Company details

1. Electric vehicle charging station
  2. Car rental company

Written by the company

ChargeCars.nl is gespecialiseerd in het plaatsen en installeren van laadoplossingen voor elektrische auto’s bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij voeren de volledige operatie zelf uit: van intake en advies tot planning, installatie en service achteraf. Onze installaties worden uitgevoerd door 100% eigen, in-house opgeleide monteurs. Hierdoor houden wij volledige controle op kwaliteit, veiligheid en klantbeleving. ChargeCars werkt samen met grote energiebedrijven, leasemaatschappijen en automerken. Binnen deze samenwerkingen hanteren wij vaste prijsafspraken. Daarmee waarborgen wij een betrouwbare en voorspelbare positie in de markt, voor zowel partners als eindklanten. Wij geloven in transparantie, duidelijke communicatie en duurzame installaties volgens de geldende veiligheids- en kwaliteitsnormen. Ons doel is om het complete traject rondom het installeren van een laadpaal zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk te maken.

Contact info

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Wat een trieste bedoeling

Wat een trieste bedoeling. Na aanvraag via anwb en expliciet aangegeven hoe situatie thuis was kreeg ik een offerte van €127,05 voor een schouwing. Na twee verdere mails wist ik genoeg. Willen geen werk. Ik zoek wel een andere partij die service gerichter te werk gaat.

6 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een offerte traject doorlopen…

Ik heb een offerte traject doorlopen via de anwb en dit bedrijf. Wat een droevenis. Na een nette gedetailleerde offerte, vroeg ik of er nog een korting in zat.....gezien de prijs van een aantal andere offertes die ik eerder kreeg (gemiddeld 300 euro lager). Ik vroeg dit omdat ik de eerdere offerte wel gedetailleerd vond opgesteld. Tot mijn verbazing werd me verteld dat men met een standaard prijslijst en partners werkt, dus helemaal niet zelf iets installeert....gewone een slimme website doorverkoper lijkt het. Niets voor mij dus.

28 January 2026
ChargeCars logo

Reply from ChargeCars

Beste Jack,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je een minder goede ervaring hebt gehad met ons offertetraject.

Om duidelijkheid te geven over je laatste punt: hoewel het voor jou zo leek, is ChargeCars geen doorverkoopwebsite. Wij voeren de volledige operatie zelf en op grote schaal uit, van intake en advies tot tientallen installaties per dag, met 100% eigen, in-house opgeleide monteurs.

We begrijpen dat sommige aanbieders kortingen geven. Offertes zijn echter niet altijd één-op-één vergelijkbaar. Verschillen in garantievoorwaarden, gebruikte materialen, veiligheidsnormen en het beleid rondom nacalculaties kunnen prijsverschillen verklaren. Binnen onze samenwerkingen hanteren wij vaste prijsafspraken zonder nacalculaties. Daarmee waarborgen wij een betrouwbare en voorspelbare positie in de markt, voor zowel partners als klanten.

ChargeCars positioneert zich nadrukkelijk als kwaliteitspartner. Onze hoge standaarden op het gebied van veiligheid, uitvoering en service zijn de reden dat wij toonaangevende Nederlandse opdrachtgevers tot onze vaste partners mogen rekenen. Wij kiezen bewust voor kwaliteit en continuïteit, ook wanneer dat betekent dat wij niet de laagste aanbieder in de markt zijn.

Wij nemen je feedback over het offerteproces echter serieus en blijven dit continu verbeteren.

Team ChargeCars

Rated 5 out of 5 stars

Erg professioneel en deskundige club!

Erg professioneel en goed georganiseerd bedrijf. Offerte kwam vlot binnen na het verstrekken van wat foto’s en wensen. De installateurs kwamen keurig op tijd en werkte vlot en veilig. Binnen anderhalf uur waren ze klaar en gingen pas weg toen alles duidelijk uitgelegd was. Sterk aanbevolen!

1 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zeer vriendelijk- enthousiast en deskundig

Zeer vriendelijk- enthousiast, vrolijk en deskundig personeel. Ze hebben duidelijk veel plezier in hun werk. Alles was snel geregeld, van afspraak tot oplevering. Ook gaf de Installateur enkele belangrijke tips over de meterkast. Goede uitleg over de werking van de installatie en de App gekregen en ze hebben alles keurig en schoongemaakt achtergelaten. Ik ben enthousiast. Bedankt Chargecars!

19 November 2025
Rated 2 out of 5 stars

Kunnen alleen standaard werk aan

Kunnen alleen standaard werk aan. Na 4 weken info uitwisselen nog geen offerte binnen. Blijven foto’s vragen zonder gewoon iemand langs te sturen . Nu lost iemand lokaal op korte termijn ons probleem op en installeert de laadpaal van Tibber.

17 December 2024

Visitekaartje voor bedrijf

Vandaag laadstation geïnstalleerd. Ahmet en Jarno, twee zeer vriendelijke en deskundige monteurs. Klus in een uur geklaard. Heldere uitleg over gebruik apps. Visitekaartje voor bedrijf.

6 December 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look