Ik had per ongeluk mijn e-mailadres verkeerd gespeld, waardoor ik geen track en tracecode ontving. Elise heeft voor me uitgezocht waar mijn pakket lag. Heel fijn! Het pakketje was duidelijk zorgvuldig... See more
Company replied
Hoi Elise, zoals steeds blij met mijn bestelling. De collectie is weer prachtig! Vrouwelijk, romantisch en toch net dat tikkeltje specialer 🩷. Netjes ingepakt en steeds een leuke attentie en kaartje... See more
Online fashion boutique for us girls that deserve a little chique ✨ Our pieces are for those who love elegance with a twist—styles that stand out without being over-the-top. We don’t do boring, and we don’t do predictable. Instead, we curate unique, wearable fashion that you won’t find just anywhere. Dare to be different. Dress with confidence. Order before 8PM, sent the same working day 🚀
, , , Belgium
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Heel mooie kleding,verpakking heel verzorgt,met daar dan nog een persoonlijk kaartje op naam.Heel tof.
Opnieuw een fijne ervaring. Snelle levering en super mooie kleding 🩷💛🩵
Super lieve eigenares! Heeft een echte passie voor mode, dit uit zich in de keer op keer prachtig uitgekozen collecties. Snelle verzending en heel netjes verpakt. Dankjewel voor de kleine attentie en het zelf geschreven briefje. Je voelt je als klant echt gewaardeerd. Op alle gebieden aan te raden!
Snelle levering en zorgvuldig verpakt.
Items zijn precies zoals omschreven en de kwaliteit is naar verwachting.
Tevreden klant!
Deze leuke webshop net ontdekt. Outfitje is nog mooier dan op de foto en zo leuk en persoonlijk verpakt! Je ziet dat het met zorg en liefde is gedaan. Ik ben fan! 👌🥰
Hele mooie blousjes!
Mijn pakketje werd snel geleverd en ik kon vlot omruilen wat niet paste.
Super tevreden met mijn aankoop!
Duidelijke beschrijving van de kledij en snelle verzending
Weer super blij met mijn aankopen, steeds een mooie collectie met zorg voor details. Elk pakketje is met liefde ingepakt met een persoonlijke boodschap. Dank u !🙏
Levering op tijd, netjes verpakt met een persoonlijke boodschap erbij en een lekker ferrero rocher erbij. Kledij past perfect.

Reply from Chique Happens Boutique
Mooi assortiment, ruime keuze en vlotte levering. Het handgeschreven bedankingskaartje in het pakket was echt heel lief en hartverwarmend. Doe zo voort!

Reply from Chique Happens Boutique
Bij elke bestelling steeds super tevreden! De pakketjes worden met veel liefde en zorg ingepakt en de kleding is altijd van super kwaliteit. Er zit ook telkens een met de hand geschreven briefje bij, wat je zeker niet overal tegenkomt. Altijd een top ervaring gehad bij Chique Happens ❤️

Reply from Chique Happens Boutique
Mijn pakketje was even onderweg en te laat geleverd.
Elise heeft daarna contact met me opgenomen en dit probleem direct recht gezet.
Dit is echt klantenservice!
Het pakketje was heel netjes verpakt en met een leuk kaartje en snoepjes.Heel tof!
Had een groen blazer setje besteld,is echt heel stijlvol en prachtig van kwaliteit👌
Dank je wel👍

Reply from Chique Happens Boutique
Fijne webwinkel. Topkwaliteit van kleedje, zeer aangenaam om dragen en leuke complimentjes gekregen.
Alles netjes verpakt, met oog voor detail, en nog een fijn persoonlijk kaartje erbij.
Ik ga er nog bestellen.

Altijd snel verzonden
Ook advies
En mooi ingepakt met een lief woordje altijd

Reply from Chique Happens Boutique
Weer super blij met mijne nieuwe aanwinsten 🥰! Het maatadvies bij de verschillende items klopt perfect, wat het online shoppen makkelijk maakt. Mooie stoffen, prachtige kleuren ❤️... en een super vlotte levering!

Reply from Chique Happens Boutique
Ik heb al een aantal keren gekocht bij Chique Happens. Vandaag heb ik een prachtige set ontvangen uit de nieuwste collectie. De kleding matcht exact met de foto’s en de beschrijving op de website. Het is ook steeds heel proper ingepakt met daarbij een kaartje met persoonlijke boodschap en een lekkere attentie. Elise is ook altijd super vriendelijk en bereid om te helpen, top service! Een echte aanrader! 😍

Reply from Chique Happens Boutique
Learn more about other kinds of reviews.