City Escape ApS Reviews 61

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Et geolokations spil på ipad, primært med puzzles på ipadden - krydret med lidt AR, nogle enkelte informationer man skal finde i virkeligheden (ingen skjulte æsker, låse eller spionstuff). Det sj... See more

Company replied

Rated 2 out of 5 stars

Vejle city escape -kvinder på polderabend. Bare nej tak. Spild af penge. Virkeligt dårligt setup. Alt for meget gåen rundt og opgaverne røvkedelige. Sammenlignet med escaperoom indendørs som få... See more

Rated 3 out of 5 stars

Vi var afsted i odense 24/2 på en medium-oplevelse. GPS på ipad reagerede noget forsinket, og man skulle være PRÆCIST på geospot for at låse opgaven op (vores instruktør havde informeret at man bare... See more

Company replied

Company details

1. Escape room centre
  2. Corporate entertainment service
  3. Event management company

Written by the company

Velkommen til City Escape – Danmarks førende udbyder af udendørs escape rooms, mystery hunts og escape games! Vi tilbyder spændende City Escape Games i byens centrum, hvor I, udstyret med en iPad og en kuffert, sendes ud på mission. Her kan I blandt andet komme på en nervepirrende spionjagt for at redde byen, lede efter en magisk portal eller forfølge og fange en morder. Vores City Escape Game er en unik og udfordrende oplevelse, der finder sted udendørs i centrum af København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Kolding, Randers, Herning, Horsens, Viborg, Silkeborg, Vejle, Fredericia, Sønderborg, Helsingør, Næstved og Roskilde. Undervejs skal I rundt i byen og løse en række spændende opgaver og puzzles – men husk, tiden er knap, så I må holde tempoet oppe. Det er sjovt, spændende og udfordrende. Escape Rooms – bare udendørs! City Escape Games er anbefalet fra 2 personer og opefter, med mulighed for at dyste i flere hold. Priser fra 150,- pr. person.

2.7

1-star

Replied to 81% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Manglende værdi for pengene og dårlig…

Manglende værdi for pengene og dårlig kundeservice

Jeg kan på ingen måde anbefale denne oplevelse hos City Escape. Der findes andre virksomheder, som tilbyder lignende oplevelser til en billigere pris og med en langt bedre udførelse. Vi, en gruppe på 6 personer, betalte 1000 kr. for at tilbringe halvanden timer i Odense og løse 15 lette opgaver på én iPad.

Desværre var kommunikationen med virksomheden yderst dårlig, og medarbejderen var meget uhøflige under vores telefonopkald og mails. Vi forsøgte at afbestille bookingen en uge før, da 2 fra vores hold var syge, men det var ikke muligt. Dog gik de i kompromi, vi valgte stadig at tage til arrangement, da det ikke var muligt at afbestille booking uden at betale 100% af beløbet

Virksomhedens politik vedrørende priser og afbestillinger er slet ikke til at forstå :(

Alt i alt var oplevelsen både skuffende og dyr. Jeg kan på ingen måde anbefale City Escape.

17 May 2023

Hej Ashwini

Tak fordi du giver dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi bliver desværre nød til at starte med at skrive, at du flere gange har prøvet at løbe fra den aftale du har lavet med os - da du ville afbestille for sent jvf vores meget klare afbookingsvilkår.

Du har skrevet flere meget ubehøvlet mails, hvor du skriver at vi bare skulle se igennem fingre med at du gerne ville afbooke pga flere forskellige årsager.

Det hele endte ud med, at du faktisk blev nød til at få andre fra din gruppe til at ringe til os - for at I kunne komme afsted.

Vores betingelser når man har booket flere hold som du havde - står klart på website og i den bekræftelse du fik da du bookede. Men du mente åbenbart ikke at de regler var gældende for dig.

Du skriver også at der er mange andre virksomheder som tilbyder samme ydelse som os bare billigere? Det er jo faktuelt slet ikke korrekt! Vi er danmarks største udbyder af udendørs escape games, og der er faktisk ikke særlig mange andre som tilbyder det - og slet ikke på den måde vi gør det.

