Vi har nu tilberedt mos med karl johansvampe samt høns i svampesauce. Begge retter så bestemt ikke tiltalende ud. Man kan ikke sige det er uspiseligt, for det smager ikke af noget som helst. Me... See more
See what reviewers are saying
Hold nu op for nogle lækre simreretter. Vi har smagt og serveret Boeuf Bourguignon, Poulet Aux Morilles, Osso Buco, Coq au vin, Chili con carne, Bolognese samt Chili sin carne, både til gæster og os... See more
Modtager varen ret hurtigt (3-4 dage efter best.). Bestiller kun vegan mad. Er rimelig tilfreds med smagen, men ville ønske der var lidt mere alsidig krydderier i. Jeg bliver ikke mæt af en portion a... See more
Company replied
Fine produkter. Autentiske italienske smage. Serveringsforslag, stort set alle med forslag om reven parmasan! Så kunne det jo være fedt med et stykke parmasan. Jeg bestiller hos jer, fordi jeg e... See more
- Packed Lunch Supplier
- Food Manufacturer
- Grocery delivery service
- Meal Delivery
- Online Food Ordering Service
Information provided by various external sources
Hos Bonzo får du skøn simremad leveret lige til døren. Vores udvalg dækker både veganere og kødelskere og består af sunde færdigretter, der er lige til at tilberede - og så er de selvfølgelig fri for konservering og tilsætningsstoffer. Den skønne mad fås helt ned til under 20 kr. per kuvert og er så nem at tilberede, at selv de små kan være med. Det er mad, der smager lige som tante lavede den - bare uden besværet og altid med fokus på sundhed. Se de spændende udvalg på https://bonzo.dk/shop og bestil i dag.
Nordre Strandvej 180B, 3140, Ålsgårde, Denmark
- +45 20 20 27 22
- info@bonzo.dk
- bonzo.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Vi har prøvet Bonzo før
Vi har prøvet Bonzo før, og var glade for det. Og savnede retterne, og er vendt tilbage. En rigtig god service vi har fået.

Super
Har købt BONZO produkter igennem flere år. Meget anbefalelsesværdig!!
Pæne glas og hurtig ekspedition.

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
For lidt og for kedeligt til prisen
Det eneste som berettiger til to stjerner - i stedet for kun en - er en venlig og hurtig kundeservice. Fejllevering blev rettet inden for 24 timer
Portionerne er ret små - hvis de skal udgøre et måltid til en voksen mand.
Produkterne vil jeg betegne som kedelige - en ringe smagsoplevelse i forhold til prisen.
Jeg havde forventet et højere gastronomisk niveau - det smager ikke af Italien

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Tak for en rigtig god oplevelse
Hej, Det er første gang jeg har købt varer hos Bonzo - og det har været en helt igennem god oplevelse og noget jeg vil benytte mig af også fremover. Tak !!

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Vi fik den veganske familiekasse
Vi fik den veganske familiekasse. Der var kun lige mad til 2 personer og vi måtte supplere op med brød. På kassen står der 2-3 personer. Oversigten over de 3 retter var forvirrende, da der så ud til at være 4 retter. Og der manglede majstortillas, som stod som ingrediens i en af retterne. Dette fik jeg ikke svar på, da jeg skrev til kundeservice. Retterne mindede meget om hinanden, noget tomatagtig sovs med pasta. Vi manglede protein og afveksling. I det perspektiv, var det dyr mad. Vi fortsætter vist med årstiderne.
God veltilberedt mad
Har fået to måltidskasser med 14 dages mellemrum, og jeg er meget tilfreds. Det er gode retter med gode ingredienser.
super betjening og dejlige produkter…
super betjening og dejlige produkter til alle lejligheder.
Fint nok
Maden smager ok, sådan standart-agtigt. men synes man får ret lidt i forhold til prisen. Ved ikke om jeg ville bestille igen
Butikken var svær at få fat på
Forløbet startede med at de ikke var til at få fat i, dette er nu løst og der arbejdes på at undersøge hvorfor/hvordan.

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Smagfulde retter med lang holdbarhed…
Smagfulde retter med lang holdbarhed som ikke skal fylde op i min fryser. Lynhurtig og super venlig kundeservice da jeg havde et spørgsmål.
Ikke meget mad for pengene
Maden er god, faktisk rigtig god, men jeg kan stadig ikke give mere end tre stjerner i dette tilfælde. Portionerne er simpelthen for små. En af retterne havde under 200 kalorier per portion - jeg blev ikke mæt. Derudover står der ofte yderligere anbefalinger såsom nødder, ost eller grønt som kan smides ovenpå retten. Jeg køber måltidskasser så jeg ikke behøver at tænke på varer til madlavning, så hvorfor ikke smide en lille pose nødder eller ost oveni?
Der er også andre retter der går ud fra du selv har ris, brød eller andet tilbehør. Jeg gik ud fra at kassen inkluderede det jeg har brug for, på nær ting som vand, olie, sukker, osv.
Hvis du har en pung uden bund, så kan jeg stærk anbefale dem. Maden er god og den er rigtig nem at lave, men du får ikke særlig meget mad for pengene, sammenlignet med andre måltidskasser.
Fine produkter.
Fine produkter.
Autentiske italienske smage.
Serveringsforslag, stort set alle med forslag om reven parmasan!
Så kunne det jo være fedt med et stykke parmasan.
Jeg bestiller hos jer, fordi jeg elsker det italienske køkken, er gangbesværet og doven.
Så helhed og let forberedelse er fint.
Tak for eftersendt parmasan. Top service.
Fik den klassiske single måltidskasse
Fik den klassiske single måltidskasse. Var meget tilfreds men indholdet af kassen svarede ikke helt til indholdet på hjemmesiden. Men er meget tilfreds så giver 4 stjerner