Café Oliver Reviews 41

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Tjener er virkelig søde med bad om en medium bøf og de har stegt dem gennem stegt og efter de står og diskuter selvom man viser dem billeder a en medium så bliver man afvist deres mad er ik det værd... See more

Rated 1 out of 5 stars

Piv RINGE og skuffende brunch oplevelse. Kedeligt brød ( tørt rugbrød, franskbrød) Stive kolde æg , som skulle ha været røræg. Kolde kedelige pølser, kold bacon. Tørre stive pandekage... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi er et lokalt par der ellers nyder Cafe Oliver men..... Vi er nu utallige gange gået eller ringet forgæves til især Brunch. Problemet er at Caféen tit har arrangementer og selvfølgelig skønt for... See more

2.4

3-star
2-star
1-star

Dårlig mad + Service

Jeg har opgivet Café Oliver…
Det er ikke første gang jeg har haft en dårlig oplevelse enten med maden eller servicen…
Det drejer sig om Café Oliver i Næstved med adressen: Jernbanegade 2, Næstved 4700.

Jeg er blevet ignoreret i selve restauranten for service selvom servitricerne gik omkring med eller rodede et bord op ved siden af mig, de har sågar snerret i telefonen fordi de åbenbart ikke kan menukortet eller svare på mine spørgsmål…

I dag fik jeg mad sammen med nogle andre, og maden var kold, og bøffen blødte stadig, burgerbollen var våd af blodrester og der var hår i salatmayoen…
Der bliver ringet derop hvor vi får af vide at vi ikke kan få refundering da vi allerede har åbnet maden, samtidig får vi af vide at vi lyver…
Jeg ligger billeder op af min mad på deres facebook side (d.12/04-2022) og får som svar at de sagtens kan gøre det bedre men at de ikke kan forstå at jeg har haft disse oplevelser…

Jeg sidder nu med kvalme efter denne oplevelse…
Jeg vil hellere anbefalde restauranten overfor, jeg har opgivet kampen med dem.

12 April 2022
Rated 1 out of 5 stars

Piv RINGE og skuffende brunch…

Piv RINGE og skuffende brunch oplevelse.
Kedeligt brød ( tørt rugbrød, franskbrød)
Stive kolde æg , som skulle ha været røræg.
Kolde kedelige pølser, kold bacon.
Tørre stive pandekager.
Udsolgt af syltetøj.
Frugt som smagte af ingenting.
Kold pasta.
Sirup katastrofe i buffeten.
Bestilte cortardo- fik at vide at det havde de ikke- så efterfølgende at det stod på tavlen i baren.
Aldrig har vi fået så kedelig og skuffende brunch.
4 personer 749kr - ikke tilnærmelses rimeligt.
Den ene stjerne er for den hæderlige iskaffe.

KÆMPE skuffelse.

27 February 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har gået meget på restaurant den…

Jeg har gået meget på restaurant den her tid, da jeg er igang med ombygning af køkken. Så jeg var forbi Cafe Oliver i Næstved for at købe en pasta sweet. Jeg når lige at komme ind i på cafeen, hvor en tjener så kommer over og spørger om mit covid pas som om hun har ret til at snage i mine sundhedsoplysninger. Hvilket er dybt ulovligt ifølge GPDR lovgivningen. Det er den værste form for diskrimination man kan udsætte sine kunder for. Jeg tænker det bedst at melde episoden virksomheden til politiet. Da både diskrimination af børn og voksne foregår på cafe Oliver nu. Også for at sikre det bliver registreret hvis nuremberg koderne fra 2 verdenskrig igen skulle blive gældende. Jeg vil anbefale alle at boykotte virksomheden

1 December 2021

Maden haltede

Maden haltede, samt utrolig meget støj fra køkkenet, som man kunne høre, helt henne ved døren. Men super service vi fik, af to søde unge piger til aften

