Blovstrød Kro Reviews 126

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Book aldrig bord her! Jeg bookede bord til frokost på en hverdag, og blev dagen før arrangementet ringet op. Bookningen blev aflyst pga sygdom. Helt fair. Sammen dag bookede jeg påny bord til frok... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi afholdt en sammenkomst efter bisættelse. Kroen var fleksibel, da vi ikke vidste hvor mange, som deltog. Vi mødte opdækkede borde i et pænt stort rum med mulighed for at inddrage enkelte borde i k... See more

Rated 3 out of 5 stars

Skøn gammel kro, autentisk. Maden smagte godt, smørrebrød og mørbradgryde, med venlig betjening. Vi sad i krostuen, der var rent og pænt. Rummet op til legestuen, var uden hygge. Vi havde under... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse! Super frisk, venlig og imødekommende tjener! Han kom hen forbi flere gange (men ikke omklamrende) for at tjekke at alt var ok og om vi manglede mere mad. Vi bestilte Menu... See more

1. Inn
  2. Banquet hall
  3. Events Venue
  4. Restaurant
  5. Steak house

About Blovstrød Kro

Written by the company

Kort om Blovstrød Kro

Siden kroens bebyggelse i starten af 1700-tallet, har stedet altid blandt andet budt på frokost til alle, der måtte lægge sin vej forbi. Tilbage i det tidlige 1700, lå Blovstrød Kro faktisk på den anden side Kongevejen nær kirken, men kroen brændte ned og blev så senere genopbygget på den nuværende adresse med alle de materialer, man kunne redde fra branden. Kroen stod færdig i 1763 og er siden da blevet genopbygget 2 gange i 1851 og 1955 efter mindre brande og begge gange med så mange originale materialer som muligt.

Tidligere har det dog kun været i krostuen der var kro, mens familiestuen eksempelvis tidligere har været et aktivt mejeri og salen har været en stald, hvor ryttere kunne opbevare deres heste i. Lokalerne har også været brugt som landbrugs- og købmandsbutik samt bageri. Netop at man kan se de gamle lokaler bære præg af de mange formål, er også en stor del af charmen ved at besøge vores autentiske restaurant. Det har gennem tiden været alle typer, der har siddet til bords i de gamle stuer. Bønder, landstrygere, middelklassen, adelige, kongelige og andet godtfolk.

I 1772 fik kroen status af kongelig privilegeret, som betyder, at kroen forpligtede sig til altid at finde en plads, hvis folk af adelen skulle lægge sin vej forbi og ønske at spise sin frokost i den fornemme krostue.

Da Allerød Slot ikke ligger langt fra Blovstrød Kro fandt Frederik d. 7 også stor nytte af at kunne nyde sin frokost i fred og ro, inden han lagde vejen forbi sin elskerinde på vej mod kongens København.

Spoler man tiden frem, vil ældre lokale fra området måske bedre huske den store sal som diskotek Sing-Sing, som i 70’erne var områdets feststed.

I 2018 gennemgik kroen en gennemgribende renovering der i dag betyder at der er 10 nyistandsatte boliger på 1. sal.

3.8

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

DET SMAGTE SÅ DÅRLIGT.

DET SMAGTE SÅ DÅRLIGT.
Mig og min famile på 3 betale 900kr for noget jeg har lyst til at kaste op igen, tjenerene var søde, men har aldrig smagt en så dårlig kalvefilet, og min mors stegtflæsk var fyldt med fedt smagte det ikke selv men kunne se det, deres rejecocktail smagte af intet og man kan smage der hummer ikke var frisk.

22 March 2025

Dårlig betjening

Vi har aldrig fået så dårlig en betjening før, da vi ellers har været der mange gange før. Vi havde ringet for at få bestilt bord og skulle sikre at få flæsket ovnstegt og fik forklaret at det kunne vi sagtens. Vi møder op og der kunne vi ikke vi flæsket ovnstegt, og oven i det opstår at de at de har det aldrig benyttet sig af (det har vi altid fået). Ekstremt dårlig service og endda en arrogant medarbejder der ruller med øjnene når vi kommer med svar på hendes spørgsmål. Vi kommer aldrig der igen.
Dog kan jeg anbefale café kaiser i Helsingør, deres flæsk er himmelsk og de forstår at betjene en.

