Book aldrig bord her! Jeg bookede bord til frokost på en hverdag, og blev dagen før arrangementet ringet op. Bookningen blev aflyst pga sygdom. Helt fair. Sammen dag bookede jeg påny bord til frok... See more
See what reviewers are saying
Vi afholdt en sammenkomst efter bisættelse. Kroen var fleksibel, da vi ikke vidste hvor mange, som deltog. Vi mødte opdækkede borde i et pænt stort rum med mulighed for at inddrage enkelte borde i k... See more
Skøn gammel kro, autentisk. Maden smagte godt, smørrebrød og mørbradgryde, med venlig betjening. Vi sad i krostuen, der var rent og pænt. Rummet op til legestuen, var uden hygge. Vi havde under... See more
Fantastisk oplevelse! Super frisk, venlig og imødekommende tjener! Han kom hen forbi flere gange (men ikke omklamrende) for at tjekke at alt var ok og om vi manglede mere mad. Vi bestilte Menu... See more
About Blovstrød Kro
Written by the company
Kort om Blovstrød Kro
Siden kroens bebyggelse i starten af 1700-tallet, har stedet altid blandt andet budt på frokost til alle, der måtte lægge sin vej forbi. Tilbage i det tidlige 1700, lå Blovstrød Kro faktisk på den anden side Kongevejen nær kirken, men kroen brændte ned og blev så senere genopbygget på den nuværende adresse med alle de materialer, man kunne redde fra branden. Kroen stod færdig i 1763 og er siden da blevet genopbygget 2 gange i 1851 og 1955 efter mindre brande og begge gange med så mange originale materialer som muligt.Tidligere har det dog kun været i krostuen der var kro, mens familiestuen eksempelvis tidligere har været et aktivt mejeri og salen har været en stald, hvor ryttere kunne opbevare deres heste i. Lokalerne har også været brugt som landbrugs- og købmandsbutik samt bageri. Netop at man kan se de gamle lokaler bære præg af de mange formål, er også en stor del af charmen ved at besøge vores autentiske restaurant. Det har gennem tiden været alle typer, der har siddet til bords i de gamle stuer. Bønder, landstrygere, middelklassen, adelige, kongelige og andet godtfolk.
I 1772 fik kroen status af kongelig privilegeret, som betyder, at kroen forpligtede sig til altid at finde en plads, hvis folk af adelen skulle lægge sin vej forbi og ønske at spise sin frokost i den fornemme krostue.
Da Allerød Slot ikke ligger langt fra Blovstrød Kro fandt Frederik d. 7 også stor nytte af at kunne nyde sin frokost i fred og ro, inden han lagde vejen forbi sin elskerinde på vej mod kongens København.
Spoler man tiden frem, vil ældre lokale fra området måske bedre huske den store sal som diskotek Sing-Sing, som i 70’erne var områdets feststed.
I 2018 gennemgik kroen en gennemgribende renovering der i dag betyder at der er 10 nyistandsatte boliger på 1. sal.
Denmark
- bkro.dk
Hasn’t replied to negative reviews
God mad og drikke
Vi fik begge stegt flæsk som var super…
Vi fik begge stegt flæsk som var super lækker og ligeledes lækre kartofler og persillesovs, derefter en pandekage som også var lækker.
Vi oplevede et super venligt motiveret personale og prisen var bestemt okay.
Stegt flæsk med persillesovs
Stegt flæsk med persillesovs
Hvis du selv steger flæsk i ovn, er dette ikke en ret jeg vil anbefale.
Portionen er stor, men flæsket er friturestegt og smager meget tydelig af det.
En meget skuffende oplevelse.
Meget sød tjener, der var super ked af vores oplevelse.
Havde virkelig forventet noget andet
Havde virkelig forventet noget andet.
