Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter Reviews 206

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi har nu tilberedt mos med karl johansvampe samt høns i svampesauce. Begge retter så bestemt ikke tiltalende ud. Man kan ikke sige det er uspiseligt, for det smager ikke af noget som helst. Me... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hold nu op for nogle lækre simreretter. Vi har smagt og serveret Boeuf Bourguignon, Poulet Aux Morilles, Osso Buco, Coq au vin, Chili con carne, Bolognese samt Chili sin carne, både til gæster og os... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Fine produkter. Autentiske italienske smage. Serveringsforslag, stort set alle med forslag om reven parmasan! Så kunne det jo være fedt med et stykke parmasan. Jeg bestiller hos jer, fordi jeg e... See more

1. Packed Lunch Supplier
  2. Food Manufacturer
  3. Grocery delivery service
  4. Meal Delivery
  5. Online Food Ordering Service

Information provided by various external sources

Hos Bonzo får du skøn simremad leveret lige til døren. Vores udvalg dækker både veganere og kødelskere og består af sunde færdigretter, der er lige til at tilberede - og så er de selvfølgelig fri for konservering og tilsætningsstoffer. Den skønne mad fås helt ned til under 20 kr. per kuvert og er så nem at tilberede, at selv de små kan være med. Det er mad, der smager lige som tante lavede den - bare uden besværet og altid med fokus på sundhed. Se de spændende udvalg på https://bonzo.dk/shop og bestil i dag.

3.8

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Virkelig velsmagende mad

Virkelig velsmagende mad, der er super nemt at tilberede. Det er fastfood til hele familien med rigtig god samvittighed.

5 October 2022

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

Kære Anette, tusinde tak for din anmeldelse som er spot on. Bonzo er "Fastfood til hele familien med rigtig god samvittighed".
Kunne ikke skrive det bedre selv.
Tusinde tak for den.

Rated 5 out of 5 stars

Modtager varen ret hurtigt (3-4 dage…

Modtager varen ret hurtigt (3-4 dage efter best.). Bestiller kun vegan mad. Er rimelig tilfreds med smagen, men ville ønske der var lidt mere alsidig krydderier i. Jeg bliver ikke mæt af en portion alene, så jeg kombinere enten to eller lever lidt pasta, ris eller anden ved siden af. Synes priserne er rimelige!
Lisbeth

2 October 2022

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

Kære Lisbeth, Tusinde tak for din fine og relevante anmeldelse. Skriv en mail til mig så vil jeg guide dig i vores Vegan univers som, er meget alsidig - også i smag. Rigtig god dag. Hilsen Jørn Senger

Kan bestemt ikke anbefale

Kan bestemt ikke anbefale.
Den 29 april bestilte jeg en kasse for første gang, da jeg læste alle de gode anmeldelser men jeg skulle havde hørt på de dårlige.
For efter at have smagt kødbollerne har jeg ikke lyst til at smage resten. Syntes sovsen var meget olieret og en meget dårlig smag samt det smagte rigtig meget af salt og kødbollerne havde en mærkelig konsistent. Det smagte gammelt og ikke spor friskt.
Ud over det så er der ikke særlig meget sovs ved, kødbollerne fylder det meste af glasset.
Der ud over så trak de pengene fra min konto inden for 5 min. efter min bestilling var lagt fredag sen eftermiddag, selv om de først sendte varen om mandagen.
Konceptet er ellers fint, hvis bare produktet også var det.

15 May 2022

Kære Laila,
Jeg forstår du har haft en rigtig dårlig oplevelse som dels ikke stemmer overens med vores andre fine anmeldelser dels ikke er noget vi kan forstå.
Vi ønsker alle vores kunder får en god oplevelse med Bonzo hvorfor jeg meget gerne vil kontakte dig for at finde en forklaring dels på det oplevede kvalitetsproblemet dels de andre forhold du nævner. Det er klar vi skal finde en løsning på det.
Mange hilsner Jørn Senger
20202722

Rated 1 out of 5 stars

For mange år siden smagte jeg ,dåse…

For mange år siden smagte jeg ,dåse bøf føj.... glemmer ALDRIG den smag. De færdig retter smager af det. Det fine retter til singler der aldrig selv har lært at lave mad . Og rent visuelt er det heller ikke lige mig .

11 May 2022

Kære Elin,
Tak for din anmeldelse som naturligvis optager mig idet vi ellers har så mange fine anmeldelser og tilfredse kunder. Jeg vil gerne kontakte dig for at høre nærmere om hvad du mener og hvilke produkter du mener.
Hilsen Jørn Senger

Overraskende god

Det skulle prøves, for jeg syntes, konceptet var så anderledes, at det skulle have chancen. Starter godt med hurtig levering. Godt pakket.
Maden ser ikke så lækker ud, når den hældes ud af glas og poser, men smagen er der faktisk ikke noget i vejen med. Alle de retter, vi prøvede (med undtagelse af kartoffelmosen) fik 4 ud af 5 stjerner af familien.
Portionerne er dog lige lovligt små til os.

12 May 2021

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

Hej Susan - MANGE tak for at vi fik en chance !
Det er naturligvis nyt at mad er på glas - som dus skriver - men hvor er vi glade for at smagen leverede !
Vi håber meget at se dig igen på Bonzo.
Frederik

Rated 5 out of 5 stars

Fin nem mad til fornuftig pris

Maden smager fint og kan nemt suppleres med grøntsager, pasta, krydderier osv. Der er selvfølge forskel på smag og behag, så nogle af retterne tilføjer jeg lidt tomat eller nogle flere krydderier, men kvaliteten synes jeg ikke fejler noget. Det er et smart koncept hvis man, som jeg, nogle gange har travle aftener, hvor man stadig gerne vil have anstændig mad der ikke er alt for usundt (tjek kalorieangivelserne på hver ret - der er selvfølgelig forskel på en vegansk suppe og en fedtet pastaret).

