals die van u is essentieel om onze diensten te blijven verbeteren.

Mocht u nog meer suggesties hebben, dan staan wij daar altijd voor open.

It is a good casino

17 March 2026

Beste Aziz,

Wat goed om te horen dat je ons casino waardeert.

We doen ons best om een leuke en veilige speelomgeving te creëren, dus je compliment doet ons goed. Veel speelplezier gewenst!

Top game

Top game and website

17 March 2026

Beste Albertus,

Wat fijn om te horen dat je zowel onze spellen als de website als 'top' ervaart.

We werken er hard aan om het platform gebruiksvriendelijk en het spelaanbod spannend te houden, dus dit compliment doet ons goed.

Veel plezier met spelen!

Rated 1 out of 5 stars

Very difficult to catch bonuses…

Very difficult to catch bonuses pragmatic game .

18 March 2026

Beste Sylwia,

Het spijt ons te horen dat je het lastig vindt om bonussen te activeren in de spellen. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn als het geluk even niet aan je zijde is en we kijken graag met je mee.

Houd er rekening mee dat ik via Trustpilot een intern verzoek heb gestuurd, zodat ik rechtstreeks contact met je kan opnemen en je vraag verder kan behandelen.

I won!!

I won!!! You can find everything easy.

6 March 2026

Beste Marlies,

Gefeliciteerd met je winst!

Wat fijn om te horen dat je alles makkelijk kon vinden op de site.

We doen ons best om het platform zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Heel veel plezier gewenst met spelen.

Beste Gerbie,

We zijn blij te horen dat je onze bonussen waardeert. We doen inderdaad ons best om spelers regelmatig iets extra's te bieden en de speelervaring zo leuk mogelijk te maken.

Rated 4 out of 5 stars

Very good games many prowaiders good…

Very good games many prowaiders good bonus and fast withdrawal

2 August 2025

Beste Tomasz,

We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent over ons ruime aanbod aan spellen en providers. Ook is het fijn dat de bonussen in de smaak vallen. We zijn vooral trots op je compliment over de snelle uitbetalingen; dat is voor ons een topprioriteit.

Vriendelijke groeten,

Good Service

Good Service

5 March 2026

Beste Dharmender,

We zijn erg blij te horen dat je onze service als goed hebt ervaren. Ons team streeft er elke dag naar om de best mogelijke ondersteuning te bieden, dus dit is een prachtig compliment dat we zeker zullen delen.

The Trustpilot Experience

Take a closer look