27 November 2024

Reply from Blovstrød Kro

hej det er vi kede af men vi steger flæsk på vores måde og havde over 100 gæster hvilket gjorde vi ikke kunne efterkomme jeres ønske,men ja det er da bedst for jer at finde en resturant der gør det på den måde i ønsker :)

Rated 4 out of 5 stars

Alexander redder dagen!

Det startede lidt skidt, da vores bestilling åbenbart ikke var blevet overdraget godt nok til personalet. Vi var et selskab på 18 og ville gerne sidde ved ét langt bord. Da vi kom var der gjort to borde klar til os. Men det ordnede Alexander hurtigt.
Et selskab på 18 virkede som en lidt stor mundfuld, men Alexander gjorde virkelig sit bedste - måske man skulle have sørget for én der kunne hjælpe ham på dagen, for der var også andre kunder på koren.
Maden var fantastisk! Og super lækkert at vi fik familielokalet for os selv.
Vi besøgte kroen d. 27 oktober - og har ikke noget imod at komme tilbage.

27 October 2024

Uprofessionel betjening

Min søn havde inviteret til 50-års middag på Blovstrød Kro i går, d. 27. oktober, for han havde gode soldater minder derfra.
Jeg, som gæst, skal ikke forsøge at ødelægge en forretning, som virker til at køre noget på pumperne, men jeg må sige at betjeningen var både mangelfuld og uprofessionel.
Jeg så 2 tjenere, og den ældre kunne ikke finde ud af at tage imod bestillinger. Vi kunne vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Vi var 15 voksne og 3 børn i alderen 1-6 år, altså 18 i alt, og de små kunne vælge ud fra børnemenu.
Velkomstdrink var alkoholfri og smagte fremragende. Der blev åbnet gaver og småsnakket, og mens vi stadig stod op kom tjeneren og tog imod bestillinger på mad.
Forretterne først: Hvor mange til det, og hvor mange til det? Det gik der totalt kludder i, så vi måtte stille os op i 2 hold. Carpaccio på 1 hold og rejecocktail på det andet. 7 til den ene slags og 8 til den anden blev det så til. Samme procedure med hovedretterne, hvor der kunne vælges mellem oksemørbrad og kyllingebryst – og så viste det sig senere, at der alligevel var gået ged i det, for der kom for mange PIP og for få MUH!
Vi fik placeret os, men der kom ingen og spurgte om hvad vi ønskede at drikke, og forretterne kom ind båret 2 ad gangen, så det tog lidt tid, og da alle havde fået, havde vi stadig ikke fået noget at drikke.
Det har jeg aldrig oplevet før … og vi ventede en rum tid inden vi fik drikkevarer og kunne gå i gang med at skåle og spise.
JEG ER IKKE FÆRDIG ENDNU!
Vi bad om nogle kander vand og der kom isvand ind – men ingen vandglas, så vi måtte i køkkenet og bede om glas.
Maden var i mine øjne ganske tilfredsstillende.
Vi var jo ikke et stort selskab og sad i et lokale for os selv ved siden af legerum til børn i alle aldre. Dette rum var temmelig rodet og ikke rent, men hvis det er de samme 2 tjenere, som står for servering også skal gøre rent, er det helt forståeligt.
Der er en grund til at tjeneruddannelsen tager 3 år og 10 mdr., og jeg betaler gerne for udsøgt betjening, når jeg endelig skal ud, men Blovstrød Kro har åbenbart en anden holdning til servering og betjening og for mig at se, har de blot valgt den billigste arbejdskraft.
Det var mest synd for min søn, som havde gjort alt for at det skulle være godt og vellykket, og priserne ligger på samme niveau, som udsøgte kroer/restauranter med professionel personale.
Kunne man give flere stjerner, kunne maden godt ligge mellem 3 og 4, men absolut 0 stjerner (ikke muligt) for betjeningen.
Ikke et sted jeg vil lægge mine penge, men kun vil besøge, hvis jeg bliver inviteret.

SVAR på tilbagemelding ...
Uagtet hvem som gjorde hvad og hvornår - så ændrer det ikke på den uprofessionelle betjening.
Da der var talt op og kontrolleret hvor mange til hovedret 1 og 2, gik det alligevel galt for tjeneren, da der kom for meget kyllingebryst og for lidt oksemørbrad.
ALDRIG i mit liv har jeg oplevet at få maden serveret, inden der blev TAGET IMOD BESTILLING PÅ DRIKKEVARER, og det eneste som var aftalt på forhånd var, at vinen skulle være husets.
DET MÅ KUNNE GØRES BEDRE - NUL STJERNER!