Du skriver også i tilbragte halvanden time på jeres udfordring. Dette er heller ikke korrekt. Vi har været inde og tjekke jeres tid og point, og vi kan se I har været afsted 1 time og 52 minutter. Man har normalt 2 timer og 6 minutter til at klare misssionen. Vi kan også se at I har gennemført missionen - tillykke med det - godt klaret :-).....Vi har også tjekket op på point og kan se at de er svarenede til gennemsnittet at alle dem som spiller, så tænker helt let har det åbenbart heller ikke været.

Vi er helt med på, at du skriver denne mail - fordi du ikke fik din vilje med at afbooke selvom du afbestilte alt for sent.

Du må have en rigtig dejlig dag :-)

Ringe værdi for pengene

Ringe værdi for pengene

Kan ikke anbefales. Konkurrerende virksomheder som escape room har billigere alternativer, der er af meget bedre udførelse og underholdning. Vi gik for 1000 kr. rundt i Odense i 1,5 time og løste nemme opgaver på iPad.

Kundeservicemedarbejderen, var uhøflig over tlf, og det var ikke muligt at afbestille bookingen en uge forinden.

Æv for en dyr affære

17 May 2023

Hej Jens

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldese.

Vi har en succes rate på vores oplevelse, hvor ca 30% ikke gennemfører, så det er nok ikke helt korrekt at skrive at det er nemt :-)...for det er det på ingen måde.

Vi har rigtig mange glade kunder, som har stor fornøjelse af vores produkt. Deraf også grunden til vi driver det i 16 byer i Danmark.

Det er helt ok at du mere er til indendørs escape rooms. Det syntes vi også selv er en sjov oplevelse, men igen det er 2 vidt forskellige udfordringer.

Vores udendørs oplevelse er dobbelt op på tid, hvis man sammenligner med et traditionelt indendørs escape room som kun er 60 min. Hos os skal man afsætte 2 timer og 15 min.

Jeg er imponeret over hvis I virkelig har gennemført missionen på 1.5 time.- det er der normalt ingen der gør - så enten har I været super gode, eller ?

Vi går meget op i kunderservice hos os, og de aftaler vi indgår med vores kunder. Vi forventer selvfølgelig også at vores kunder overholder de aftaler de indgår med os, når de booker noget.

I jeres tifælde har vi faktisk løst jeres udfordring med at reduce i antal personer og hold ud fra hvad I havde booket.

Du må have en rigtig dejlig dag.

Mega fed aktivitet!

Mega fed aktivitet!
Vi var et par afsted og havde det mega sjovt!
Opgaverne er ikke for nemme og ikke for svære, vi levede os virkelig ind i det, da man automatisk bliver super godt draget ind af historien/missionen

20 August 2022
Rated 1 out of 5 stars

Vi er dybt rystet over kundeservice hos…

Vi er dybt rystet over kundeservice hos City Escape. Hvem er den øveste ledelse ????????

8 July 2022

Kære Eva

Vi er også rystet over folk der løber fra regningen! Som ikke kan finde ud af at betale hvad de har bestilt. Dem har vi absolut ingen respekt for!

At man ringer og står ude i De Gamles By i Aarhus..fordi man ikke kunne finde mødested som står klart og tydeligt i bekræftelse som I har modtaget - hvor vi ovenikøbet også telefonisk har fortalt jer hvor I kunne parkerer - nemlig i DOK 1 - og at I kunne gå derfra (ca 7 min)...og at I så ender op ude et helt andet sted langt derfra, og ringer og siger at det er alle de mennesker I har spurgt om vej i Aarhus som har skylden :-)...

Det er da den vildeste historie. Flere gange i tlf får I at vide at Mathilde Fibigers Plads, ligger lige bag ved Aarhus Domkirke - men den kan I ikke selv finde uden adresse, på det tidspunkt hvor I står ude i de gamles by. Måske kunne man have brugt navigation på sin tlf? Bare et forslag til næste gang ;-)

Iøvrigt ringer I først 10-15 min efter at I skulle have startet jeres tid.

Igen nej - vi yder ikke kunderservce overfor folk som snyder os. Beklager - det er ikke med i prisen - UPS, nå nej - I er jo løbet fra regningen.

Lasse, Direktør i City Escape

En blandet oplevelse

En blandet oplevelse. Selve konceptet, opgaverne og lignende var rigtig godt. Det var fedt at være udendørs og bruge "byen" til at løse opgaverne.