De har både retter af 500 og 750 gram. Jeg køber dem på 500 og sørger selv for tilbehør. Så er der snildt til både aftensmad og frokost dagen efter.

Hjemmesiden er nem at finde ud af og service er helt I top - de besvarer henvendelser hurtigt og hjælpsomt.

Jeg køber gerne derfra igen

19 April 2021

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

Hej Anne - tusind tak for din anmeldelse - den er vi naturligvis rigtig glade for og vi glæder os til at se dig på Bonzo igen!

Det er er en helt rigtig måde at bruge Bonzo på og glad for at du 'spicer' op til dit ønsket niveau.

Vi ses på Bonzo :-)
Frederik

Lækkert og hurtigt

Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

Hilsen
En glad og mæt studerende

30 March 2021

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

Hej Nabbed - mange tak for din anmeldelse - den er vi både super glade for og stolte over. Vi håber at se dig igen på Bonzo.
Hilsen, Frederik fra Bonzo

Super gode måltider

Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

25 March 2021

Har 'reddet' os flere gange

Har 'reddet' os flere gange.
Har købt to gange fra Bonzo - begge gange super hurtig levering. Vil ikke anbefale at spise Bonzo hver eneste aften - men super at have i skabet når det brænder på eller som ekstra ret. Vi køber igen.

16 March 2021

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

Hej Frank, mange tak for din anmeldelse af Bonzo. Dejligt at vide, at vi har reddet jer :) Fedt, at I kan bruge Bonzo som "take-away" fra skabet, når behovet opstår. Vi glæder os til at modtage endnu en bestilling fra dig. Go dag! /Frederik

Rated 5 out of 5 stars

Nem tilberedning og lækre retter

Nem tilberedning og lækre retter både som børnefamilie til aftensmad og som hjemmearbejdende til frokost.
Gode priser.
Enkelt booking process, hurtig levering og super kundeservice.

12 February 2021

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

Kære Jonas - dejligt at høre ! Det er kommentarer som dine - der for os op om morgenen. Vi håber, at se dig en anden gang på Bonzo.dk.

Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke bruges som hunde mad de er…

Kan ikke bruges som hunde mad de er bedre vant .en stor skuffelse,

23 January 2021

Kære Henrik

Vi er kede af, at du ikke har haft den gode oplevelse med Bonzo, som vi gerne vil give vores kunder. Vi kan se, at du har bestilt nogle af de mest populære retter, som vi får masser af positiv respons på. Vi vil meget gerne, om du vil være mere konkret i din kritik, derfor vil vi høre, om vi må ringe dig op ? Ellers er du velkommen til at ringe til os eller skrive til info@bonzo.dk.

Du er velkommen til at returnere de produkter, du har tilbage, og vi vil refundere dig. Ser frem til at høre fra dig.

Jørn Senger/Bonzo

Mums!

Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

22 January 2021

Superlækkert!

Jeg har nu modtaget min anden bestilling herfra, og synes at det hele smager skønt. Det er nemt og hurtigt at tilberede, og ét glas er rigeligt til 2 voksne.

Fragt er hurtig og alt er pakket forsvarligt.
Og superfedt med en rabatkode til næste ordre. Ser allerede frem til at købe noget mere.

30 November 2020

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter

Hej Shilla - hvor er det dejligt at høre !

Mange tak for dine fine ord - de er delt med smil til teamet
Vi glæder os allerede til at sende dig din næste bestilling :-)

Rigtig god dag
Frederik/Bonzo

Rated 5 out of 5 stars

Hold nu op for nogle lækre simreretter

Hold nu op for nogle lækre simreretter.
Vi har smagt og serveret Boeuf Bourguignon, Poulet Aux Morilles, Osso Buco, Coq au vin, Chili con carne, Bolognese samt Chili sin carne, både til gæster og os selv. Alle siger: ufattelig lækkert og smagfuldt. Tak til Bonzo at levere førsteklasses mad på en nem måde.

15 October 2020

Smagfulde lækkerier af topkvalitet

Bonzo er fantastisk! 😍
.. lækre, smagfulde kvalitetsretter lavet af de bedste råvarer!
Man får et sundt og nærende måltid på ingen tid. Det er perfekt til de dage hvor tiden er knap, men også til de dage hvor man simpelthen bare ikke kan lade være - for når først man har stiftet bekendtskab med Bonzo så kan hver dag være bonzodag! :-)

Det er næsten som juleaften når man får pakker fra Bonzo! De gør altid en dyd ud af at levere ens bestilling lynhurtigt og man kan være sikker på at den er pakket rigtig fint og forsvarligt ind fra top til tå.
Bonzofamilien som står bag Bonzo er nogle skønne mennesker og deres kærlighed for madlavning, kvalitetsråvarer og service kommer tydeligt til udtryk i alt hvad de rører ved.

Jeg har prøvet mange af retterne på hjemmesiden og jeg har endnu ikke prøvet nogen jeg ikke kan lide. Mine top favoritter er chili con carne og den veganske tomatsuppe!

Bonzo har mine varmeste anbefalinger! ❤️

15 October 2020

Take a closer look