Custommade Furniture Reviews 32

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

1. Woodworker
  2. Cabinet maker
  3. Furniture maker
  4. Joiner
  5. Kitchen Renovator

Written by the company

Vi tilbyder unikke snedkerløsninger til hele hjemmet til priser du forstår. Få opfyldt dine ønsker til de flotteste løsninger. Med over 20 års erfaring, producerer vi alt efter dine mål og rådgiver dig om hvordan du får mest for pengene i den konkrete situation. Vi løser alle opgaver fra de mere “simple”, til løsninger af mere komplekst omfang. Vi udfører alt med fokus på det “forenklede”. Vi gør luksus-løsninger realistiske. Vi tilbyder bl.a. snedkerkøkkener, indbygningsreoler og indbyggede garderobeskabe, radiatorskjulere. Alt er muligt. Gratis opmåling og montering af egne møbelsnedkere er din garanti for et flot resultat. Levering til tiden.

4.0

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Smukkeste skræddersyet klædeskab

Vi har fået det smukkeste skræddersyet klædeskab i de lækreste materialer og med de fineste detaljer. Vi havde mange forskellige snedkere ude for at give os et forslag og tilbud, Custom made og Lennart gav os rigtig god rådgivning og vi har været meget tilfredse med processen og særligt slutresultatet som er helt utrolig smukt. Vi kan varmt anbefale Custom made furniture.

28 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Skræddersyet og æstetisk flot reol med masser af plads

Vi har fået en rigtig æstetisk flot og praktisk rummende reolløsning i stuen i vores nye hus af Lennart og hans team. En skræddersyet løsning, som vi måtte betale en god sjat for. Men kvaliteten matcher naturligvis prisen, og vi nåede opsætningsdeadlinen lige op til jul 2025, hvilket vi var glade for, da vi skulle holde et større julearrangement for familie og venner. Så stort tak for samarbejdet og hermed en stor anbefaling herfra til dem, som overvejer at benytte sig af Lennarts Custommade-Furniture.

Dbh. Christina og Keyvan fra Søborg.

20 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Indbygget klædeskab og børneværelse i topkvalitet!

Lennart har lavet indbygget klædeskab i vores master bedroom og indbygget skunk og skrivebord i børneværelset. Lennart har haft tydelig kommunikation med os igennem hele forløbet, og tilpasset sig sommerferie osv som kom i vejen fra vores side. Ved første oplevelse var vi i tvivl om hvordan opgaven hos os kunne løses, da vores hus er gammelt med skæve vinkler. Efter besøg af adskillige snedkere var Lennart den første som kom med en smuk og praktisk løsning.
Jeg kan kun anbefale Lennart og hans team og vil bruge dem igen når behovet opstår.

8 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Virkelig dårlig oplevelse med dette firma

Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med dette firma, som er ejet af Lennart Sander. Tilbuddet blev afgivet den 3. april 2025, og skabet blev først leveret uden fejl og mangler den 12. november 2025. I den periode var der fejlleveringer, forsinkelser, leveringer hvor materialet var fejlbehæftet i form af ridser, dækning af ridser med polyfilla og sandpapir og manglende kommunikation fra ejeren.

19 November 2025

Rigtig god oplevelse

Hurtig responstid og en effektiv process med opmåling, produktion og opsætning. Også konkurrencedygtig pris og leveringstid.
Alt i alt en god oplevelse, inkl. fleksibel service og fin kvalitet.

5 October 2025

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Ejeren kommer ud og måler op til garderobeskab og sender tegninger til godkendelse og beder om 50% forudbetaling. Levering loves ult. Aug/primo september. Men ingen information, først efter flere rykkere, så loves levering i oktober. I oktober finder vi ud af at ingenting er sat i produktion, men at der skal kontrol opmåles af fagfolk, som aldrig kommer. Vi annullerer herefter ordren og får heldigvis pengene tilbage. Spild af tid og bare utjekket og dårlig service.

7 October 2025

Perfekt indbygget reol

Costommade Furniture har skabt den flotteste reol der passer perfekt ind et gammelt hus. Hele forløbet har været godt og behageligt med hurtig tilbagemelding efter først kontakt og der kom hurtigt skitser af det jeg ønskede og undervejs var der opdateringer. Kan kun anbefales

7 August 2025

Den varmeste anbefaling

Kan kun give de varmeste anbefalinger af custommade furniture.
Har få lavet en skabsvæg med vores vinkøleskab bygget ind i.
Det er superflot og fantastisk kvalitet og finish.
Super process - god vejledning og hele tiden updates undervejs.

16 May 2025
Rated 4 out of 5 stars

Meget positiv oplevelse !!

Meget positiv oplevelse !!
Vi har fået de flotteste garderobe skabe i vores soveværelse. Kvaliteten er god og rent faktisk ligner den færdige løsning det som der vises på hjemmesiden.
Meget hurtig respons på vores kontakt og den eneste grund til at vi ikke giver 5 stjerner er at der var en forsinkelse på monteringen af vores skabe.
Vi vil klart anbefale Custommade Furniture og vi ville bruge dem igen.

13 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi kan stærkt anbefale Custommade…

Vi kan stærkt anbefale Custommade Furniture.

Vi har fået bygget en reol og to skabe, som alt sammen er lavet lige efter vores ønske og resultatet er helt perfekt - til en skarp pris.

Meget dygtige og søde montører. Derudover har Lennart skabt en tryg proces med løbende opdateringer, billeder osv. og hver gang vi har haft brug for sparring har han reageret.

Generelt en meget god og professionel oplevelse.

Så tusind tak Lennart og team.

14 February 2025

Dårlig kommunikation efter betaling

Jeg havde Lennart ude fra Custommade Furniture for at tage mål på et skab. Han gav mig besked på at der ville gå 8-12 uger fra betalingen af første rate til modtagelsen af skabet og virkede meget flink og imødekommende.