Desværre var rammerne omkring af en helt anden kvalitet:
- uengageret instruktør, som slet ikke virkede til at være klædt på til opgaven. I princippet kunne vi ligeså godt have afhentet tablets og kufferter i en eller anden boks og spare pengene på personale, der skulle køre fra Esbjerg.
- et af holdende oplevede en fejl i spillet, så man ikke kunne komme videre. Opgaven var løst og alt var grønt, men der skete ikke noget, da de trykkede videre. Holdet måtte derfor vandre tilbage til mødestedet for at finde instruktøren, som blot sagde, at de var nødt til at vælge 'løs opgaven for os'. Super ærgerligt, når man bare er en smule konkurrencemindet ;-) Lad os håbe at instruktøren har fået meldt den fejl ind.
- vi fik udleveret meget fedtede tablets, som gjorde det svært at se, hvad der stod på skærmen.
- seks er alt for mange til at stå om en tablet, hvorpå størstedelen af opgaverne skal udføres.

Alt i alt er det et firma, der har købt sig ind på et fint koncept og spil, men de fik ikke skabt de rigtige rammer omkring.

13 June 2022

Kære Christina.

Tak fordi du har brugt tid på at skrive en anmeldelse, det sætter vi pris på.

Til at starte med vil jeg høre hvilken dato det drejer sig om og hvilken by?

Som udgangspunkt har vi fast personale i alle byer, hvor der normalt ikke bliver kørt noget ud fra Esbjerg.

Du skriver det ene hold havde en udfordring med noget der ikke virkede og alt lyste grønt?

Det er sådan - at selvom ting lyser grønt, er det ikke ensbetydende med at man har løst eller gjort det rigtigt det man skal ;-)..og det har I ikke gjort i det her tilfælde - og det er jo en del at "gamet" at alt bestemt ikke er nemt - tværtimod. Her har det ene hold lavet en fejl - og glemt at gøre opgaven færdig - og jeg tror helt sikkert at de har glemt at åbne bomben for at få dokumenter ud ;-)...så der er ingen fejl at melde ind, men det har fungeret præcist som det skulle. Så det ene hold har simpelthen ikke gjort opgaven færdig - så det er meget simpelt.

Det er korrekt at det sagtens kan være svært at se på iPad med cover pga lyset, men så længe man holder den rigtige vinkel er det altså sjældent et problem.

Rated 3 out of 5 stars

Godt koncept, for mange fejl

Jeg synes, at det er et rigtigt godt koncept, men der er for mange fejl.
Vi blev sendt 3 grupper afsted, vi er alle danske.
To af iPad'ene var indstillet til engelsk, som til tider var svært at forstå. De samme to iPads havde et forkert billede på et tidspunkt, som gjorde at den opgave ikke kunne løses. Det er rigtigt ærgerligt, da dette var udslagsgivende for hvem der vandt i sidste ende.
Den ene gruppe fik et tysk tekstkort med i kufferten. En af deltagerne taler heldigvis flydende tysk, så dette var ikke noget problem. Men for andre hold havde dette måske været et større problem.
Generelt var iPad'ene meget beskidte og det var svært at se det, der er på skærmen pga. fedtede fingre og sollys.
Man burde måske give sig bedre tid til at tjekke de ting, der bliver udleveret, så disse fejl undgås.

13 June 2022

Hej Iben

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Dejligt at I trods alt havde haft det sjovt - og vi er også glade for at I afleverede den UV LYGTE retur, som I fejlagtigt havde kommet til at tage med hjem.

Det er selvfølgelige en fejl at 2 af holdene har været sat på engelsk - men da I står sammen med jeres instruktør, der skulle I jo bare have sagt det, da I hørte intro video - at den skulle sættes på dansk? Så var det hurtigt løst.

Om Dr. Bergsmann´s note er på Engelsk eller Tysk - er reelt ligegyldigt da man ikke skal bruge info til det store :-)...og nu er Dr. Bergmann jo også Tysker.

Ja der er forskel på døre i dansk og engelsk version - men er nøjagtigt den samme opgave, så reeltset er der ingen forskel der.

Lyset kan sagtens drille på cover til iPads - det har meget at gøre med vinkel man bruger når man står med dem.

Vi er normalt meget omhyggelige med det hele, men ovenstående er selvfølgelige taget til efterretning.

