blåelefant.dk Reviews 63

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte en prinsessekjole til min datters fødselsdag, som hun havde ønsket sig i lang tid. Desværre opdagede jeg efterfølgende, at jeg havde bestilt den i forkert størrelse. Jeg kontaktede strak... See more

Rated 4 out of 5 stars

Min ordre ville ikke gå igennem pga. Fejl ved leveringsmetoden. Jeg skrev med Henrik fra kundeservice og fik super god service! Han bestilte min ordre gennem mail og svarede lyn hurtigt tilbage.. og s... See more

Rated 2 out of 5 stars

1. Toy shop

Information provided by various external sources

Blå Elefant - en webshop med legetøj, dåbsgaver, trælegetøj, indretning til børneværelset og alt til børnefødselsdagen. Vi tilbyder gratis fragt, gratis indpakning og hurtig levering

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Modtaget vare med hul - intet svar

Jeg modtog en defekt vare - en Liewood bamse med hul i. Skrev til dem d. 15 juli angående dette, men har stadig intet hørt fra dem.. Har endda skrevet igen d. 18.
Synes det er superdårlig kundeservice, især når de skriver at de besvare e-mails inden for 48 timer, oftest 24.
Bamsen var temmeligt dyr og vi står stadig uden en løsning - ØV.

Skriver denne anmeldelse i håb om at der snart sker noget og at vi hører tilbage fra jer!

Opdatering: mails var landet i spam - har fundet en løsning med butikken som var tilfredsstillende. 5 stjerner til jer 🌞

15 July 2023

Reply from blåelefant.dk

Hej. Vi har besvaret den første mail den 18. juli kl 8.31 og din anden mail også den 18. juli kl 11.22. Har du tjekket om vore svar findes blandt dine spam mails? Har også forsøgt at ringe til dig i dag men kom ikke frem. Du er velkommen til at ringe til os på 0046 410 330 003. Med venlig hilsen Henrik, Blå Elefant

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig levering 👌 fantastisk…

Super hurtig levering 👌 fantastisk service 🫠

11 May 2023

Reply from blåelefant.dk

Hej Pia. Tak for din feedback. Vi er glade for at du er tilfreds med vor service. Ha en fortsat fin forårsdag. Med venlig hilsen Henrik, Blå Elefant

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Min pakke kom hurtigt og det er så fint og lækkert. Vil helt klart handle ved jer igen

30 March 2023

Reply from blåelefant.dk

Hej Rebecca. Tak for din anmeldelse. Vi er super glade for at du er tilfreds med vor service. Og du er altid velkommen. Ha en fortsat fin dag. Med venlig hilsen Henrik, Blå Elefant

Dejlig oplevelse. Kan varmt anbefales

Bestilte en Maileg figur. Alt gik som det skulle + god pris og gratis fragt. Ikke sidste gang, jeg har handlet der

7 February 2023

Reply from blåelefant.dk

Hej Lotte. Tak for din anmeldelse. Vi er glade med at du er tilfreds med dit køb og den service vi yder. Du er altid velkommen. Med venlig hilsen, Henrik - Blå Elefant

Rated 5 out of 5 stars

Alt i alt en super god oplevelse og…

Alt i alt en super god oplevelse og hurtig levering som lovet på hjemmesiden 👌

20 December 2022

Reply from blåelefant.dk

Hej Henriette. Tak fro din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med vor service. Du ønskes en fortsat god jul.
Med venlig hilsen, Henrik Blå Elefant

Rated 5 out of 5 stars

Tak for hurtig levering og gratis…

Tak for hurtig levering og gratis fragt. Jeg er tilfreds!

