Billige-terrassebraedder.dk Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Kunne ikke afklare om de kunne levere terrassebrædder til min adresse, ventede 2 dage uden at få svar. De spildte min tid og forsinkede byggeriet

Rated 5 out of 5 stars

Super god personlig service og da et problem opstod med et af de leverede produkter blev problemet løst og fuldstændig økonomisk kompenseret uden jeg selv skulle kæmpe for min ret. Alle løsningerne ko... See more

Rated 4 out of 5 stars

Brædderne kom hurtigere end ventet, hvilket jo er ok. Chaufføren skulle have ringet ved levering, hvilket han dog ikke gjorde. Brædderne er fine, men der var dog desværre lidt transportskader i for... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har netop lagt en terrasse m brædder fra billige-terrassebraedder.dk. Kan ikke rose dem nok. Fik fantastisk rådgivning inden opstart og varerne blev leveret på den aftalte dag, til den aftalt... See more

1. DIY Store
  2. Building materials market
  3. Deck Builder

Written by the company

Billige-terrassebraedder.dk tilbyder Danmarks største udvalg af terrassebrædder og facadebeklædning til både private og erhverv. Vi sælger terrassebrædder i hårdttræ som ipe, cumaru, jatoba, bangkirai og komposit samt FSC-certificerede brædder. Derudover tilbyder vi beklædningsbrædder i mahogni, ceder og accoya. Vareprøver kan sendes på de forskellige træsorter. Vi lægger stor vægt på at følge de nyeste trends inden for træterrasser og træbeklædning, hvilket gør vores sortiment konstant opdateret med spændende produkter. Vores produkter matcher markedets bedste kvalitet, men sælges til langt lavere priser takket være vores effektive setup uden lagerbinding og fysiske butikker. Vores leverandører, såsom DLH, Keflico og Global Timber, er nøje udvalgt for deres kvalitet, pålidelighed og konkurrencedygtige priser. Kundeservice varetages af faguddannet personale, der står klar til at besvare alle dine spørgsmål med professionel vejledning.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, alt klappede lige fra bestillingen hvor jeg fik personlig hjælp, til leveringen af materialerne. Dygtig og serviceminded chauffør.
Jeg kommer tilbage.

19 March 2023

Simpelthen en super behandling

Simpelthen en super behandling. Nem bestilling og jeg bad om en særlig glød på nogle træpropper. Der gik et par ekstra dage med levering, men jeg kan se på nuancen af propperne, at de er særligt sorterede efter mit ønske - hvilket var langt over, hvad jeg forventede.

26 August 2022
Rated 1 out of 5 stars

Bestiller 1 stk Hydrowax C

Bestiller 1 stk Hydrowax C, i forbindelse med terressebyggeri d 6.8 om morgenen, varen står til levering indenfor 2.5 dage, da jeg den 13.8 ringer dem om og beder om en status på hvorfor min bestilte vare ikke er leveret endnu. De lover at følge op på det og så kontakte mig igen, jeg venter så 2½ time og intet hører jeg fra dem. Jeg ringer så til dem igen og får så at vide at der var en fejl i optælling hos deres leverandør, så de kunne tidligste afsende varen d. 17.8 muligvis først den 18.8. Så nu skal jeg forsøge at finde en anden løsning med en uge spildt. Hvis man blot havde kontaktet mig, da jeg afgav bestillingen og fortalt at varen desværre ikke var på lager, så kunne denne dårlige anmeldelse have været undgået.

13 August 2020
Rated 2 out of 5 stars

Ødelagte vare leveret!

Modtog vareprøver fra deres leverandører ret hurtigt. Bestilte brædder 83 kvm 95 brædder, de kom ikke helt så hurtigt som angivet på hjemmesiden, men havde heldigvis tålmodighed.
Desværre var omkring 30 brædder beskadigede, reklamerede over 12 da de var så slemme jeg ikke ville leve med det, fik at vide der kom nogle nye fra deres leverandør, og også kontaktede mig dagen efter og angav en leveringsdato, som de desværre heller ikke har kunnet overholde! Jeg venter stadig på mine bestilte produkter i reklamationen.
Jeg havde spurgt om de ville refundere beløbet på brædderne og fragten, så jeg kunne bestille nogle nye sammen med andre ting jeg manglede, men dette ville de ikke. Selvom de jo alligevel skulle efterlevede.

Og med indskrænket telefontid og en telefon der ikke bliver taget når men ringer til det ene og andet nummer, er det så meget op Af bakke at jeg ikke vil anbefale dette firma til andre.

12 June 2020
Rated 4 out of 5 stars

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Jeg bestilte med fri levering, hvor de så må bestemme tidspunkt. For lige at høre nærmere til leveringstidspunkt ringede om formiddagen og fik at vide at det nok ikke blev foreløbig og jeg overvejede selv at hente. 3 timer senere dukkede de op med varene? fint nok meen.....

30 April 2020

Take a closer look