Vi er også glade for I afleverede de ting, I ved fejl var kommet til at tage med jer hjem ;-)

Kunderservice, City Escape - Lasse

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig oplevelse målt på samtlige…

Dårlig oplevelse målt på samtlige parametre!

4 May 2022

Hej

For at kunne svare på din oplevelse, vil du hjælpe os med hvornår du har været afsted og hvor? Samt uddybe mere om din oplevelse?

Rated 4 out of 5 stars

De 2 timer i selskab med City Escape i…

De 2 timer i selskab med City Escape i Næstved susede afsted, vi var som familie godt udfordret, ud af ca 15 gåder fik vi hjælp til 3 og måtte have vores agenthjælper (de 4 gange gav så lidt færre point i det samlede billede) til at løse den ene helt. Halvdelen af gåderne kunne børn i alderen 10-15 løse i samarbejde, resten ville kræve voksne.

Timingen var perfekt, vi manglede at indtaste 2 cifre i den afsluttende kode før tiden løb fra os, næsten som at være med i en regulær Hollywood film.

Prislejet for det her og Escape Rooms ligger generelt bare højt, ved første øjekast, måske man kunne overveje mængderabat eller lignende og/eller liiidt billigere priser for børn, da de står lidt af på enkelte af gåderne, men vi nød det mere end en biograf tur, vi gav 175 kr pr næse og en bio billet koster efterhånden 150 kr.

Vi er glade for at være udendørs og går altid i raskt tempo, det tror jeg man skal nyde for at det er sjovt og så var vi glade for at vi kendte Næstved centrum godt, ellers ville man have svært ved at orientere sig på kortet.

Søndag / helligdag var en god dag, da man så ikke boksede med for mange folk og fæ i gaderne.

En enkelt smutter i den app man bruger til gåderne, gjorde at vi ikke kunne løse den, omvendt var den tid vi sparede dér nødvendig for at vi nåede hele vejen til sidste gåde. Er sikker på at City Escape får fikset den bug i App’en hvor man ikke fik lejlighed til at mix’e en kur……

17 April 2022

Hej med jer

Tak fordi I tog jer tid til at skrive en anmeldelse - det sætter vi stor pris på :-)

Dejligt at høre at I har haft det sjovt.

Der er ikke nogen "bug" i appen. Den fungerer præcis som den skal (den kører online over hele verdenen), men jeg tror måske I har overset noget. Du er meget velkommen til at ringe på 91 89 52 32 - så skal jeg prøve at se om jeg ikke kan fortælle dig hvad det er I har overset da I skulle mixe antivirus :-)

Rated 3 out of 5 stars

Et geolokations spil på ipad

Det sjoveste var de 2 puzzles der var i kufferten, men samlet set lidt overpris for 2 timers ipad orienteringsløb.

Slet ikke nær så sjovt som et "almindeligt" escaperoom.

16 April 2022

Hej Kasper

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :-)

Vi anerkender, at du syntes indendørs escape room er sjovere. Det er helt ok.

Det er dog svært at sammenligne de 2 oplevelse, da de hver især kan en masse. Vi er dog ikke enige i dine betragtninger omkring pris, heller ikke på din beskrivelse af indhold osv - der er mange opgaver som både bliver koblet sammen med spion udstyr i kuffert, låse som der skal åbnes, antivirus der skal mikses og andre sjove og udfordrende opgaver både på ipad, i kuffert og byens rum.

Prismæssigt ligger det på samme niveau som indendørs escape room - og samtidig er der er det en oplevelse på ca 2 timer og 15 minutter fra start til slut - dvs der er dobbelt op på tiden, til de samme penge. Derudover har man mulighed for at dyste i flere hold imod hinanden.

Igen tak fordi du tog dig tid til at skrive om din oplevelse. Det sætter vi pris på.

God påske herfra.

Dårlig oplevelse

11 April 2022

Kære Anastasi

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Kan det passe at det var jer som var taget fra Næstved til København 2 personer i lørdags, fordi I troede I havde booket indendørs Escape Room - og så bagefter troede I bare kunne smutte fra regningen?

Til en anden gang, så vil jeg opfordre dig til at være skarpere på hvad det er du har booket (og det står helt tydeligt på vores website at det er udendørs escape games vi driver i 16 byer).