11 November 2022

Reply from blåelefant.dk

Hej Eva. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med at handle hos os. Ha en fortsat fin dag. Mvh Henrik, Blå Elefant

Rated 1 out of 5 stars

9 dage siden bestilling- stadig ingen vare

Bestilte en vare d.8/10- skulle bruge den til en fødselsdag en uge senere. Jeg tænkte det ville gå fint da deres hjemmeside lover en leveringstid på 2-3 dage. Det er nu 9 dage siden og varen er stadig ikke modtaget. Har selv været nød til at henvende mig d.13, og igen i dag d.17, da jeg blev bekymret. Jeg får et svar på at det er leverandørs skyld og at der ikke vides hvornår pakken kommer frem, på trods at den er fundet. Jeg synes det er dårlig service. En ny leverandør burde overvejes, der bliver ikke holdt det lovet leveringstid og de gøre intet for at give mig et svar på hvornår jeg får min vare (eller undersøge det yderligere). Jeg blev nød til at komme til fødselsdagen som var d.15 uden noget, takket være Blåelefant. Det er første og sidste gang jeg handler på den hjemmeside.

17 October 2022

Reply from blåelefant.dk

Hej. Tak for din anmeldelse.
Vi har svaret på alle dine henvendelser og også haft en løbende dialog med fragtfirmaet. Desværre var din order endt i en blindgyde og den 14. oktober fik vi information om at de ville ekspedere din pakke således at den ville være fremme hos pakkeshoppen enten om lørdagen eller om mandagen, altså i går. Dette er ikke sket, hvilket er meget beklageligt.
Vi tilbød i går at vi kunne sende en ny pakke til dig og hvis du vil have at vi gør det så svar venligst på vort mail.
Jeg skal beklage at du ikke er tilfreds med vor service og jeg forstår din frustration, men det er svært for os at gøre mere end det som vi allerede har gjort da pakken siden den 11. oktober har været hos fragtfirmaet.
Henrik, Blå Elefant

Rated 5 out of 5 stars

Flotte produkter hurtig levering .

Flotte produkter hurtig levering .
Bestilte et dino trækdyr meget flot og bragte glæde hos børnene.
Kan kun anbefales.

8 September 2022

Reply from blåelefant.dk

Hej. Tak for din anmeldelse. Det glæder os at du er tilfreds med både varerne og vor service. Velkommen tilbage. Mvh Henrik, Blå Elefant

Rated 5 out of 5 stars

Fin webshop med gratis levering ☺️…

Fin webshop med gratis levering ☺️ Desværre var kun 1 ud af to varer med, men det tænker jeg vi finder en løsning på.
Anbefaling herfra

15 July 2022

Reply from blåelefant.dk

Hej Amanda. Tak for den anmeldelse og vi løser det men produktet som mangler i din pakke. Har sendt dig en mail. Med venlig hilsen Henrik, Blå Elefant

Meget tilfreds

Hurtig og gratis levering, og selvfølgelig nogle fede produkter.

25 April 2022

Reply from blåelefant.dk

Hej Cathrine. Tak for din venlige anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med vore produkter og service. Ha en fortsat fin forårsdag. Mvh Henrik, Blå Elefant.

Rated 2 out of 5 stars

Dårlig og dyr returservice

Super hurtig hjemmelevering, men når det er sagt, så skal man ikke købe varer på siden, hvis man er usikker på varen. Fortryder man sit køb koster det kassen at returnere. Fortrød købet af en sengehimmel, da farven ikke var retvisende på hjemmesiden og returfragten blev ca. 150kr. som var den billigste mulighed.
Yderst ringe returservice!!!

13 January 2022

Reply from blåelefant.dk

Hej Camilla. Tak for din anmeldelse selvom vi er kede af at du ikke er tilfreds med vor service. Vi ved at vi har en udfordring på returdelen og det er noget som vi arbejder på at løse. Med venlig hilsen, Henrik

Rated 5 out of 5 stars

Super fantastisk og hurtig svar fra…

Super fantastisk og hurtig svar fra kundeservice. Kan ikke sige andet :D fortsæt den gode stil.

