Al 22 jaar kom ik graag bij Bouwmaat, altijd een frisse winkel met een goed assortiment en zeer vriendelijk en kundig behulpzaam personeel. Als je iets niet weet zijn ze altijd bereid om je te inform... See more
Company replied
Online een afhaal bestelling gedaan. Aangekomen in de vestiging bleek er iets fout te zijn gegaan waardoor de bestelling niet klaar stond. Personeel is direct alle artikelen voor me bij elkaar gaan zo... See more
Company replied
Online besteld, binnen 2 uur kon ik de bestelling ophalen. Vriendelijke medewerkster heeft me te woord gestaan en wist meteen waar ik voor kwam.
Company replied
Winkelen bij Bouwmaat is een waar genoegen! Je kunt online bestellen en alleen komen afhalen, de medewerkers zijn altijd behulpzaam en vriendelijk! Aan te raden!
Company replied
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Spinveld 14, 4815 HS, Breda, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Prima en vriendelijk geholpen.
Ik kon ter plaatse een account aanmaken en het gewenste artikel meenemen.

Reply from Bouwmaat - Breda
Vriendelijke en behulpzame bediening, product via website als particulier besteld en kon keurig op tijd afgehaald worden.

Reply from Bouwmaat - Breda
Bestelling gedaan. Zou twee dagen later geleverd worden. Gebeld naar vestiging. Kreeg een ander nr. Daar naar toe gebeld. Was een postpakket. Zou een track&trace krijgen. Deze door servicemedewerker ontvangen. Nu drie dagen later nog niet te zien. Was nog niet ontvangen door PostNL. Kortom vier dagen later waarschijnlijk nog niet. Producten op werkplek laten bezorgen. Werk volgende week ergens anders dus nog niet rap in bezit. In winkel is alles duizend maal beter dan online. Altijd SUPER service.

Reply from Bouwmaat - Breda
filiaal denkt mee en denkt out off the box wat het leven zoveel makkelijker maakt :)

Reply from Bouwmaat - Breda
Netjes geholpen ook met inladen ook al waren het maar 3 zakken lijm.

Reply from Bouwmaat - Breda
Vlotte afhandeling want mijn bestelling was op voorraad in de vestiging in mijn woonplaats.

Reply from Bouwmaat - Breda
Bestelling was snel klaar en bij het ophalen van de producten hebben ze mijn vrouw netjes geholpen met inladen. Super gedaan en dank je wel😃

Reply from Bouwmaat - Breda
Grote voorraad en vriendelijke mensen die met de klant meedenken!

Reply from Bouwmaat - Breda
Specifiek voor voorraad gebeld. Bij aankomst blijkt er toch niets op voorraad te zijn en moet ik naar een andere vestiging. Helaas en had voorkomen kunnen worden.

Reply from Bouwmaat - Breda
Makelijk te bestellen online, duidelijk en snel bericht om de spullen op te halen, vriendelijk geholpen bij het ophalen van mijn bestelling

Reply from Bouwmaat - Breda
Ik kom hier al 18 jaar , goede service , bijna altijd alles op voorraad wat ik nodig heb .
Vriendelijk personeel

Reply from Bouwmaat - Breda
Ik ben ontzettend goed geholpen en geadviseerd.
De juiste spullen bestellen en laten bezorgen was zo een fluitje van een cent.
Echt súper!

Reply from Bouwmaat - Breda
Als je iets niet weet zijn ze altijd bereid om je te informeren of het voor je op te zoeken en uit te leggen.

Reply from Bouwmaat - Breda
Learn more about other kinds of reviews.