See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Lekkere wijnen en bubbels! De verhaaltjes die er bij staan, slaan de spijker op z’n kop. We hebben onder meer de chardonnay van Marrone, de rosé van Terre del Bruno en de Spätburgunder van Braun in hu... See more

Rated 5 out of 5 stars

snelle levering van fantastische wijn en bubbels. Absoluut een aanrader voor als je echt wil genieten van bijzondere wijn, die ook nog betaalbaar is.

Rated 5 out of 5 stars

Goeie duidelijke communicatie en zeer snelle levering. De wijn is heerlijk en de passie van Matthijs zorgt er voor dat je alles wil proeven!

Company details

1. Wine wholesaler and importer

Written by the company

Exclusieve braun wijnen, met een bijzonder verhaal

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Goede wijnen

Goede wijnen, houden zich aan de afspraken en doen soms wanneer nodig een stap extra.

15 May 2024

Lekkere wijn

Lekkere wijn, direct van de bron/Braun of Bruno. Sympathieke winkel met hart voor de zaak en goed advies en dat proef je.

26 February 2024
Rated 1 out of 5 stars

Lekkere wij slechte communicatie en uitvoerig

Slecht dus. We hadden € 10 betaald om door Post NL te laten bezorgen omdat de laatste keer DPD de wijn gewoon voor de deur had gezet toen we niet thuis waren. Toch door DPD bezorgd. Veel te laat laten horen wanneer de wijn bezorgd zou worden Telefonisch toegezegd het geld terug te storten, nog niet gebeurd Proberen de wij volgende week te bezorgen en laten weten of dat gelukt was. De wijn staat nu (gelukkig) bij de buren.Jullie beloven van alles maar maken het niet waar. Jammer!!

9 December 2023
Braunwine logo

Reply from Braunwine

Beste Mat,

Wat vervelend dat u het als slecht heeft ervaren, op de dag van de bestelling hebben we u persoonlijk aan de telefoon gehad en zijn direct aan de slag gegaan met u verzoeken. Hierbij hadden wij direct contact met u via de mail.
De €10,- is direct geretourneerd via ons betaal systeem wat u reeds ook heeft ontvangen. Ook hebben wij het verzoek ingediend bij Vinologix om ervoor te zorgen dat DPD het op de gewenste datum bij u zou afleveren. Aangezien er een handtekening geëist wordt van de ontvanger bij aflevering is DPD verplicht om het bij u te leveren en dus niet bij de buren. Helaas hebben wij als bedrijf hier geen controle over. Hier is nu wel een melding van gemaakt bij Vinologix.
Om u vervelende ervaring te compenseren bieden we een flesje bubbels aan om te proosten op een bruisend 2024.

Ondrinkbare Seicento Sandro de Bruno

Onder andere de Seicento Sandro de Bruno witte wijn in kerstpakket gekregen. Leuk zo’n genummerd label (1231 uit 3300) maar was volgens alle drie aanwezigen ondrinkbaar. Zou “rijp en fris”zijn. Opvallend donkergeel, we dachten qua geur heel even aan dessertwijn maar was niet zoet, smaakte een beetje naar vieze sokken/oksels, kortom gewoon vies.
Ik vrees het ergste voor de rode wijn uit het pakket…
Zojuist prettige reactie van Braun ontvangen, ik heb het aantal sterren “ge-update 👍🏻

31 December 2021
Unprompted review
Braunwine logo

Reply from Braunwine

Beste HAes,

Bedankt voor het melden dat jullie een wijn hebben gedronken die kurk heeft. Dat heeft u dan ook perfect omschreven. Dit komt namelijk wel eens voor. Overigens is de rode wijn een Barolo van circa €40,- en ik kan u op voorhand vertellen dat u daarmee niet teleurgesteld gaat worden. En dat u dit pakket heeft gekregen als bedankje is natuurlijk uitzonderlijk. Mocht u de wijn in goede staat willen proeven sturen wij graag nog een gratis flesje naar u toe.

Alvast een goed uiteinde en een gelukkig nieuwjaar.🥳 🍾🥂

Team Braun

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look