27 October 2024

Reply from Blovstrød Kro

Det er ikke hver gang jeg vil kommentere på gæsters kommentar men her er det for galt det var ikke os der delte gæsterne op i to hold men værten, som vi jo ikke kan modsige normalt beder vi gæsterne søtte sig ved bordet således man kan tage imod bestillingen her var man i gang med at spille bordfodbold oog ikke opmærksom på der stod en tjener og ventede, ved hoved retten bad vi gæsterne sætte sig, hvilket også var vanskeligt. når man køber hustes vin hos os er der ikke vand med til men jeg kan forstå på vores tjener at han gav det med pr kollance vi fik gode tilbagemelinger fra mange af de gæster der var med så jeg forstår ikke helt andmeldelsen, men vil foreslå søllerød kro til jeres næste arregement .

Rated 1 out of 5 stars

Det er godt nok gået ned af bakke for…

Det er godt nok gået ned af bakke for blovstrød kro , vi er kommet der i mange år , men idag d. 25/10 var helt sikkert sidste gang . Virkelig dårlig service en tjener der åbentlyst står og lyver. Og dertil når man prøver at spise den utrolige dårlige mad , er det eneste man kan høre , det er at personalet står og snakker om at de skal feste senere. Skuffende oplevelse.

25 October 2024

Skuffende besøg på Blovstrød Kro

Sikke en skuffelse at besøge Blovstrød Kro, som jeg ellers huskede som et hyggeligt spisested for år tilbage.
Tjenerne havde ikke styr på bestillingerne og virkede stressede.
Vi måtte vente længe på både drikkevarer (som vi måtte gentage bestillingen på fire gange) og hovedretter.
Vi havde bestilt maden på forhånd hjemmefra, da nogle i selskabet efterfølgere skulle køre langt hjem, og vi derfor gerne ville spise tidligt. Vi ventede dog over en time, før vi fik maden, og direktøren var afvisende, da vi stille og roligt gjorde opmærksom på, at kroen ikke levede op til det på forhånd aftalte.
Derudover var der ikke overensstemmelse mellem det, vi havde bestilt, og det, vi fik, fx manglede der syltet kål til laksen, det i stedet blev serveret med en salat.
Vi vender ikke tilbage en anden gang.

19 October 2024

Reply from Blovstrød Kro

Det er vi rigtig kede af vi gav jer det vi kalder salen som normalt er til selskaber over 45 personer i var 17 normalt bliver salen brugt til buffet så vores system er ikke beregnet til bordservering, i havde sendt en mail kl 2055 dagen før så der var ingen der så den da vi lukker kl 2100 hvilket jeg også forklarede jer, når jeg tænker på den service, at få et opvarmet rum på 200 kvm til 17 mennesker ,er jeg da lidt skuffet over anmeldelsen

Virkelig ringe oplevelse

Virkelig ringe oplevelse. Vi har spist der mange gange før, men dette var sidste gang. I den ene forret reje cocktail lå 4 - 5 rejer! I min cappacio var der ikke skyggen af tyndskåret okse, men derimod tyndskåret og lufttørret skinke, de lyver ligefrem på menukortet!! Hovedret var sovsen kold og den bagte kartoffel var ikke bagt men ukogt og vandet. Vi kommenterede vores reje cocktails men opgav ganske enkelt ved vores Hovedret!!! Vi havde bedt om flag, det havde de glemt, der var beskidt og urent flere steder. Elendig og ringe mad, og uendelig langt fra den gamle standard! vi opgav til sidst at brokke os over maden fordi ellers havde vi siddet der endnu... deres sovs blir helt sikkert opbevaret i spande, og alt er foranrettet længe før det anrettes hvilket var tydeligt. vi kommer der ikke mere!

5 October 2024
Rated 4 out of 5 stars

Hyggelig god stemning.

Hyggelig god stemning.
Perfekt til et selskab.
Stegt flæsk med persillesovs kan godt anbefales.
Generelt en rigtig god og hyggelig oplevelse

2 October 2024

Take a closer look