Du har sågar også fået tilsendt ordre bekræftelse da du bookede på mail.

Ud fra ovenstående, så kan jeg godt forstå vores oplevelse må have været for svært for jer :-)

TOTAL OVERPRIS!

TOTAL OVERPRIS!! 780 kr for 4 personer, står på ingen måde i relation til vores oplevelse af produktet.
Det er fx helt umuligt at se for alle deltagerne (vi var 4) hvad der sker på ipad'en, da det cover der er på, for at beskytte ipaden reflekterer lyset.
Vi brugte også uforholdsmæssigt lang tid på, at få åbnet hver opgave, da vi måtte gå 2 meter frem og tilbage i en uendelighed før opgaven og vores position passede og opgaven åbnede sig. Det er simpelthen for dårlig kvalitet.
At man så heller ikke på forhånd vidste hvormange opgaver man skulle løse på de to timer, og man ikke fra start kan se alle opgaver (de popper op løbende) gjorde at vi brugte al for megen tid på at løbe frem og tilbage i byen, til områder vi lige havde været, da en opgave pludselig poppede op der. Man havde ingen shance for at tage opgaverne i rækkefølge, og oplevelsen blev meget forvirrende.
Samtidig vidste vi ikke hvor mange opgaver vi manglede og om vi havde travlt. Vi nåede ikke at fuldføre missionen selvom vi var 4 voksne og ikke gik langsomt. Øv.
Det var bedre hvis man fik en rute med opgaver.
Kufferten med effekter var tung og uhåndterlig, en idee kunne være en slags rygsæk.
Alt i alt en skuffende oplevelse der kostede os 780,-

20 February 2022

Reply from City Escape ApS

Hej Anne. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Vi anbefaler at man er 2-6 personer pr hold. At være 4 personer plejer faktisk at være super perfekt når man står rundt omkring iPad, men det har det åbenbart ikke været for jer. Der er cover på for at beskytte iPad, men i forhold til sol/lys så er det bare spørgsmål om at man lige stiller sig i den rigtig vinkel, igen plejer aldrig være problem.

Det er meningen at man ikke skal vide hvor mange opgaver man mangler. Det er hele essensen i at leger med escape rooms genren, det er nøjagtig det samme indendørs. Det er jo meningen at man ikke skal vide hvor meget man mangler eller om man har god tid eller mangel på samme. Ideen er jo netop at opgaver kommer frem i takt med man løser dem, og så hele tiden kan se hvor lang tid man har tilbage.

Der er strop på kuffert, og det er en letvægtskuffert. Så det er aldrig noget vi hører som er et problem. Hvis det var rygsæg var den uhåndterbar og ikke nem hele tiden at skulle få af og på, og man ville bruge meget tid på det, som igen ville gå ud over de timer man har.

Vi har ca 30% som ikke gennemfører missionen, så det er helt normalt at alle ikke kommer igennem. Det er en helt normal præcis igen når man leger med escape rooms genren. Man behøver ikke at gå stærkt eller andet, slet ikke.

Kan du hjælpe os med hvornår du har prøvet ovenstående og I hvilken by? Jeg giver dig også meget gerne telefon opkald og løber din oplevelse igennem med dig.

Kunderservice, City Escape

elendig oplevelse

elendig oplevelse - helt uden for aftale kræver de betaling da vi møder op, og så sender de alligevel faktura efterfølgende og rykker for betaling. Når de bliver gjort opmærksom på fejlen er de bare flabede. kan kun anbefale at finde noget andet.

30 November 2021

Reply from City Escape ApS

Hej Klaus. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, det sætter vi stor pris på.

Jeg går ud fra det har været et firma arrangement eller ? Der sender vi normalt faktura til kunderne efterfølgende, men det virker som om at vi ikke har fået noteret det rigtig ned til selve dagen. Det kan vi selvfølgelig kun beklage.

ADVARSEL. Find 5 fejl ved City-escape

ADVARSEL! En bizar oplevelse. At lege detektiver i den Brune Kødby, blandt byens mest udsatte narkomaner og andre stakler. Læg dertil at få udleveret en spionkuffert, der ikke indeholdt flere af remedierne til opklaring af gåderne og en ubehøvlet betjening da vi gjorde opmærksom på de manglende remedier. Husk at tjekke kufferten, for City-escape gør det åbentbart ikke. Nul stjerner.

