Bygogbolighaandtering Reviews

Company details

1. Chartered Surveyor
  2. Construction company

Written by the company

Byggesagkyndig råd og vejleding: - Bygherrerådgivning vedr. Typehusbyggeri med komplet kontrol og tilsyn. Råd og vejledning forud for byggeri. - Boligkøber råd og vejledning. Gennemgang tilstandsrapport m.v. og gennemgang af ejendom for private boligkøbere. - Byggeteknisk gennemgang blandet bolig og erhverv, samt landejendomme. ( ikke huseftersyns ordningen )

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

14 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

5 stjerner. Professionel, grundig og ærlig køberrådgivning

Vi brugte Brian fra Byg og Bolighåndtering i forbindelse med køb af hus, og det har været alle pengene værd.

Brian gennemgik ejendommen grundigt sammen med os og tog sig god tid til at forklare både styrker og svagheder ved huset på en måde, som var nem at forstå. Det, vi særligt satte pris på, var hans ærlige og realistiske tilgang. Han forsøgte ikke at gøre problemer større end de var, men bagatelliserede dem heller ikke.

Den efterfølgende rapport var meget detaljeret og gav os et klart overblik over husets tilstand, forventet restlevetid på tag, vinduer og øvrige bygningsdele samt hvilke ting vi eventuelt skulle være opmærksomme på i fremtiden. Rapporten gav os stor tryghed i vores beslutning.

Derudover har Brian været meget hjælpsom efter gennemgangen og har været villig til at dele sin viden og sit netværk i forhold til de renoveringsprojekter, vi overvejer.

Hvis du står overfor et huskøb og ønsker en kompetent, grundig og uvildig rådgiver, kan vi varmt anbefale Brian og Byg og Bolighåndtering.

Stefan og Lærke ⭐⭐⭐⭐⭐

19 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft Kim og Brian med på vores…

Vi har haft Kim og Brian med på vores nybygger rejse 2025/2026 (overtog 1/5 2026) og vi er 10/10 tilfredse med deres arbejde på vores drømmehus. Vi har selv været meget ude og holde øje igennem byggeriet og når vi har observeret noget har Kim været behjælpelig med det samme på en konstruktiv og professionel måde, vi har haft rigtig god dialog hele vejen igennem og vi vil klart anbefale Byg og Bolig håndtering til andre som går med nybyggerdrømme. Hvis vi skal bygge igen, så er vi i hvert fald ikke i tvivl om hvem vo skal kontakte.

- Simone og Laus, Gislinge

1 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde…

Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde jeg gjort det. Kim og Brian har udført opgaven til perfektion. Rigtig dygtige og kompetente, og de er altid klar på svare på ens mails og opkald. Overholder tidsplaner osv. Og rigtig dygtig fagligt!!
Jeg vil anbefale dem til alle!
TAK!!!😊

28 April 2026

5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Kim fra Byg og Bolighåndtering ApS har uden tvivl været en af de bedste investeringer i vores byggeprojekt.

Fra start var Kim både fair, omhyggelig og utrolig nem at arbejde sammen med. Han gjorde en ellers kompleks byggeproces overskuelig og tryg for os. Vi indgik en aftale tidligt i forløbet, da det hurtigt stod klart, at de er meget efterspurgte og det forstår vi virkelig godt i dag.

Noget af det, der især gjorde indtryk, var den respekt, Kim havde blandt entreprenørerne. Når de hørte, at Byg og Bolighåndtering var involveret, vidste de, at der blev stillet høje krav til kvalitet og det kunne mærkes.
Flere håndværkere nævnte også, at vi havde valgt en af de bedste eksterne rådgivere. De beskrev Kim som både grundig og fair overfor alle parter, hvilket skabte en rigtig god balance i samarbejdet.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til andre, der står overfor et byggeprojekt.

14 January 2026

Dygtig og pålidelig samarbejdspartner

Brian Boksa er superdygtig til sit arbejde; han går grundigt til værks, har styr på sine ting og forklarer gerne undervejs, hvis man har spørgsmål.

Derudover er hans rapporter tydelige og nemme at forstå, ligesom de bliver leveret hurtigt efter inspektionen.

Jeg har selv gjort brug af ham to gange; første gang reddede han mig fra skimmelsvamp i undertaget, og anden gang resulterede i et nyt hjem.

