Kunne ikke afklare om de kunne levere terrassebrædder til min adresse, ventede 2 dage uden at få svar. De spildte min tid og forsinkede byggeriet
See what reviewers are saying
Brædderne kom hurtigere end ventet, hvilket jo er ok. Chaufføren skulle have ringet ved levering, hvilket han dog ikke gjorde. Brædderne er fine, men der var dog desværre lidt transportskader i for... See more
Har netop lagt en terrasse m brædder fra billige-terrassebraedder.dk. Kan ikke rose dem nok. Fik fantastisk rådgivning inden opstart og varerne blev leveret på den aftalte dag, til den aftalt... See more
Written by the company
Billige-terrassebraedder.dk tilbyder Danmarks største udvalg af terrassebrædder og facadebeklædning til både private og erhverv. Vi sælger terrassebrædder i hårdttræ som ipe, cumaru, jatoba, bangkirai og komposit samt FSC-certificerede brædder. Derudover tilbyder vi beklædningsbrædder i mahogni, ceder og accoya. Vareprøver kan sendes på de forskellige træsorter. Vi lægger stor vægt på at følge de nyeste trends inden for træterrasser og træbeklædning, hvilket gør vores sortiment konstant opdateret med spændende produkter. Vores produkter matcher markedets bedste kvalitet, men sælges til langt lavere priser takket være vores effektive setup uden lagerbinding og fysiske butikker. Vores leverandører, såsom DLH, Keflico og Global Timber, er nøje udvalgt for deres kvalitet, pålidelighed og konkurrencedygtige priser. Kundeservice varetages af faguddannet personale, der står klar til at besvare alle dine spørgsmål med professionel vejledning.
Ved Stranden 1 , 9560, Hadsund, Denmark
- 52 51 88 71
- salg@billige-terrassebraedder.dk
- billige-terrassebraedder.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Dårlig service
Super god personlig service og ærlig rådgivning.
Super god personlig service og da et problem opstod med et af de leverede produkter blev problemet løst og fuldstændig økonomisk kompenseret uden jeg selv skulle kæmpe for min ret. Alle løsningerne kom uopfordret fra firmaets konsulent. Sådan!

Reply from Billige-terrassebraedder.dk
Utrolig hjælpsomt personale og er…
Utrolig hjælpsomt personale og er hurtige til at svare på mails

Reply from Billige-terrassebraedder.dk
Er meget tilfreds med det udførte…
Er meget tilfreds med det udførte arbejde kan en hver tid anbefale dette firma

Reply from Billige-terrassebraedder.dk
Jeg har bestil flere gange og der er…
Jeg har bestil flere gange og der er super hurtig levering hver gang.

Bestilte varerprøve
Bestilte varerprøve.
Troede det var en beklædningsplade i mini udgave, med trælister monteret på, som varer prøve, da det det produkt jeg skulle se kvalitet af. fik en enkelt træliste.
Bedre service findes ikke
Bedre service findes ikke, venlig og meget imødekommende sælger.
Terrasse brædder
Meget flotte brædder . Forhold til de 2 andre gange hvor jeg har købt af trælasten . Men levering bliver al for dyr hvis man skal bruge nogle ekstra brædder når man ikke har bestilt rigtigt For levering prisen blivet ikke biligere selv om du kun skal bruge 3 brædder
Så den service mangler lidt
Super service og et godt produkt
Hurtig levering og god købeoplevelse på…
Hurtig levering og god købeoplevelse på hjemmesiden.
Hårdtræsstrøer
I weekenden bestilte jeg hårdtræsstrøer, som i følge hjemmesiden var på lager. Får mail mandag morgen om, at de ønskede længder ikke kan skaffes før 1 måned senere. Ordre og betaling annulleres uden problemer samme dag. Jeg handler der gerne igen, men vil nok lige sikre mig, at de ønskede længder er på lager, inden jeg bestiller.
God betjening via telefon
God betjening via telefon, fin kvalitet på brædder alt i alt en god oplevelse
Kan kun anbefales
Levering kom til tiden men ved udpakning er 4 af listerne desværre i stykker , tog nogen billeder og sendte til dem og samme dag ringnede de og sagde det var ok og og sendte 4 nye lister
Det er rigtig god kundeservice :)
Mvh
Claus Lund