Den. 23/9 2021

23 September 2021
Rated 5 out of 5 stars

Var på Oliver og spise inden vi skulle…

Var på Oliver og spise inden vi skulle i biffen. Fik en perfekt oplevelse, Konen fik en plankebøf, knægten en pasta ret og mig selv en peberbøf, det hele smagte bare vidunderligt og gav os i kanon oplevelse inden vi skulle videre. Personalet var flinkt og følte os velkommen lige fra bestilling af bord, under hele middagen og til vi gik. Bravo til jer alle på Oliver, helt klart det bedste sted i den del af byen. Thumbs up

28 August 2021

Kedelig og tør mad

Hurtig og venlig betjening, men til gengæld den kedeligste og tørreste salat jeg nogensinde har fået serveret.
- Hvilket er ret imponerende en salat taget i betragtning.
Næstved By byder på flere gode spisesteder, så gør dig selv den tjeneste at gå forbi Café Oliver.

4 June 2021

Handicappet bortvist

Jeg blev bortvist og bedt om at gå pga mit handicap og dertil hørende fritagelse fra coronapas. Det strider mod bla menneskerettighedskonventionen, Lov om diskrimination, samt handicaplovgivningen.

12 May 2021

Dårlig service

Meget dårlig betjening.. de unge mennesker havde mere travlt med at snakke med hinanden, end at betjene kunderne.

Maden var kedeligt og intet sigende

22 August 2020

Dårlig med dårligt på

Var med min søster inde og vi bestilte 2 salater. 1 med varmrøget laks og en med tunmousse. Den varmrøgede laks var så tør at den smuldrede i munden og og i til tunen valgte de at servere rådne tomater. Vi fik dog efter vi klagede 15 % rabat. Vi betalte med et gavekort og burde ha haft 8 kr tilbage .....men det kunne man ikke få. Vi gir ikke tilbage på et gavekort. Hvad så hvis det var flere penge det drejede sig om ??? Bare ærgeligt ... var svaret. Og vi havde jo også fået rabat ... ja maden var dårlig.
Det kan dog tilføjes at vi har fået brunch der før hvor vi begge blev syge. Ikke et sted der kan anbefales på nogen måde.

8 October 2018

Café Oliver i Næstved

Café Oliver i Næstved. d.28-6-2018
Vi købte 4 stk BRUNCH til 119kr,Som burde bestå af: Spejlæg, røræg, bacon, skinke, ost, pølser, marmelade, frugt, pandekage, brie ost, yoghurt m/ müsli, brød, croissant & kage Vælg mellem juice, alm.kaffe eller te.
Tjeneren var en ung dame, uden smil, og ikke særlig service mindet.

Ros: Man kunne selv vælge hvilke the man ville have. Yoghurten men ingen musli på, kun yoghurt

Ris: Vi spurgte efter 1 glas vand, da den ene person ikke drikker noget varmt, og ikke må drikke søde drikke såsom juice, men det hører juice, the eller kaffe til, der kunne ikke købes noget ekstra. Vi ville gerne tilkøbe et glas/ flaske vand men det kunne ikke lade sig gøre. Vi kunne heller ikke få lov at købe 1 glas mælk.

Når man fik the så var den fin varm, og til theen lå 1 stykke chokolade, en jeg ville fortrække at der var sukker i stedet for chokolade, da jeg spurgte efter sukker til 3 af os, kom tjeneren med 1 stykke og lagde på bordet, vi var 4 der spiste, og 3 der bad om sukker. ( den ene rørte slet ikke sit drikkelse)

Ligeledes til kaffen var 1 stk fint chokoladen lækkert, Men vi kunne en anden gang dog godt tænke os sukker og mælk også eller i stedet for chokoladen. Da vi spurgte om mælk og sukker, kom tjeneren kun 1 stykke sukker i alt, intet mælk

Spejlæg var der ikke noget af på nogle af de 4 tallerkner vi fik, dog var der kage på 3 af tallerkenerne.