31 October 2021

Reply from City Escape ApS

Hej Per. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, det sætter vi stor pris på.

Vi tjekker normalt alle kufferter og udstyr inden det bliver sendt afsted. Det er normal procedure. Engang i mellem er der desværre også kunder som mister ting undervejs. Vi beklager meget hvis der har manglet noget i jeres da I blev sendt afsted. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af.

Rated 3 out of 5 stars

Kedelig og mangelfuld oplevelse.

Kedelig og mangelfuld oplevelse.
Vi var til City Escape i København til en polterabend, det var en 6 km gåtur i og omkring kødbyen på 2½. Det var nærmest umulig for alle deltagerne at kunne følge med i missioner på ipaden.
Der manglede arrangement fra personale, ham der mødte os fra City Escape var generet, tale lavt og usikker, hvilket gjorde at man slet ikke fik den nødvendige information.
Til den pris burde der som minimum være den vand eller et eller andet til deltagerne.

10 October 2021

Reply from City Escape ApS

Hej Anna. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, det sætter vi stor pris på.

Du skriver at turen er 6 km? Det er den ikke, men ca 2.2 km.

Vi anbefaler holdstørrelser på 2-6 personer. Tit og ofter er der nogle polterabender, der vælger at være flere - eller mange flere, for netop at være sammen. Hvis det er tilfældet, så oplyser vi altid, at så går man også på kompromi med oplevelsen, for som du skriver - så er det for mange hvis der skal være plads til alle. Men det oplyser vi alle kunder omkring.

Vi prøver hele tiden at at uddanne vores kollegaer, så vi er glad for dit input - det bliver givet videre.

Rated 5 out of 5 stars

Opklar et mord på egen matrikel

City Escape kom ud til os for at lave et mordmysterie. Vi havde firmaarrangement og 30 deltagere blev inddelt på hold hvorefter 1 times hæsblæsende jagt på morderen gik i gang. Det var aktivering af alle de små grå, spændende og udfordrende mysterie og en fantastisk måde at opleve sine kolleger i et helt nyt setup. Det kan varmt anbefales.

20 September 2021

Reply from City Escape ApS

Hej Katrine. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre at I havde en rigtig god oplevelese. Mange tak for det :-)

Rated 4 out of 5 stars

Sjov og god underholdning. Servicen mangler lidt

Sjov og god underholdning. Har ik prøvet escape room, men det at gå rundt i kbh med gode kollegaer, tænker jeg er lidt hyggeligere end et rum, hvor man er spærret inde. De havde fået 5 stjerner, hvis ansat Lasse lige havde givet ligeså god service efter vi var færdige, som før vi startede. Måske være lidt mere tilstede og runde turen af på en god måde, Men han virkede sur og tvær og havde mest lyst til kontrol af kufferterne og komme hjem:0(

25 August 2021

Reply from City Escape ApS

Hej Ronson. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, det sætter vi stor pris på.

Dejligt I havde det sjovt og udfordrende.

Øv med den sidste stjerne, men vi er glade for du skriver det. Det er hermed givet videre.

Rated 1 out of 5 stars

Koster mere end de angiver i bekræftelsesmail.

De opkræver 20 kr mere pr person end de de skriver i den bekræftelse man får npr man bestiller. Øv.

21 June 2021

Reply from City Escape ApS

Hej Janne. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, det sætter vi stor pris på.

Man betaler for det antal personer man er afsted. Hvis man bestiller til 5 personer, så er prisen kr. 175,- pr person. Hvis man er 4 personer, så er prisen kr. 195,- pr person. Alle priser står tydeligt på hjemmeside.

Hvis vi har lavet en fejl i bekræftelse, så beklager vi virkelig meget. Det er vi kede af. Men jeg går stadig ud fra I har betalt for det i skulle i forhold til hvor mange I har været. Hvis det ikke er sådan, så må du endelig kontakte os på info@cityescape.dk - så skal vi nok refundere difference.

Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse og en anden måde at gå…

Super oplevelse og en anden måde at gå tur på😀 God information og coronavenligt med sprit og afstand☺️

13 May 2021

Reply from City Escape ApS

Hej Lonnie. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, det sætter vi stor pris på.

Dejligt I havde en god tur og oplevelse.

Take a closer look