Oplevelsen efterfølgende har desværre været helt anderledes.
Jeg betalte første rate i slut september og kontakter firmaet i slut november da jeg endnu ikke har hørt noget efter betalingen af raten. Annika som jeg fik fat på besvare ikke mine spørgsmål men henviser til at man modtager en leveringsdato når man har betalt første rate. Men eftersom jeg havde betalt første rate spørger jeg om hun kan bekræfte modtagelsen af raten eller give mig dato for levering. Dette vælger hun ligeledes ikke at svare på.

Til sidst går hun med på at Lennart vil ringe mig op, men jeg har desværre endnu ikke hørt fra ham og virksomheden svare ikke på mine seneste mail.

Det er en enormt træls situation at sidde i da de virkede som en reel virksomhed man kunne stole på. Jeg vil allerhelst bare have mine penge tilbage da det nu ikke ser ud til der kommer et skab overhovedet.

30 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

Desværre holder CMF ikke hvad de lover

Desværre holder CMF ikke hvad de lover. Der blev indgået en klar aftale om montage af en reol inden udgangen af november og det blev bekræftet flere gange af CMF. Der blev lovet at tegningsmateriale og skitser var på vej, helt op til at der var 14 dage tilbage lovede de vores reol ville blive monteret i november. Indtil da var der en fin dialog, men med en uge tilbage inden d. 1. december, uden vi endnu havde modtaget materiale eller en montagedag stoppede CMF med at tage tlf og svare på vores mails og vi har intet hørt siden og de tager fortsat ikke tlf eller ringer retur.
Det er ufattelig dårlig stil og behandle sine kunder således.

22 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

1 års forsinkelse og respektløs kommunikation – for den har været ekstremt mangelfuld

Jeg skriver herinde nu, da jeg er oprigtig ærgerlig over det forløb og den behandling vi har fået hos Custommade Furniture (CMF).

Den korte version er, at vi snart har 12 måneders forsinkelse på vores projekt – og vi har stadig ikke udsigt til, hvornår CMF kommer og afslutter det. Vi er blevet ignoreret trods løbende henvendelser om at få projektet afsluttet. CMF returnerede ikke telefonopkald eller sms’er. Ej heller da vi direkte skrev: Skal vi entrere med andre, for at få afsluttet projektet?

Første deadline hed start december 2023 – i dag skriver vi november 2024 og projektet er fortsat ikke færdigt:
Jeg startede dialogen med CMF i sommeren 2023. Vi skulle have bygget en stor gulv-til-loft reol og i forlængelse af det, en vindueskarm med radiatorskjuler og indbyggede hylder.

Vi aftalte levering start december 2023. Grundet Corona på CMFs fabrik og div. leveringsvanskeligheder, blev datoen flyttet af flere omgange. Allerede dengang oplevede jeg dårlig kommunikation og ytrede frustration over processen. I sidste ende skrev jeg dog under på en ‘erklæring’, hvor jeg bekræftede, at jeg var OK med levering senest 31. januar 2024.

D. 2. februar 2024 bliver CMF færdige med reolen hjemme hos os, men IKKE vindueskarm/radiatorskjuler mv.

Det viser sig, at håndværkerne slet ikke kender til vindueskarmen/radiatorskjuler, selvom det hele tiden har været et ”samlet” projekt. Jeg ringer til CMF, som påstår at det ikke kan passe og at håndværkerne kender til vindueskarmen. Det ændrer dog ikke på, at de ikke har materialerne med sig. Vi aftaler at tales ved, så vi kan få det sidste på plads.

Der ender med at gå +7 måneder, før CMF genoptager dialogen med os, for at få det sidste på plads.

Status pr. 8. november 2024:
Vindueskarm/radiatorskjuler mv. er fortsat ikke blevet leveret.
I skrivende stund har CMF været forbi os for 2 måneder siden - for at tage mål til vindueskarm og radiatorskjuler (igen). CMF skulle sende os nye tegninger over vindueskarm/radiatorskjuler mv. De tegninger er fortsat ikke modtaget. Lidt naivt havde jeg troet, at vores ”case” ville blive højt prioriteret, det første forløb taget i betragtning.

Det føles lidt ”tarveligt” at skrive herinde. Men det er et lidt ihærdigt forsøg på at få CMF til at genoptage og prioritere vores lille ”byggesag” 😊

Disclaimer: Med til historien hører, at der har været tvivl om målene på radiatorskjuleren, da vi i forløbet fik sat en ny og større radiator op. Men det har hele tiden været en del af ”bygge-casen”, at der kom en større radiator og vi har af flere gange taget mål ud fra det.

Trods denne usikkerhed undskylder det ikke en forsinkelse på +12 mdr. CMF ”burde” have henvendt sig aktivt, for at finde en passende løsning. Og som minimum have reageret på de utallige henvendelser og ønsker fra vores side, om at få sat skub i processen.

8 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Smukke, funktionelle løsninger og godt samarbejde

Der var udfordringer omkring forsinkelser og komponenter der ikke passede i de temmelig kringlede hjørner hvor vores nye skabe skulle installeres. Imidlertid forholdt Lennart og team sig professionelt og konstruktivt gennem hele forløbet og slutresultatet er smukke, funktionelle skabe som vi glæder os over hver dag. Kan varmt anbefes!

12 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

Flotte skabe og godt forløb

Vi havde et fint forløb og har fået nogle rigtig gode, gedigne skabe med et klassisk udseende, der passer godt ind i vores soveværelse. Flinke og dygtige montorer med sans for detaljen. Alt blev leveret som aftalt.

1 July 2024

Take a closer look