Bouwmaat - Breda Reviews 50

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

Spinveld 14, 4815 HS Breda, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Al 22 jaar kom ik graag bij Bouwmaat, altijd een frisse winkel met een goed assortiment en zeer vriendelijk en kundig behulpzaam personeel. Als je iets niet weet zijn ze altijd bereid om je te inform... See more

Rated 4 out of 5 stars

Online een afhaal bestelling gedaan. Aangekomen in de vestiging bleek er iets fout te zijn gegaan waardoor de bestelling niet klaar stond. Personeel is direct alle artikelen voor me bij elkaar gaan zo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Online besteld, binnen 2 uur kon ik de bestelling ophalen. Vriendelijke medewerkster heeft me te woord gestaan en wist meteen waar ik voor kwam.

Rated 5 out of 5 stars

Winkelen bij Bouwmaat is een waar genoegen! Je kunt online bestellen en alleen komen afhalen, de medewerkers zijn altijd behulpzaam en vriendelijk! Aan te raden!

Company details

1. Construction Material Wholesaler
  2. Building materials store
  3. Building Materials Supplier
  4. Construction equipment supplier
  5. Hardware Shop
  6. Tool shop

Written by the company

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Bestelling via website

Vriendelijke en behulpzame bediening, product via website als particulier besteld en kon keurig op tijd afgehaald worden.

8 December 2025

Reply from Bouwmaat - Breda

Fijn te horen, dank je wel! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Winkelen bij Bouwmaat is een waar…

8 November 2025

Reply from Bouwmaat - Breda

Dank je wel voor de complimenten! 🤩

Rated 2 out of 5 stars

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan. Zou twee dagen later geleverd worden. Gebeld naar vestiging. Kreeg een ander nr. Daar naar toe gebeld. Was een postpakket. Zou een track&trace krijgen. Deze door servicemedewerker ontvangen. Nu drie dagen later nog niet te zien. Was nog niet ontvangen door PostNL. Kortom vier dagen later waarschijnlijk nog niet. Producten op werkplek laten bezorgen. Werk volgende week ergens anders dus nog niet rap in bezit. In winkel is alles duizend maal beter dan online. Altijd SUPER service.

27 October 2025

Reply from Bouwmaat - Breda

Bedankt voor je feedback. Afgelopen week zijn er inderdaad problemen ontstaan met de bezorgingen van kleingoed. Onze excuses voor het ongemak.

We staan in contact met PostNL en hopen dat je je zending snel kunt ontvangen. Onze excuses nogmaals voor het ongemak.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, zou ik je adviseren om contact met onze klantenservice op te nemen.

denkt out off the box

filiaal denkt mee en denkt out off the box wat het leven zoveel makkelijker maakt :)

24 September 2025

Reply from Bouwmaat - Breda

Goed om te horen! 😄 Graag tot ziens!!

Online besteld, goed geregeld

18 August 2025

Reply from Bouwmaat - Breda

Graag gedaan! 🤗 Veel plezier met je bestelling!

Superservice

Bestelling was snel klaar en bij het ophalen van de producten hebben ze mijn vrouw netjes geholpen met inladen. Super gedaan en dank je wel😃

9 July 2025

Reply from Bouwmaat - Breda

Enorm bedankt voor de complimenten 🤗. Graag tot de volgende keer!

Rated 2 out of 5 stars

Specifiek voor voorraad gebeld

Specifiek voor voorraad gebeld. Bij aankomst blijkt er toch niets op voorraad te zijn en moet ik naar een andere vestiging. Helaas en had voorkomen kunnen worden.

22 April 2025

Reply from Bouwmaat - Breda

Spijtig om te horen, wij nemen je review mee!

Makelijk te bestellen online

Makelijk te bestellen online, duidelijk en snel bericht om de spullen op te halen, vriendelijk geholpen bij het ophalen van mijn bestelling

9 February 2025

Dank je wel! 😊

Rated 4 out of 5 stars

Ik kom hier al 18 jaar

Ik kom hier al 18 jaar , goede service , bijna altijd alles op voorraad wat ik nodig heb .
Vriendelijk personeel

28 December 2024

Reply from Bouwmaat - Breda

Goed om te horen! 😄 Graag tot ziens!!

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben ontzettend goed geholpen en…

Ik ben ontzettend goed geholpen en geadviseerd.
De juiste spullen bestellen en laten bezorgen was zo een fluitje van een cent.
Echt súper!

20 November 2024

Reply from Bouwmaat - Breda

Superfijn dat je zo goed geholpen bent! 🤩 Veel plezier met je bestelling.

Al 22 jaar kom ik graag bij Bouwmaat

Als je iets niet weet zijn ze altijd bereid om je te informeren of het voor je op te zoeken en uit te leggen.

14 November 2024

Reply from Bouwmaat - Breda

Super! 🤩 Dank je wel voor de complimenten!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look