Damsgaards CaravanCenter - Silkeborg ApS Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi købte en mindre vogn (T@B 320) som førstegangskøbere og fik en god gennemgang af, hvordan både vognens funktioner og generel "how to camp". Guide til køb af ekstraudstyr var baseret på reelle beho... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet hos Damsgaards Caravan Center for første gang og helt fantastisk service fra vi underskrev købsaftalen til udlevering og gennemgang af vores nye vogn - her kommer vi gerne igen - kan på de... See more

Rated 4 out of 5 stars

Damsgaards Caravan gav os et godt tilbud på vores brugte campingvogn., og derefter fandt vi en brugt vogn som passede til vores nuværende behov. Selve handelen foregik hurtigt og uden problemer, og fo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nok jyllands bedste service indenfor camping findes hos Damsgaard caravancenter i Silkeborg Vi har købt vores første campingsvogn der og følte os så godt behandlet lige fra vi kom første gang bare f... See more

1. Camping Shop

Written by the company

Velkommen til Damsgaards CaravanCenter-Silkeborg ApS Vi forhandler kvalitetsmærkerne, Fendt, Isabella Camp-let & Isabella fortelte . I vores campingbutik tilbyder vi masser af udstyr, og fortelte fra Isabella. På vort værksted har vi uddannet personale der kan servicere og reparere din campingvogn.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Urimelig lang tid om udbedre fejl og mangler

Vi købte en kabe vogn juli 2019. Virkelig god betjening og vi fik 6 mdr. Garanti og lovning på at de ville kunne komme og lave evt. Fejl på campingpladsen. Vi bor fast i den så det er ikke en mulighed at komme ind med vognen. Da garantien var ved at udløbe kørte jeg derfor ind for at få en aftale om at udbedre de 5-6 småting. Det meste er nu lavet efter vi har ventet i et halvt år og med forlængerledninger rundt i vognen.
Jeg ved godt de helst ikke køre ud og laver campingvogne men når det var en klar aftale for vi købte den burde de selv sige fra inden de sælger den.

18 August 2020
Rated 3 out of 5 stars

Vogn med fejl som blev rettet

Efter at have modtaget vognen fandt vi en del mindre ting der ikke var i orden samt at dækkene var revnede og med alt for lidt tryk i. Der var efterhånden så mange ting så jeg valgte at skrive til Bo som vi handlede med. Han var ked af at høre om vores oplevelse. Efter lidt snak frem og tilbage blev vi enige om hvordan vi skulle løse det hele så det var en positiv oplevelse. Siden har jeg været nede og bestille 3 pærer hvor der blev lovet at de ville ringe efter ca 1 uge når de kom hjem men igen er der ikke blevet ringet tilbage som lovet. Det er simpelthen ikke ok.

5 August 2020

Fremragende service

Ordet service rækker næppe til at beskrive virksomheden. Fra første møde, var alt gennemsyret af strålende service og det gik igen da jeg hentede vognen samt efterfølgende da nogle mindre ting skulle rettes til. Jeg kan kun, på det varmeste, anbefale denne virksomhed.

5 August 2020
Rated 5 out of 5 stars

Damsgaards Caravan har lige solgt vores campingvogn

Damsgaards Caravan har lige solgt vores campingvogn for os. Fantastisk god oplevelse.
Først en behagelig telefon samtale med Daniel, derefter Bo ved aflevering af campingvogn/indgåelse af salgsaftale. Vi gik derfra med følelsen af professionelle og meget behagelige mennesker, samt en fornemmelse af at det var det rigtige sted at sætte sin campingvogn til salg. Vi er ikke blevet skuffet, solgt på 14 dage og afregning meget hurtigere end lovet.
Hvis vi engang finder ud af, at vi ikke kan undvære en campingvogn, kører jeg gerne til Silkeborg fra østfyn af, for at handle med Damsgaards Caravan.

30 April 2020
Rated 5 out of 5 stars

Vi købte en lille Hymer hos Damsgårds…

Vi købte en lille Hymer hos Damsgårds CarvanCenter i Silkeborg, og jeg tror sjældent jeg har oplevet så super god service nogen steder, som her. Man mærker, at Bo vil gå rigtigt lang for hans kunder. Bestemt et sted man har lyst til at handle igen, også selv om vi skal køre fra Holbæk. Tak for handlen og tusind tak for hjælpen.

17 September 2019
Rated 5 out of 5 stars

God seriøs betjening - godt sted at handle

Vi fik en super god behandling. Meget imødekommende betjening og flexible i for hold til levering. God gennemgang af vogn før levering. Kan på det varmeste anbefale andre at handle hos Damsgaard Caravan-center i Silkeborg

9 August 2019
Rated 4 out of 5 stars

Ikke så skidt at det ikke er godt for…

Ikke så skidt at det ikke er godt for noget.
Købte en vogn med et Isabella Penta. I gennemgangen af teltet havde butikken vurderet det til 8 ud af 10 eller 4 ud af 5. Jeg kan ikke huske deres skala, men det var vurderet højt. Ved købet blev det gentaget flere gange at "hvis der er noget galt med teltet så kom tilbage med det".
Da det blev slået op var der en lille flænge, en syning der var sprunget og det var ikke 80%.
De fik teltet tilbage, deres lokale syerske kunne ikke klare opgaven, så det blev sendt til Isabella og gennemgået.

Overall skidt
- i stedet for et 80% telt har vi et renoveret 40 % telt

Overall godt
-Vi var ikke i tvivl om at vi skulle komme tilbage hvis der var problemer med teltet.
-Blev tilbudt et andet telt, men der havde vi købt et annex så det var ikke en mulighed.
-Teltet blev renoveret uden problemer

9 August 2019
Rated 5 out of 5 stars

Det perfekte valg.Vi er meget…

Det perfekte valg.Vi er meget tilfredse.Vi har altid været tilfreds hos jer.Nu er det 3gang.Helt efter planen,Campingvognen er efterset og kontrolleret og alt perfekt.👍🏻👍🏻

8 August 2019
Rated 5 out of 5 stars

Super service og super personale...!

Super service og super personale.
Her føler man sig velkommen. Når man kontakter dem svare de kort tid efter uanset om man skriver i hverdagene eller weekenden.
Vi har netop hentet vores nye brugte vogn. Vi har oplevet fantastisk service fra da vi trådte ind af døren og indtil vi fik den nye vogn udleveret. ALLE er super venlige!.
Stor tak for handlen.

30 March 2019

Super god oplevelse

Super god oplevelse, vi var egentlig bare ude for at kigge lidt på campingvogn, havde aldrig været inde ved Damsgaards caravan med det samme vi trådte ind i forretningen blev vi budt velkommen af Bo, som ret hurtigt fik sporet sig ind det vi var på jagt efter, det endte med vi handlede vogn, hvor Bo så hjalp os, efter vi kom hjem erfarede vi der manglede en verandastang vi ringede til dem hvor vi snakkede med sælgeren, som med det samme bestilte en uden vrøvl så det er absolut ikke sidste handler der

21 January 2019
Rated 5 out of 5 stars

Vi kom et kvarter i lukketid og vi fik…

Vi kom et kvarter i lukketid og vi fik en rigtig god og informativ oplevelse og følte os rigtig godt behandlet. Det endte med at vi fandt vores vogn som vi er super glad for. Vi havde efter vi fik vognen en ting der var i stykker og det blev rettet med det samme.
Vi giver vores varmeste anbefaling. Det er den bedste campingforhandler vi har mødt.
Troværdig, seriøs og serviceminded.

21 May 2018

Take a closer look