Breinkraker Reviews 69

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb een hele aardige dame aan de lijn gehad die mij een leuk aanbod heeft gedaan met een hard copy puzzel boekje en een digitale omgeving waarbij je puzzels kunt maken en leuke prijzen kunt winnen.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Breinkraker is een superleuke website waarbij je met je account kan inloggen en kan puzzelen voor leuke prijzen! Ook kan je leuke puzzelboeken bestellen.

Rated 1 out of 5 stars

Bellen me ongevraagd, versta ze amper en heel opdringerig! Vervolgens zeggen ze je krijgt een gratis puzzelboekje opgestuurd en kunt daarna het abonnement makkelijk opzeggen via de mail. Ik heb het bo... See more

Rated 4 out of 5 stars

Breinkraker heeft mij een puzzel opgestuurd. Na 3 weken gebeld of ik tevreden was. En dat het abonnement ingegaan is of ik dat door had. Nu had ik dit niet door wegens verbouwen etc en is er een oplos... See more

3.9

1-star

Replied to 92% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Complimenten voor de klantvriendelijkheid en servicegerichtheid van medewerker

Ik wil graag mijn complimenten uitspreken voor de medewerker die ik zojuist heb gesproken. Ondanks dat ik door omstandigheden te laat was met het afmelden binnen de herroepingsperiode, werd ik op een klantvriendelijke en servicegerichte manier geholpen.

In goed overleg hebben we samen een passende oplossing gevonden die voor beide partijen aanvaardbaar is. Ik waardeer de professionele houding, het meedenken en de vriendelijke benadering van de medewerker. Dit geeft mij veel vertrouwen in de organisatie en haar dienstverlening.

25 August 2025

Geachte heer/mevrouw,

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. We doen elke dag ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en het is ontzettend waardevol om te horen dat dat wordt gewaardeerd. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee zitten, weet dan dat je altijd bij ons terecht kunt. Tot de volgende keer!

Bijzonder slechte ervaring!

Wij zijn gebeld door dit bedrijf, een persoon die slecht Nederlands sprak benaderde ons. Door de slechte verstaanbaarheid en verbinding zijn wij per ongeluk een abonnement aangegaan. De bevestiging van dit abonnement per mail heeft ons nooit bereikt en vandaag werden wij opeens benaderd om te voldoen aan de factuur van de aankomende 3 maanden. Ik ben bijzonder slecht te spreken over deze manier van handelen en de onbewogen houding van hun kant. Er wordt niet meegedacht en ze zijn alleen maar uit op ons geld, ook al kunnen wij hier niet veel aan doen.
Update: Na veel telefoontjes is de rekening kwijtgescholden met de voorwaarde dat hier een update zou komen.

19 August 2025

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

We vinden het jammer om te lezen dat uw contact met ons niet naar wens is verlopen. We streven altijd naar een duidelijke communicatie en een goede afhandeling, maar in dit geval is dat helaas niet gelukt. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw feedback te geven – dit helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Rated 3 out of 5 stars

Afzeggen mogelijk

Gemakkelijk af te zeggen binnen 2 weken na ontvangst van het gratis puzzelboekje, via de mail of telefoon. Meerdere telefoontjes om te checken of u nog interesse heeft of niet.

17 July 2025

Rated 5 out of 5 stars

Prima service en goede communicatie

Prima service en goed bereikbaar. Ga zo door heren!

27 July 2025

Zeer goed geholpen bedankt

Zeer goed geholpen bedankt

29 July 2025

Blije klant!

Breinkraker heeft mij ontzettend goed geholpen, uitstekende klantenservice. Hartstikke leuke puzzels, echte breinkrakers!😌

2 July 2025

Rated 4 out of 5 stars

Was een fijn bedrijf om mee samen te…

Was een fijn bedrijf om mee samen te werken.

28 July 2025

Hallo brainkraker..

Hallo brainkraker... ik wou ff vermelden dat ik t een fijne puzzelboek vin en kijk uit naar de volgende.

28 July 2025

Oplichting

Oplichting. Ze sturen een puzzelboekje op, gratis, maar ze betalen de portokosten niet.
Daarnaast zit je na 2 weken vast aan een heel duur abonnement, tenzij je binnen die 2 weken het abonnement opzegt.
Trap er niet in.

Update; het bedrijf heeft mijn vrouw gebeld om excuses te maken en een oplossing aan te bieden. Wel vragen ze in ruil daarvoor om mijn review hier te verwijderen of aan te passen.
Tja.
We zijn niet ingegaan op hun aanbieding, maar het siert het bedrijf dat ze wél een compensatie bieden.

Overigens valt het mij op dat na mijn review ineens 5 zeer positieve reviews zijn geplaatst door mensen die allemaal maar 1 review hebben getikt.
Ik zeg daar niets van, maar het valt me op.

22 July 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look