Jeg bestilt et par sko fra deres netside, og der er ikke kommet noget. Det er dårligt om deres netside stadig fungerer og de er gået konkurs! Det vidste jeg ikke før jeg bestilte! Jeg har nu fået... See more
See what reviewers are saying
Jeg købte et par stiletter, som desværre viste sig at være for små og måtte returneres. Det skal åbenbart ske for egen regning (72 kr.). Jeg sendte skoene retur for snart seks uger siden, men har INTE... See more
Company details
Contact info
landskronagade 11, 2100, østerbro, Denmark
- customerservice@custommade.dk
- custommade.dk
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Penge ikke refunderet - konkurs
Bestilte støvler passede ikke og blev returneret. Har endnu ikke modtaget penge retur. Tror firmaet er lukket - men de annoncerer stadig.
Jeg bestilt et par sko fra deres…
Jeg har nu fået refunderet mine penge efter de har startet op igen. Deraf to mere stjerner.
Jeg har fotograferet for dem og ikke…
Jeg har fotograferet for dem og ikke modtaget betaling for det!!
Alt er bare træls!
Jeg tabte penge under deres konkurs ligesom så mange andre. Dog var jeg “heldig” at få et gavekort på beløbet med beskeden om at jeg kunne bruge det når webshoppen åbner igen. Men selvfølgelig dur gavekortet ikke, og mailen det er sendt fra, findes ikke længere. Desuden er jeg blokeret på deres instagram. Virkelig ærgerlig når man har været tilfredse med deres produkter før. Virkelig en elendig måde at håndtere hele situationen på!
Ingen varer og ingen penge tilbage!
Jeg bestilte varer for næsten 4000,- og min pakke er blevet væk i Dao. Jeg kan ikke få kontakt med custommade da de efter jeg har skrevet til dem har blokeret mig på Instagram så jeg ikke kan skrive til dem. Jeg har skrevet en mail de ikke har vendt tilbage på!
Penge ulovligt trukket fra konto - ingen varer sendt
I har trukket pengene fra min konto uden at sende varerne. Jeg har ikke engang modtaget en mail om at varerne er blevet afsendt. Det er ulovligt.
Og nu kan jeg forstå at Custommade er gået konkurs. Jeg har sendt 4 e-mails til jeres kundeservice hen over den sidste måned, men intet hørt!!! Og det er tilmed stadig muligt at købe varer på jeres hjemmeside. Jeg kan kun advare andre om at handle på siden. Jeres penge går tabt og I modtager ingen varer. Meget kedelig oplevelse og hårdt tjente penge der er stjålet fra min konto.
Fusk
Jeg bestilte en ordre den 2 januar, returnerede hurtigt derefter men har STADIG ikke fået pengene. Har ringet, e-mailet og ja… nu tager de så ikke telefonen længere?
Elendig kundeservice
Webshoppens returfunktion fungerede ikke i januar, da jeg ville returnere en vare. Efter have forsøgt at kontakte på mail og telefon i 10 dage kom jeg endelig igennem og fik bekræftet at jeg ville få returneret pengene hurtigt. jeg sendte varen retur samme dag. En uge efter havde jeg stadig ikke modtaget pengene og nu er butikken konkurs - mens man stadig kan købe på webshoppen. da jeg returnerede bestilte jeg en anden vare - pengene er reserveret på mit kort, men er selvfølgelig ikke sendt.
Nyttig Idiot
Tja, så røg de knapt 400 kr pga en konkurs. Jeg købte en vare 22 januar og returnerede den ved hjælp af firmaets returportal 31 jan. Den 8 februar bekræftede firmaet modtagelse af returvare og skrev, at pengene ville være indsat et par dage efter. Herefter intet. Det kan dog undre, at firmaet Custommade.dk fortsat forsøger at sælge via deres hjemmeside - er det ikke svindel overfor kunderne?
Hej custommade konkurs
Hej
Har heller ikke fået mine pengene retur - firmaet er gået konkurs for 5 dage siden - har jeg lige læst - Custommade konkurs.