Vi var et selskab på 4. Pigerne der betjente os var super søde, og imødekommende. Maden. 2 af os bestilte oksehøjreb 300 gr. (Den var MAX på 150 gr.) En raw, og en medium raw. De var begge welldone/medium. Bearnaisesaucen var mere "Bajnæs sovs" fra Rema 1000, og bølgepomfritterne ligeså. Én bestilte burger. Den var noget smagløs i bøffen, men lidt salt gjorde underværker. Én bestilte laks... Men fik en bøf... der gik så lidt tid før den kom... og der havde vi andre prøvet at vente med at spise vores mad. Den var tilgengæld ok... men Bearnaise (Bajnæssovs) til laks virker bare mærkeligt... Der var måske tilbud i Rema på en spand...? Dessert. 2 bestilte isdessert. Krystaller i vanille isen der kom ind i firkanter(?) Og en flad flødeskum... chokolade saucen var ok... 2 bestilte kaffe, sort. Ikke espresso, men de kom i de kopper. Den var så bitter at sukkeret der fulgte med, ikke engang kunne hhælpe på den rædselsfulde smag. Ærligt, så kommer vi ikke igen. Vi ville prøve det da vi har HAFT nogle hyggelige middage på kroen for år tilbage... Men ak. Den TIDLIGERE priviligerede kongelige kro, er godt nok faldet af på den. De får 2 stjerner for hver af de 2 piger der var der... Én hver. For de gjorde deres arbejde med et smil. Resten var mildest talt øv.
Fantastisk aften!
Fantastisk oplevelse!
Super frisk, venlig og imødekommende tjener!
Vi bestilte Menu 2 med ad libitum stegt flæsk, persillesovs, kartofler og en pandekage med is til dessert.
Flæsken var perfekt stegt. Sovsen var lige som den skulle være og kartoflerne var nye danske 😍
Vi kunne næsten trille ud ad døren igen 😍
Vi fik derudover at vide, at mandag og tirsdag gerne var de lidt stille dage
Så jeg kan varmt anbefale at starte ugen med et lækkert måltid! 😍
Rigtig god oplevelse
Sød og beleven tjener pige. Dejlig 3 retters menu til de voksne + lækker stegt flæsk og pandekager til børnene.
Det var ikke gourmet menu, men vel tilberedt, rejecocktail, kalvefilet bøf og pandekager.
Ca. 280 kr pr person incl drikkevarer.
Det er jeg sikker på at vi gør igen 😃
Fiskefilet på Blovstrød Kro
Vi besøgte igår Blovstrød Kro. Det var en skuffelse, så vi giver to meget små stjerner. Vi bestilte begge hvad der skulle være en pandestegt rødspættefilet med pommes frites, salat og remoulade. Salaten var fin, men "rødspættefileten" var ikke hverken rødspætte eller filet. Hos naboen, REMA1000 kan man købe paneret fisk, som er sammensatte stykker af torsk, mørksej og rødspætte og mest af alt minder om fiskefars. Ligheden var slående
God oplevelse
Vi kom godt nok tideligt, kl 17. Men alt var som det skulle være. Vi bestilte begge oksemørbrad, med to forskellige typer sovs og kartofler, hos den flinke unge tjener. Fik maden efter en lille halv time.
Bøfferne var stægt som vi bad om, og møre. Sovs var god og kartofler var gode.
Prisen er bestemt heller ikke skidt.
Stedet kan anbefales
Alexander blev venligt stående på…
Alexander blev venligt stående på kroen, så vi kunne nå at smage deres lækre pandekager – en gestus, der siger alt om serviceniveauet. Stedet kan varmt anbefales, ikke kun for den gode betjening, men også for deres velskænkede fadøl fra anlægget. En dejlig oplevelse hele vejen rundt.
Lækker og hyggeligt kro
Lækker og hyggeligt kro. Blev mødt af søde og smilende personale. God stemning og god service.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Maden var velsmande
Maden var velsmagende, og servicen var helt i top – hvad mere kan man ønske sig?
Fremragende service og utroligt venlig…
Fremragende service og utroligt venlig personale.
Skøn mad og det er ikke sidste gang jeg som jyde slår smuttet forbi kroen
Rigtig dejlig middag på kroen
Rigtig dejlig middag på kroen. Selskabet blev mødt med smil og dejlig stemning. Vil bestemt komme tilbage:)
Super god mad til rimelige priser og…
Super god mad til rimelige priser og rigtig sød betjening.
Eneste lille minus er, at menuen online absolut ikke stemmer overens med det fysiske menukort
Verdens bedste øl
Rigtig god service fra 2 deling
Simpelthen en fornøjelse
Simpelthen en fornøjelse. Maden var i top og super god betjening. Kan godt anbefale 10/10⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dejligt sted
Dejligt sted. Service i top kvalitet, god mad. Kan klar anbefales. 5 stjerner herfra.