Og den ene tallerken havde 1 stykke melon, de 2 andre 2 stykker melon, og den sidste tallerken intet melon, da vi spurgte om det, kom tjeneren med 2 stykker melon i en skål.

I alt var der 3 stykker brød, da vi spurgte om mere, fik vi 1/2 skive brød lagt på bordet, uden tallerken, den kunne da ellers godt blive lagt i brødkurven.

Pølserne var noget triste og helt kolde, og så udsom om, de havde ligget længe for at blive varme for de var noget rynkede. og ikke nogle special gode pølser, mere triste både i udseende og smag.

Så vi er lidt ked af at vi måtte spørge ind til flere ting/ selv gå ind og spørge tjeneren.

En god ide, nu det er sommer, så at købe en markise, således at os/ jeres udendørs gæster, kan sidde i skyggen og nyde maden, som desværre var en skuffelse.

Da vi betalte sagde tjeneren hun beløbet. Andre steder bliver man ofte spurgt om, /tjeneren siger : smagte maden godt, og når der var betalt: så fx tak for besøget/ kom godt hjem/god dag/ kom snart igen eller andet.
Så vi føler lidt at det var spild af penge idet, flere ting manglede, og servicen ikke var helt i top, At købe 4 brunch: så burde tallernener da indeholde det samme, ikke mangle brød, æg , frugt , kage osv.

18 July 2018

Søndag d 9/7 kl 12

Søndag d 9/7 kl 12. til brunch koldt tørt røræg friturestegt kold bacon pølser kolde dette beklagede jeg til tjeneren som tog den med en i køkkenet som sagde de ikke kunne forære tingene væk og derfor skulle jeg betale halv pris for det sjask. selv kaffen var lunken og de sidste 2 kopper i dunken med grums, absolut ikke værd at køre efter og vi kommer ikke tilbage. betalte med glæde og kørte hjem 35 km og fik ordentligt mad til samme pris nylavet og varmt /koldt som tingene skal være.

9 July 2017

Super hyggelig café

Jeg kan desværre ikke tilslutte mig de andre anmeldelser af café Oliver. Jeg har været der mange gange og besøger den fortsat så ofte jeg har mulighed for det. Jeg oplever kun søde imødekommende personaler der altid vil mig det bedste. Jeg er vild med deres Oliver burger og mine børn nyder at hygge med nachos og sodavand. Jeg kan varmt anbefale caféen.

23 November 2016

Uhøflig service

Jeg skulle ind kun for at låne toilettet hvilket ikke er et problem hos de fleste restauranter (lider af mavesygedomme) men her gik jeg ind og spurgte høfligt om jeg måtte låne toilettet imens jeg holdte behovet for toiletbesøget tilbage så meget jeg kunne.
Jeg får derefter af vide fra en blond dame med tydelig uhøflig attitude at "toiletterne er reserveret til betalende kunder kun." Og at jeg måtte gå et andet sted hen for et toilet.
Rasende valgte jeg så at gå over til cafe Vivaldi som med glæde tilbød mig at bruge toiletterne.
En ting er sikkert. Jeg kunne have været potentiel kunde men efter denne oplevelse vil jeg ikke sætte fod ind hos cafe Oliver og jeg vil foreslå alle om at gå hen til cafe Vivaldi hvor servicen er noget bedre og mere høflig.

21 November 2016

Dårlig service!

Min kæreste og jeg, valgte at få noget at spise på cafe oliver i næstved, vi fik vores "forret" rimelig hurtigt, men da vi var færdige med det, blev der ikke taget kontakt til os i 45-60 minutter efterfølgende, personalet gik flere gange bare forbi os uden så meget som at lave øjenkontakt...
Ydermere blev vi placeret ved et bord op af toilet døren som flittigt blev brugt af personalet, uden de lukkede døren efter sig. Ikke et særligt charmerende syn at sidde med.....

Utrolig dårlig service.....

27 February 2016