Indtil videre rigtig fin oplevelse! Har lige modtaget mine frø, efter 2 dage, og har fået den fineste gave med(kinesisk hundetunge frø) som jeg oven i købet havde set mig lidt lun på. Glæder mig til a... See more
Company replied
Selve levering, hjemmeside og fin pakke fejler intet. Men udbyttet af frøene er virkelig nedslående! Der er kommet tre purpursolhatte, et par tallerkensmækker og nogle morgenfruer. Ingen Violfrøst... See more
Jeg retter min bedømmelse fra 1 til 3 stjerner. Jeg var desværre ikke klar over leveringsbetingelserne. En beklagelig fejl fra min side. Leveringen kom ikke til min hjemme adresse. Der er to... See more
Company replied
Jeg har købt 5 poser frø af Botania. De 4 poser spirrede fint. Den 5. (blomsterkarse) spirrede overhovedet ikke, selv om jeg havde fulgt vejledningen. Jeg kontaktede Botania, hvor jeg fik den bedst... See more
Blomsterfrøbutik med over 600 nøje udvalgte blomsterfrø til altan og have. Derudover tilbehør, kurser og workshops.
Aldershvilevej 143, 2880, Bagsværd, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
God hjemmeside og hurtig levering af kvalitetsvarer👌
Har købt nogle fine blomsterfrø, som hurtigt landede i postkassen. Godt udvalg, god hjemmeside og inspirerende insta profil.
Jeg er vild med den overskuelige tekst på bagsiden af frøposen, som også har informationer om høsttidspunkt og andre tips! Det kribler i fingrene efter at komme i gang med at forspire!
Mine frø kom ikke frem - Sara sendte fluks en ny portion. Fremragende service - og dejligt udvalg. Ikke sidste gang, jeg handler her!
Jeg købte en god portion frø, der desværre farede vild i PostNord og Sara var så sød at sende mig en ny portion. Hun har et sortiment til at falde i svime over, jeg har lyst til at købe det hele. Jeg vil helt sikkert anbefale Botania!
Super god service og frøsortiment med detaljeret vejledning. Især
er jeg glad for Sara’s mange gode råd, som hun gavmildt deler ud af på Instagram.
Fantastisk frø univers med et stort udvalg. Hurtig levering og ikke mindst en fantastisk service.
Skønneste frøbutik med et dejligt stort udvalg af blomsterfrø til sommerblomster/stauder/græsser som man ikke lige finder på planteskolen, supermarkedet og lign. Derudover deler Sara gavmildt ud af gode råd og erfaringer til glæde for alle niveauer af blomsterelskere. Varmeste anbefaling herfra🌱💚🌱
Verdens sødeste Sara, som driver enmandsfirma med kvalitetsvarer. Derfor skal man nogle gange være lidt tålmodig, men alene hendes personlighed gør, det er hele oplevelsen værd. Kan varmt anbefales. <3 <3 <3