Så er de penge vist tabt🤬🤬
Selv om jeg sendte pakken tilbage den 24. januar.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice
Har i dag 1 mdr efter, at varen er returneret stadig ikke fået mine penge :( Har forsøgt at skrive e-mails og ringe ind, men deres kundeservice eksisterer slet ikke.
Manglende varer og intet svar
Jeg bestilte varer for 11 dage dage siden. Købet er reserveret på mit kort, men jeg har ikke modtaget nogle varer. Jeg har sendt flere mails, og siddet i kø til deres kundeservice i over en time. Forsat intet svar.
Ingen kundeservice og manglende…
Ingen kundeservice og manglende levering af varer.
Ikke eksisterende service!
Mest besynderlige oplevelse!
Fandt de smukkeste sko på custommade.dk, bestilte dem og modtog en ordre bekræftigelse via mail.
En uge gik og fik ikke en sms eller mail om forsendelse, jeg har skrevet 4 e-mails til begge e-mail id og har ikke modtaget et svar 😶 det er dybt alarmerende.
Ringede også 5 gange og ventede i “kø” mange minutter hvor jeg til sidst har givet op.
Skrev til dem på Messenger gennem deres Facebook side, der har stadig intet svar fået.
Jeg er dybt chokeret at man kan have så fine vare men med SÅ DÅRLIG/ IKKE EKSITERENDE service!
Custommade er gået konkurs
Set på TV2 Nyheder i dag:
Det danske modehus Custommade er gået konkurs.
Det fremgår af et dekret i Statstidende, skriver finans.dk
Har ikke fået mine penge retur
Ligesom alle andre har jeg heller ikke fået mine penge retur! Har sendt mange mails og forsøgt at ringe, under ALT kritik. Har ventet siden start Januar så kan bestemt ikke anbefale nogen at handle her
Kan ligesom mange andre herinde…
Kan ligesom mange andre herinde tilskrive at jeg endnu ikke har fået mine penge tilbage, for de støvler jeg sendte retur til jer d.18 januar. Modtog en mail fra jer for en uge siden, men stadig ingen refundering fået!
Jeg har ikke fået mine penge retur
Jeg har sendt et par sko retur som de modtog den 11. januar 2024. Jeg har rykket flere gange for at få mine penge retur og har modtaget en alenestående credit note den 28. januar men stadig ikke fået mine penge retur…
Hvor er mine penge?
Jeg købte et par sko, som viste sig at være for små og måtte returneres.
6. Januar udfylder jeg returformularen.
8. Januar returnerer jeg skoene til GLS.
11. Januar blev returpakken leveret til Custommade.
23. Januar skrev jeg en mail til Custommade kundeservice, som aldrig er blevet besvaret.
26. Januar kontakter jeg Custommade kundeservice, da jeg endnu ikke har modtaget en bekræftigelse på, at min returforsendelse er behandlet. Jeg får beskeden, at de grundet travlhed er bagud med behandling af returpakker, men at det også er kundeservices forventning, at min pakke vil blive behandlet samme dag.
29. Januar kontakter jeg igen Custommade kundeservice. Herefter modtager jeg en bekræftigelse på min returforsendelse.
5. Februar har jeg endnu ikke modtaget mine penge for varen. Jeg forsøger forgæves at ringe til kundeservice 8 gange, men ingen af gangene bliver telefonen besvaret.
6. Februar har jeg igen igen igen forsøgt at ringe til kundeservice uden svar.
Det er den ringeste kundeservice jeg nogensinde har oplevet, hvis det overhovedet kan kaldes service.
Mangler at få penge tilbage fra delvis…
Mangler at få penge tilbage fra delvis returnering. Det er pinligt Custommade - har ikke hørt fra jeres kundeservice. Har modtaget kreditnota udstedt d. 18. januar men fortsat ingen penge. Bedes staks ordnes.
Kan ikke anbefale at handle online hos Custommade
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.