Kunne ikke afklare om de kunne levere terrassebrædder til min adresse, ventede 2 dage uden at få svar. De spildte min tid og forsinkede byggeriet
See what reviewers are saying
Super god personlig service og da et problem opstod med et af de leverede produkter blev problemet løst og fuldstændig økonomisk kompenseret uden jeg selv skulle kæmpe for min ret. Alle løsningerne ko... See more
Brædderne kom hurtigere end ventet, hvilket jo er ok. Chaufføren skulle have ringet ved levering, hvilket han dog ikke gjorde. Brædderne er fine, men der var dog desværre lidt transportskader i for... See more
Har netop lagt en terrasse m brædder fra billige-terrassebraedder.dk. Kan ikke rose dem nok. Fik fantastisk rådgivning inden opstart og varerne blev leveret på den aftalte dag, til den aftalt... See more
Written by the company
Billige-terrassebraedder.dk tilbyder Danmarks største udvalg af terrassebrædder og facadebeklædning til både private og erhverv. Vi sælger terrassebrædder i hårdttræ som ipe, cumaru, jatoba, bangkirai og komposit samt FSC-certificerede brædder. Derudover tilbyder vi beklædningsbrædder i mahogni, ceder og accoya. Vareprøver kan sendes på de forskellige træsorter. Vi lægger stor vægt på at følge de nyeste trends inden for træterrasser og træbeklædning, hvilket gør vores sortiment konstant opdateret med spændende produkter. Vores produkter matcher markedets bedste kvalitet, men sælges til langt lavere priser takket være vores effektive setup uden lagerbinding og fysiske butikker. Vores leverandører, såsom DLH, Keflico og Global Timber, er nøje udvalgt for deres kvalitet, pålidelighed og konkurrencedygtige priser. Kundeservice varetages af faguddannet personale, der står klar til at besvare alle dine spørgsmål med professionel vejledning.
Ved Stranden 1 , 9560, Hadsund, Denmark
- 52 51 88 71
- salg@billige-terrassebraedder.dk
- billige-terrassebraedder.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
People also looked at
Elendig kvalitet
10 ud af 26 terrassebrædder er indtilvidere af så dårlig kvalitet at det er umuligt at lægge en ordentlig terrasse. Brædderne er skæve/bøjede, savet skævt så bredden ikke er den samme i begge ender, der er mærker efter savklingen på oversiden så det bliver nødvendigt at slibe terrassen ned efter den er lagt for at få et nogenlunde resultat.
Alt i alt kan jeg ikke se nogen sammenhæng mellem det der er leveret og beskrivelsen og billederne af den vare jeg har købt.

Reply from Billige-terrassebraedder.dk
Terressebrædder
Super service - god besked og hurtig levering. Alt i god kvalitet
Kan anbefales
Pris som aftalt, havde regnet med hurtigere leveringsmulighed, men alt i alt ok.
Professionel service
To ordre bestilt med tre dages mellemrum blev behandlet som én, så udgiften til transport blev holdt ned. Desuden blev jeg vejledt og informeret om ændringer i leverancen, og fik i det hele taget en god service.
Laveste pris og god service
Da vi skulle lægge ny terrasse, kiggede vi på priserne både på nettet og i lokale byggemarkeder, og billige-terrassebraeder var billigst. Efter at have læst anmeldelserne her, turde vi godt vove os ud i at købe brædderne, og vi er supergodt tilfredse: 2 dages leveringstid, hurtig og personlig betjening, og en regning på omtrent det halve af tilbuddet fra byggemarkedet. Her handler vi igen om 30-40 år når terrassen skal lægges om :)
Fremragende produkter og service!
Det er den bedste oplevelse jeg har haft med at købe noget på nettet. Dels havde de klart det billigste og bedste produkt, men der var også et par ting jeg var i tvivl om, som jeg fik lynhurtigt og klart svar på.
Levering kom som aftalt og vi er super glade for det.
Verdensklasse!
Fine brædder, rar chauffør!
Jeg fik de fine terrassebrædder hurtigt. Antal, længder og kvalitet var som forventet OK. Chaufføren ringede i god tid og vi aftalte at mødes, så jeg kunne guide ham ind i sommerhusområdet. STOR BIL! Hans GPS forsøgte at guide ham igennem en hulvej, som i kraks system er nedgraderet til cykelsti. Han var heldigvis kvik nok til at ringe og han ankom den rigtige vej kort efter. Var meget fleksibel og fik parkeret lidt på afstand, hvorfra han kunne komme ud igen og hvor det var let for ham at komme videre med brædderne ved hjælp af hans medbragte gaffeltruck. En god oplevelse!
Billigste og super service
Vi ledte efter terrassebrædder til vores nye terrasse og googlede mig frem til denne shop. Super service pr. telefon af Jens og levering som lovet.
Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale at købe her.
fremragende service
det var fantastisk at opleve at min ordre blev ekspederet SÅ hurtigt. jeg bestilte brædder sent, natten til tirsdag inden Påske, og havde faktisk både brædder og skruer mv om onsdagen ! så jeg kunne få lavet terrassen i Påsken.
jeg fik prima varer - OG prima service!
TERRASSEN står nu færdig, sidste skrue blev sat 2. Påske dag. :-D
Terrassebrædder
Fin behandling. Meget fin hjemmeside - nem at bruge.
Lidt svært at lægge brædderne, da flere (en del) var skæve.

Reply from Billige-terrassebraedder.dk
Overskuelig hjemmeside, pæne brædder og fin service
De bestilte brædder dukkede op efter 4 dage. Fik hurtig og god service ved mine forespørgsler.
Fantastisk service - endnu bedre pris!
Har netop lagt en terrasse m brædder fra billige-terrassebraedder.dk.
Kan ikke rose dem nok.
Fik fantastisk rådgivning inden opstart og varerne blev leveret på den aftalte dag, til den aftalte tid.
Men bedst af alt, IKKE et skævt el revnet bræt. Alt var af højeste kvalitet. Kunne også vælge mellem mange forskellige længder, så mit spild har været minimalt.
Har sparet ca 10000 kr i forhold til priserne i byggemarkederne. ( 112 kr pr meter hos Starkmod 59 kr hos billige-terrassebraedder.dk).
Så alt i alt kan jeg ikke anbefale dem nok.