See what reviewers are saying
snabb leverans, fastän den var restnoterad! trevlig konversation på mejl.
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
SCAM!
Beställde varor 25/12, 22/1 hade jag inte fått en enda uppdatering vart mina varor var. Jag mailade dem och frågade. Sonny svarade att varan tagit slut och att de kommer annullera orden😳 jag har alltså väntat en månad på det jag beställde och när JAG kontaktade dem för att fråga vart varorna var så avbokar de min order bara så där!?? Så dåligt!!, vilket SCAM!
Bestilte to armaturer – fik næsten et helt badeværelse.
Jeg bestilte to badeværelsesarmaturer, men under en virksomhedssammenlægning opstod der lidt logistisk kreativitet, og pludselig stod der fragtmænd klar med kæmpe paller og en hel brusekabine. Det var ikke helt planen.
Til gengæld var kundeservicen helt i top: personlig, imødekommende og oprigtigt løsningsorienteret. Fejl kan ske – især når to virksomheder og ordresystemer skal smeltes sammen – men god service er efterhånden en mangelvare og bør belønnes, når den leveres så ordentligt som her.
5 stjerner herfra.
Badeværelset fik ikke ekstra kvadratmeter, men jeg fik en virkelig god kundeoplevelse.
Bra pris och bra service.
Hurtig levering alt ok
Så bra service!
Så bra service!! Sonny som jag mailade innan beställningen var så behjälplig. Sedan tappade PostNord bort vårt paket (kom fram till slut), men även då var Sonny så behjälplig och la en ny order till oss som dock ej behövde skickas. Kommoden jag beställde var även jättefin, men servicen får 5/5!!
Dejligt service
Bra kvalite och enkel att montera
Snabb leverans och produkten levde upp till förväntan. Bra pris också!
Snabb leverans och produkten levde upp till
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.