Vi købte en mindre vogn (T@B 320) som førstegangskøbere og fik en god gennemgang af, hvordan både vognens funktioner og generel "how to camp". Guide til køb af ekstraudstyr var baseret på reelle beho... See more
See what reviewers are saying
Har handlet hos Damsgaards Caravan Center for første gang og helt fantastisk service fra vi underskrev købsaftalen til udlevering og gennemgang af vores nye vogn - her kommer vi gerne igen - kan på de... See more
Damsgaards Caravan gav os et godt tilbud på vores brugte campingvogn., og derefter fandt vi en brugt vogn som passede til vores nuværende behov. Selve handelen foregik hurtigt og uden problemer, og fo... See more
Nok jyllands bedste service indenfor camping findes hos Damsgaard caravancenter i Silkeborg Vi har købt vores første campingsvogn der og følte os så godt behandlet lige fra vi kom første gang bare f... See more
Written by the company
Velkommen til Damsgaards CaravanCenter-Silkeborg ApS Vi forhandler kvalitetsmærkerne, Fendt, Isabella Camp-let & Isabella fortelte . I vores campingbutik tilbyder vi masser af udstyr, og fortelte fra Isabella. På vort værksted har vi uddannet personale der kan servicere og reparere din campingvogn.
Funder Bakke 53, 8600, Silkeborg, Denmark
- 86 825 826
- info@damsgaardscaravancenter.dk
- damsgaardscaravancenter.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
kan man gi 10 stjerner skal Bo og hans…
kan man gi 10 stjerner skal Bo og hans team have dette.
Det er 3de gang vi køber Campingvogn af ham, og det har været en fornøjelse, hver gang. Bo er ærlig og omhyggelig, giver altid en fair pris.
Damsgaards Caravan Center kan varmt anbefales. Du får en god behandling
Vi er nye Campister.
Vi er nye Campister.. Vi fik en super betjening af Bo samt en fin gennemgang af vognen ved afhentning. Alt i alt en positiv oplevelse.
Kan varmt anbefales :O)
Fremragende service
Fremragende service, bestemt ikke sidste gang vi handler her
Fantastisk betjening
Fantastisk betjening og god tålmodighed, vi var førstegangs købere og havde mange spørgsmål. Handel og afhentning var helt problemfri, en særlig tak til servicemanden som overdragede campingvognen og beredvilligt brugte den tid der skulle til få at få alle detaljer med, på trods af regn og flere afhentninger.
Dejligt sted at handle kommer bestemt igen.
Tina Elkjær
Vi har fået en fantastisk god …
Vi har fået en fantastisk god og fair behandling. De har været meget behjælpsomme og jeg vil gerne anbefale dem.
Fremragende behandling
Holder hvad de lover, kommer helt sikkert tilbage hvis jeg skal købe campingvogn igen
Tillidsvækkende og serviceminded
Jeg købte brugt campingvogn ubeset via nettet, mail, og telefon. Hele vejen igennem følte jeg mig tryg og godt vejledt. Jeg blev kun bekræftet i min tillid, da jeg kørte fra Nordsjælland til Silkeborg for at hente vognen. Flot vogn, god hjælp og stor imødekommenhed.
Meget god betjening Anbefaler meget til nye kunder hilsen John Salten
Der findes imgen bæder valg kand varm anbefale format John salten
Man for en rigtig god behandling.
Ville til hver en tid anbefale Damsgaards Caravancenter.
Et godt sted at handle
Vi fandt den campingvogn vi gerne ville have, og havde en fin dialog med Bo Damsgaard om detaljerne omkring en handel. Vi fik vognen til aftalt tid - og en rigtig god behandling oven i købet :-)
Vi fik en rigtig god garantiordning på vores "nye" vogn, og har netop fået lavet en mindre ting som ikke var helt i orden - uden vrøvl, tværtimod med et smil.
Vi handler gerne hos Damsgaards CaravanCenter en anden gang... !
Godt håndværk
Godt håndværk uden de store armbevægelser. Alle aftaler overholdes, og jeg kører gerne hele vejen fra Djursland til Silkeborg for at få lavet service.
Mvh klaus ribe
Super ærlighed
Super god behandling, når man skal handle, ærlig omkring tingene, intet fejet ind under tæppet. Super service og behandling fra værkstedet, når fejl og mangler skal rettes. Hold fast i jeres ærlighed og super gode service og betjening
Top betjening, både i forbindelse med salg og service
Vi har haft en meget positiv oplevelse af Damsgaards Caravancenter både i forbindelse med køb af brugt CV og service heraf.
En aftaler er en aftale
Har haft en meget positiv oplevelse ifm køb af campingvogn. Alle aftaler blev overholdt, hvilket er rart når man som køber er bosiddende i Nordsjælland, med langt til Silkeborg.
Vender gerne tilbage...
I forbindelse med køb af ny Knaus campingvogn kan vi kun anbefale Damsgaard Caravan. Vi er blevet vejledt perfekt og troværdigt. Super gennemgang ved afhentning og herligt at vi stadigt føler os godt behandlet når vi har ringet for yderligere vejledning, også selvom spørgsmålene måske har været dumme:)
Tak for god service.
Super god service.
Kan varmt anbefale damsgårds caravancenter til andre.
De er utrolig hjælpsomme og lydhør.
Super
Har kun haft positive oplevelser,
flinke og altid klar med svar på spørgsmål
Fremragende service
Vi købte et telt via nettet som desværre havde en fejl, men de var super hurtige og hjælpsomme med at få kontaktet producenten og få dage efter havde vi et nyt. Kan kun rose her fra.
Dygtigt personale. God service godt produkt