Jeg kan varmt anbefale at benytte Byg og Bolighåndtering, da de er en yderst pålidelig samarbejdspartner.

10 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Brian og Kim som vi brugte ved vores…

Brian og Kim som vi brugte ved vores nybyggeri er yderst omhyggelig og detalje orienteret.
De er meget imødekommende og gode til at vende retur og svare på spørgsmål.
Gode rapporter og gode til at håndtere udfordringer.
En stor anbefaling herfra , man er i trygge hænder.

6 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Erfarne folk giver et godt resultat

Vi har fået bygget et typehus, og brugte Byg og Bolighåndtering som bygherrerådgiver og tilsynsførende.
Allerede inden vi skrev kontrakt med typehusfirmaet, fik vi rådgivning og en liste af punkter, som vores advokat fik indarbejdet i kontrakten med typehusfirmaet.
Undervejs i byggeriet førte de kontrol med arbejdet og håndværkerne. Jeg deltog selv i alle tilsyn, hvor de også fremhævede og gav ros for detaljer, som var særlig godt udført.
Med deres mange års erfaring kender de tydeligvis typehusfirmaernes byggeledere og mange af deres underentreprenører, som de nyder stor respekt fra. Der er ikke så mange dikkedarer, når de påpeger en detalje, der skal udbedres - det bliver bare gjort.
De var også gode til at forklare mig, hvad der er uvæsentligt eller indenfor acceptable tolerencer, så man som bygherre ikke spilder tid på detaljer, der er uvæsentlige i det lange løb; eller hvor en udbedring af fx noget malerarbejde ikke bliver pænere, så det i praksis er bedre at lade være.
En afgørende fordel ved at have garvede tilsynsførende er, at håndværkerne ved, at nogen - der ikke er på leverandørens side - kigger dem over skuldrene, så de ikke kan komme afsted med fuskeløsninger. Da inspektøren fra byggefirmaets byggeskadeforsikringsselskab var ude og inspicere det færdige hus, bekræftede han, at de ser færre fejl på huse bygget med ekstern tilsynsførende.
Og så helmer de ikke, før resultatet er i orden. Der var nogle af fugerne i murværket, som Brian ikke var tilfreds med, og nogle af udbedringerne var stadig ikke tilfredsstillende, så murerne måtte ud og udbedre flere gange, indtil alle fugerne var 100 % i orden.
Undervejs i byggeriet var der noget med loftet, som skulle tages ned og laves forfra. Jeg var bekymret for dampspærren, og fik derfor et ekstra tilsyn via video på telefonen, hvor Kim konstaterede, at det meste var i skønneste orden, og desuden talte direkte med tømreren om et par detaljer, han skulle være opmærksom på. Det giver en god ro i maven.
Alt i alt en særdeles konstruktiv tilgang til arbejdet, og en god tone hele vejen igennem.

24 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fra første møde inden byggestart af…

Fra første møde inden byggestart af typehus, har vi følt os i trygge hænder.

Undervejs var der bump på vejen i byggeprocessen, som blev løst godt af bygogbolighaandtering, pga. deres ekspertise kom vi sikkert i mål med byggeprojektet.

2 March 2026

Super vejledning ved nybyggeri

Vi valgte Brian og Kim som rådgivere på vores nybyggeri, og det er den bedste investering vi har gjort. Der opstod en del forhindringer undervejs. Men både Brian og Kim fik, på diplomatisk vis, rettet op på fejlene. De har en god indlevelse og forståelse for underentreprenørerne, og forstår at give både ris og ros. Derudover er de også gode til at give os, uerfarne, forståelse for hvad der er muligt og ikke muligt.
Ved aflevering af huset var Kim dygtig til at samle op på de punkter, der skulle udbedres nu - vente til 1 års gennemgang eller skrives som indeståelse håndværksmæssigt.
Vi siger 1000 tak for godt samarbejde og vil klart anbefale andre at benytte jeres ekspertise.
Gitte og Henning Pedersen

23 October 2025

Godt samarbejde og tryghed

Jeg valgte Byg og Bolighåndtering til at føre tilsyn med opførelsen af mit nye hus.
Der har i hele forløbet været et godt samarbejde og det har gjort mig tryg at have Brian og Kim med på sidelinjen og udføre tilsyn på de kritiske tidspunkter. Det er helt klart godt givet ud, da der var en del ting der skulle rettes undervejs.

