Bouwmaat - Nijmegen Reviews 54

TrustScore 4 out of 5

4.0

Energieweg 26 A, 6541 CX Nijmegen, NL

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Ik heb nu voor tweede keer grotere order besteld via de webshop. Dit gaat uitstekend en eenvoudig. Levering was volledig en volgens afspraak. Klein issue met statiegeld pallets, maar is... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik wist niet waar de kassa was, vriendelijke medewerker begeleide me naar de kassa en heeft de bestelling afgendand.

Rated 5 out of 5 stars

Bij het afhalen van mijn bestelling vriendelijk geholpen. De balken waren te lang om te vervoeren. Ik had zaag gereedschap in de auto en werd geholpen door een medewerker met inkorten. Super!

Company details

1. Construction Material Wholesaler
  2. Building materials store
  3. Building Materials Supplier
  4. Construction equipment supplier
  5. Hardware Shop
  6. Tool shop

Written by the company

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Vriendelijke medewerkers. Vervangend product gekregen voor artikel wat niet voorradig was.

13 March 2026

Reply from Bouwmaat - Nijmegen

Dank je wel! Fijn te horen 😊. Graag tot ziens!

Rated 5 out of 5 stars

Bij het afhalen van mijn bestelling…

Bij het afhalen van mijn bestelling vriendelijk geholpen.
De balken waren te lang om te vervoeren.
Super!

16 January 2026

Reply from Bouwmaat - Nijmegen

Super fijn dat je zo goed geholpen bent! We zullen de complimenten doorgeven! 😃

Slecht geregeld

Bestelling zondag geplaatst om op woensdag af te halen. Op woensdag stond er niks klaar. Had ik ook niet hoeven bestellen van te voren.
Hebben ze vlug wat materiaal gepakt. 2 kapotte platen erbij. Dus die konden weer terug.
Zeer slecht geregeld

14 December 2025

Reply from Bouwmaat - Nijmegen

Vervelend te horen, wij geven dit direct door aan de betreffende afdeling! Onze excuses voor het ongemak.

Rated 1 out of 5 stars

De voorraad online per vestiging klopte… slechte klantenservice

De voorraad online per vestiging klopte niet, vervolgens de deur week later kunnen ophalen. Geen mogelijkheid voor oplossing om het product kosteloos te bezorgen. Deur opgehaald, paar dagen later komt de timmerman erachter dat de deur verkeerde maat had. (order stond wel de juiste maat, fout van bouwmaat) timmerman naar huis. Bouwmaat gaf aan natuurlijk te kunnen ruilen en het goed te maken. Weer zelf met bus 20 km op en neer.. (40 km).. Krijg een tegoed-bonnetje van 20 euro.. als goedmakertje. Het heeft mij 2 uur extra gekost door twee keer op en neer te rijden, 80 km inmiddels (diesel). 8 liter diesel gekost.. De timmerman extra moeten betalen. Dat maakt een bonnetje van 20 euro natuurlijk niet goed. Heb ik ook aangegeven op locatie, zouden ze op terugkomen, geen reactie meer gehad. Nogmaals over gemaild, geen reactie gehad. Erg slechte klantenservice.

3 April 2025

Reply from Bouwmaat - Nijmegen

Het spijt ons te horen over de problemen met de online voorraad, en de verkeerde maat deur die je hebt ontvangen. Fijn dat de deur is vervangen voor de goeie maat.

Voor nu heb ik het bericht even uitgezet richting de vestiging om dit verder op te pakken. Onze excuses voor het ongemak.

Bouwmaat Nijmegen is een Super klantvriendelijk bedrijf

Super bedrijf, enorm klant vriendelijk zeer behulpzaam tot aan de werkbus toe. Joyce is werkzaam in het filiaal te Nijmegen Joyce enorm bedankt voor het samen stellen van een mooie offerte het meedenken advies gewoonweg super
Zeker niet te vergeten Luuk
Servicemedewerker ook een super topper zo behulpzaam en klantvriendelijk en een meedenker onmisbaar ik wil ze eigenlijk allemaal benoemen maar eigenlijk is iedereen super

5 September 2025
Unprompted review

Reply from Bouwmaat - Nijmegen

Super! 🤩 Dank je wel voor de complimenten! Ze zijn in Nijmegen ook blij met jou als klant 😁Ik heb het gedeeld met de collega's daar!

Uitstekende service

Goede uitleg, behulpzaam bij laden en vastzetten lading, extra dakpan meegekregen mocht er een pan bij transport sneuvelen. Perfecte service.

29 July 2025

Reply from Bouwmaat - Nijmegen

Wat super om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Dank je wel! 😄 Graag tot ziens!

behulpzame medewerker

behulpzame medewerker
Bouwvak dus ook niet druk. maar erg fijn dat medewerker zo uitgebreid kon helpen.

28 July 2025

Goed om te horen! Graag tot ziens 😄

Heel goed

Makkelijk om te bestellen, na 2 uur al af te halen. Vriendelijke mensen.

17 July 2025

Bedankt! 😁

Rated 1 out of 5 stars

On line bestelling was niet aanwezig

On line bestelling was niet aanwezig. ik kwam dus voor niks naar Nijmegen vanuit Arnhem. Bouwmaat Arnhem vestiging had de dag ervoor niet voldoende voorraad van door mij gewenste glaslatten.
Bovendien werd ik in Nijmegen vestiging buitengewoon traag en niet vakkundig geholpen. Ga dus nooit op zaterdag een bestelling halen, want dan is er geen vakkundig personeel en komen de orders on line niet door en kloppen de voorraadgegevens niet.

6 June 2025

Reply from Bouwmaat - Nijmegen

Bedankt voor je reactie. Vervelend om te lezen dat het afhalen op zaterdag niet goed ging in Nijmegen. Ik zet de feedback intern door, mijn excuses voor het ongemak!

Rated 5 out of 5 stars

prima service en scherpe prijzen

prima service en scherpe prijzen, lage kosten voor aflevering aan huis.
totaal kosten lager dan bij de concurenten.

21 May 2025

Reply from Bouwmaat - Nijmegen

Super! 💪 Tot de volgende keer!

Waardeloze service

Waardeloze service, kom je dan als particulier. Je betaald al de volle hoofdprijs voor transport en pallets (geeneens euro pallets! neen waardeloze houten latjes met bouwmaat erop gestempeld).

Helft van alle gipsplaten zijn kapot, of je even 2x enorme transport kosten wil betalen om de kapotte op te sturen en nieuwe te ontvangen.

Ik snap wel dat jullie liever geen particulieren hebben met zon klantenservice. Van de zotte!

2 April 2025
Unprompted review

Reply from Bouwmaat - Nijmegen

We vinden het jammer te horen dat je bestelling beschadigd is geleverd, onze excuses. Mocht je beschadigde artikelen ontvangen bij een bestelling maak dan gelieve foto's en neem contact op met je lokale Bouwmaat vestiging. De pallets zijn inderdaad een nadeel van onze bezorgpropositie voor grootgoed bestellingen. Je kan dit ook terugvinden in onze bezorgvoorwaarden. Bouwmaat is een groothandel en de bezorgservice is ingericht op bedrijven. Deze klanten bestellen vaak meerdere keren per maand. Pallets kunnen dan eenvoudig en gratis retour worden genomen bij een volgende bezorgorder. Bij een volgende bezorgorder kun je van te voren een afspraak maken met je lokale Bouwmaat vestiging om de pallets gratis mee retour te nemen.

Goed

Prijs kwaliteit is top en gebruiksvriendelijke pagina

11 January 2025

Dank je wel 🤗

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look