Company replied
Breinkraker is een superleuke website waarbij je met je account kan inloggen en kan puzzelen voor leuke prijzen! Ook kan je leuke puzzelboeken bestellen.
Company replied
Bellen me ongevraagd, versta ze amper en heel opdringerig! Vervolgens zeggen ze je krijgt een gratis puzzelboekje opgestuurd en kunt daarna het abonnement makkelijk opzeggen via de mail. Ik heb het bo... See more
Company replied
Breinkraker heeft mij een puzzel opgestuurd. Na 3 weken gebeld of ik tevreden was. En dat het abonnement ingegaan is of ik dat door had. Nu had ik dit niet door wegens verbouwen etc en is er een oplos... See more
Replied to 92% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fijn contact gehad naar aanleiding van mijn eerdere review.

Reply from Breinkraker
Leuke puzzelboekjes ook erg uitdagend.

Reply from Breinkraker
Was niet helemaal duidelijk dat het om een 3 maanden abbonement ging. Hebben hebeld het werd snel opgelost en ze waren zeer vriendelijk. petje af en super bedankt.

Reply from Breinkraker
Het was een leuke ervaring. Je kan leuke prijzen winnen en dergerlijke. Uitproberen altijd waard!

Reply from Breinkraker
Na een enorme miscommunicatie ben ik vanmorgen gebeld door een allervriendelijkste mevrouw, die mij alles goed en duidelijk heeft uitgelegd.
Ik bedank u heel hartelijk voor uw medewerking.

Reply from Breinkraker
Fijn geholpen. Denken mee in oplossingen en uiterst vriendelijk. Dank jullie wel daarvoor

De puzzels op de website zijn top en heel uitdagend. 5/5

Reply from Breinkraker
Ze hebben goed meegedacht met het zoeken naar een geschikte oplossen.

Reply from Breinkraker
Leuke spelletjes online en ook een boekje thuis ontvangen. Via het telefoonnummer goed bereikbaar en goede communicatie van de medewerkers daar.

Reply from Breinkraker
Ik word gebeld en men zegt dat ik een enquete heb gedaan en nu recht heb op een gratis puzzelboekje.
Daarna zonder te zeggen dat er een abonnement aan vast zit van 44,99 per maand.. Niet in trappen.. Deze puzzelboekjes zijn uiteindelijk niet gratis. Bel dan gewoon op en zeg of je nog belang hebt bij een puzzel abonnement met de daarbij genoemde kosten en als je dat dan wil krijg je de eerste puzzelboekje gratis.

Reply from Breinkraker
Ik heb een hele aardige dame aan de lijn gehad die mij een leuk aanbod heeft gedaan met een hard copy puzzel boekje en een digitale omgeving waarbij je puzzels kunt maken en leuke prijzen kunt winnen. Je hebt 14 dagen de tijd om het uit te proberen en daarna kun je maandelijks tegen een x bedrag meespelen. Top service!

Reply from Breinkraker
Oplichters. Bellen ongevraagd en doen alsof je een abonnement hebt aangevraagd. Gelijk ophangen als ze bellen!

Reply from Breinkraker
Ik vond het een prima actie.Duidelijke afspraken. Heldere communicatie.

Reply from Breinkraker
De woordzoekers zijn leuk en ik gebruik deze dagelijks. Echt een aanrader.

Reply from Breinkraker
De puzzels zijn leuk ben ook vriendelijk geholpen door de klantenservice

Reply from Breinkraker
Werd ongeveer een maand geleden telefonisch benaderd dat ik een gratis puzzelboekje toegestuurd zou krijgen. Vervolgens kon ik bij verdere interesse een online account activeren waar dan na 2 weken kosten aan verbonden waren. Dit account heb ik nooit geactiveerd, en ik heb dus nooit gebruik gemaakt van de producten die dit bedrijf te bieden heeft. Inmiddels wordt ik dagelijks gebeld waar passief agressieve telecommedewerkers mij vertellen meer dan genoeg informatie over mij te hebben om ‘aardig wat factuurtjes’ te sturen en zeggen dat er een bedrag van inmiddels €88 openstaat. Er worden hier ronduit vuile spelletjes gespeeld, waar het al lang niet meer gaat om klantenservice en communicatie, maar om hopen dat mensen over de kleine lettertjes heenkijken met als doel ze wat tientjes afhandig maken.

Reply from Breinkraker
Met punten sparen leuke prijzen gewonnen en ook al vol op van aan het genieten.

Reply from Breinkraker
Blijven maar spam bellen, veranderen constant hun nummer.

Reply from Breinkraker
Learn more about other kinds of reviews.