21 October 2025

Kan varmt anbefales

Vi har brugt Byg og Bolighåndtering som vores byggesagkyndige gennem hele byggeprocessen – fra start til slut – og har været meget tilfredse. Alt blev gennemgået grundigt og professionelt, og vi har følt os trygge hele vejen. Kan varmt anbefales.

25 September 2025

Stor anbefaling!

Har været super glad for, at vi fik Brian og Kim på vores nybyggeri. Meget kompetenter og er ikke bange for tage diskussionerne med byggefirmaet - de kender til branchens standarder og er med til at forbedre dem. Der er kun rosende ord til overs for deres arbejde. Vil helt klart anbefale dem til alle.

16 September 2025

Byggesagkyndig i topklasse 🙌🏻

Vi takker for et fantastisk forløb👌🏼 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra🙌🏻 Vi har virkelig følt os trykke ved, at bruge jer som bygherrerådgiver😀 Alle de håndværkere som har været indover vores byggeri, har stor respekt for Brian og hans mangeårige viden.

21 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Efter at have talt i telefon med Brian…

Efter at have talt i telefon med Brian og fulgt op to gange på mail kommer der ingen svar på forespørgsel.

9 May 2025
Bygogbolighaandtering logo

Reply from Bygogbolighaandtering

Kære Patrick
Vi forsøger altid ved henvendelser, at få sendt tilbud retur hurtigst muligt.
I enkelte tilfælde, kan det ske en mail ikke kommer frem til os eller der er længere ekspeditionstid, men i disse tilfælde og hvor en kunde er presset på tiden, bliver vi normalt ringet op, så vi får fremskyndt processen eller vi kan meddele, der er fuldt booket.

Vi er kede af anmeldelsen, der dog ikke omhandler vores primære arbejde som byggesagkyndig rådgiver, men ekspeditionstid på et tilbud.
Vi vil forsøge, at blive bedre og få sendt tilbud hurtigere, selvom vores højeste prioritering er, at kunne leverer et prima produkt med byggesagkyndig rådgivning til både boligkøbere og nybyggere.

Mvh.
Brian Boksa

Rated 5 out of 5 stars

Tusind tak for den gode rådgivning og…

Tusind tak for den gode rådgivning og for din høje grad af professionalisme. Det er tydeligt, at du arbejder med stor faglighed og fokus på kvalitet. Man føler sig tryg i dine hænder, og din indsats fortjener stor ros.
Kan varmt anbefales.
Mvh Marcin

29 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi er i gang med at købe vores…

Vi er i gang med at købe vores fremtidige hus, og ønsker at flytte ind uden at der kommer overraskelser som ting der skal laves, som vi ikke kan spotte med vores øjne og viden.

Vi fik Brian ud og kigge på vores fremtidige bolig. Han er en super behageligt og rart menneske, sætter go tid af til at tjekke det igennem du ønsker.

Vi har været så glade for vores valg er gået på netop dig. Vi har modtaget en rapport med de ting der skal ordnes og fået en masse ord med på vejen om hvordan vi kan gøre det bedst for os, i et sprog alle kan forstå også os som ikke har så meget erfaring inden for byggeri.

Brians priser er fair og til at betale! Kæmpe anbefaling herfra!

9 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi fik anbefalet Brian Boksa på Facebook...

Vi fik anbefalet Brian Boksa på Facebook og har været meget tilfreds.
Det har været mit ønske fra start, at finde et mindre firma, hvor vi kunne få ejeren i spil og dermed en engageret og videnstung person på opgaven.

Det er i høj grad lykkedes med Brian.
Han formår at tage bygherres parti og tale et sprog alle forstår. Samtidig har han respekt og forståelse for byggeriets faser og samtlige underentrepriser.

22 September 2022

Klart 5 tal

Klart 5 tal
Brian har været vires bygherre rådgiver i forbindelse med opførelse af hus og garage fra Huscompagniet.
Det har virkelig været godt og trykt ag have Brian ved sin side (selvom jeg selv er inden for branchen) Brian har ved vært besøg udarbejdet en meget grundig rapport med fejl og mangler hvilket har hjulpet os fint gennem projektet 👍

5 March 2022

Take a closer look