31 December 2021

Reply from blåelefant.dk

Hej. Tak for din venlige anmeldelse. Ha en fortsat fin dag. Med venlig hilsen Henrik, Blå Elefant

God pris hurtig levering

God pris, hurtig levering, kun ros herfra.
Handler gerne her igen.

6 December 2021

Reply from blåelefant.dk

Hej Annette. Tak for din anmeldelse. Vi er super glade for at du er tilfreds med vor service.
Du er altid velkommen til at handle hos os igen.

Rated 5 out of 5 stars

Nemt, hurtigt og super service.

Købte et sengesæt til vores datter. Gratis og hurtig levering! Desværre gik lynlåsen i stykker efter første vask. Skrev til kundeservice, som svarede nærmest med det samme. Modtager nu et nyt sæt leveret til hjemadresse, og skal ikke sende det ødelagte retur, hvilket sparer en nybagt mor for tid og besvær, hvilket er guld værd. Kan kun give de varmeste anbefalinger, og vil helt sikkert handle her igen.

16 September 2021

Reply from blåelefant.dk

Hej Kirstine. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med vor service. Ha en fortsat fin dag.
Med venlig hilsen, Henrik - Blå Elefant

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse med kundeservice

Rigtig god oplevelse med kundeservice. Fik en højdemåler i gave med fejl på. Skrev til dem og fik hurtigt svar. De har sendt en ny, som de har tjekket og den ankom nærmest dagen efter. Rigtig fin vare og rigtig god service oveni.
Ikke sidste gang jeg handler der (og ønsker mig ting derfra)

8 September 2021

Hej Mie.
Tak for din feedback. Vi er glade for at du er tilfreds med vor service. Ha en fortsat fin dag.

Rated 4 out of 5 stars

Næsten perfekt.

Næsten perfekt.
Jeg valgte at handle hos Blå Elefant, fordi de har gratis fragt og hurtig levering. Og det fungerer perfekt.
Jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet for at få en rabatkode. Desværre viste det sig ved modtagelse af koden, at den kun gjaldt i 24 timer. Andre steder har jeg været ude for, at der går et stykke tid, før man modtager koden, så jeg ville være i god tid. Men nu var jeg nødt til at bestille med det samme. Jeg valgte IKKE gaveindpakning, fordi jeg gerne selv vil pakke ind i miljøvenlige gave-stof-poser. Jeg skrev i kommentarfeltet, at det var en gave, som først skulle gives 2-3 uger senere. Jeg håbede på, at der så kunne tages hensyn til det, ved en evt. bytning. MEN varen kom i gaveindpakning. Øv, og så kan jeg heller tjekke, om varen er i orden...... med mindre jeg vil gøre indpakningen extra overflødig og pakke den ud.

26 July 2021

Hej Lene.
Tak for din anmeldelse. Et par kommentarer:
- vi har 30 dages returret og vi syntes ikke at der var nogen grund til at kontakte dig da gaven skulle gives 2 til 3 uger senere. Hvis der bliver problem med tiden så kontakt os på kundeservice@blaelefant.dk så løser vi det.
- omkring gaveindpakningen så tror jeg at mine kollegaer på lageret ville være lidt ekstra søde og derfor valgte de at pakke den ind da du havde skrevet det var en gave. Jeg er ked af hvis dette har givet dig problemer - det har ikke været hensigten.

Ha en fortsat fin dag
Henrik, Blå Elefant

Lynhurtig

Lynhurtig - og gratis - levering. Rigtig god købsoplevelse! :-)

14 July 2021

Hej Karina
Mange tak for du deler din oplevelse med at handle hos os med andre. Vi er super glade for at du er tilfreds.
Ha en fortsat fin sommerdag.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, lækker kvalitet og kan klart anbefales. Købte liewood snackskåle, og de var helt vildt billige, iforhold til andre stedet på nettet, og så med gratis levering. Jeg vender klart tilbage hertil som kunde 😀

21 May 2021

Hej Cecilie