Køb ikke deres produkter i "cortenstål"
Jeg købte i foråret 2023 et springvand fra Designliving. Det er ifølge deres hjemmeside lavet af cortenstål. Pumpen virker ikke mere. Herudover er der store tykke flager over det hele på "kassen" hvor vandet skulle løbe nedad. Jeg har haft to danske smede til at kigge på springvandet. Deres konklusion er helt klar. Det har intet med cortenstål at gøre. Jeg har haft kontakt med Designliving. De meddelte, at deres leverandør (fra Kina) siger at det ER cortenstål. Jeg har bedt Designliving om at refundere mig beløbet og hente springvandet, men nu er der fuldstændig tavshed fra firmaet. Jeg er ret overbevist om, at alle deres produkter, der skulle være af cortenstål, kommer fra Kina. Så derfor denne advarsel. Køb ikke deres produkter i "cortenstål"
OPDATERING 26/2 2024. Firmaet sendte mig i november 2023 dokumentation på kinesisk, som jeg på ingen måde har mulighed for at tyde. At firmaet vælger at tage noget på kinesisk for gode varer, er deres problem ikke mit. Nu har springvandet stået hele vinteren og jeg kan nu se, at det skaller af i store flager. Man skal kun røre ved det med en finger. Under flagerne er det bare sort jern. Jeg venter stadig på at de kommer og får lyset i springvandet til at virke. Det har jeg rykket for i flere måneder. Hvis de kommer tror jeg aldrig de kan få det til at lykkes, for hele skidtet er rustet sammen.