Fantastisk lille italiensk perle 🇮🇹🍝 Mega god mad, hyggelig stemning og virkelig søde og venlige tjenere. Alt spillede bare. Vi kommer helt sikkert igen. Kan varmt anbefales
See what reviewers are saying
Virkelig dårligt, Vi bestilte to forskellige pizzaer, blandt andet en Margherita, og begge var meget vandede; der var nærmest en hel kop vand på hver. Dejen var både blød og gummiagtig og manglede h... See more
Company replied
Disotto er min absolutte favorit restaurant i Roskilde! Man kan nærmest smage kærligheden der er lagt i pizzaen! Så lækkert. Det er ikke lykkedes mig at finde bedre pizza i Danmark.
Company replied
Som gæst i restauranten gennem mange år kan jeg kun anbefale de italienske brødres mad. Deres diavola sidder lige i skabet hver gang og de laver en fantastisk Carbonara
Company details
Written by the company
På Helligkorsvej i Roskilde finder du Disotto Ristobar, en intim restaurant og vinbar, drevet af de italienske brødre Marco og Paolo. Her tilbydes ægte italiensk cuisine fremstillet af omhyggeligt udvalgte råvarer, både importerede specialiteter fra Italien og lokale ingredienser. Målet er at fremhæve de autentiske italienske smage. Ud over den lækre mad har Disotto Ristobar et omfattende italiensk vinkort, der giver gæsterne mulighed for at udforske Italiens mange vinregioner og du kan nyde en lækker cocktail.
Helligkorsvej 12, 4000, Roskilde, Denmark
- info@disotto.dk
- disotto.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Fantastisk mad
Fantastisk mad!
Jeg kommer helt sikkert igen. Og det var rart at være der fordi akustikken var god, man behøver ikke råbe selvom der er mange mennesker.
Fantastisk service med et glimt i øjet
Fantastisk service med et glimt i øjet, ualmindelig god og autentisk mad, fair priser, eneste negative var den høje temperatur i rummet...vi kommer igen og igen...
Gennemført lækkert
Gennemført lækkert - tak for virkelig god mad, vin, kaffe, service - tak
Dårlig betjening og kold mad!
En ellers rigtig hyggelig restaurant, men med virkelig ringe betjening, det virkede som om der var alt for mange gæster i forhold til personale. Vi ventede mere end 1 time på maden, og da den endelig kom var den kold! En venlig, men uengageret betjening....
Hvis alle gæster kommer samtidigt, er det jo dårlig planlægning fra jeres side, samtidig burde i gøre opmærksom på, hvis der er retter i ikke har tid til at lave. I øvrigt fik vi ingen forret, og dessert undlod vi helt at bestille eftersom vi kun havde bordet i 2 timer, så det kunne vi nå med den betjening!

Autentisk italiensk perle
Hvis du mangler en autentisk italiensk restaurant, så er det altså her du finder, ikke bare Roskildes bedste, men altså en af landets bedste restauranter.
Lige fra deres napolitanske pizza til deres ragout bolognese, smager fantastisk.
Er ked af at høre folk give dårlige anmeldelser fordi, man ikke har sat sig ind i, hvad man går ind til... Man klager jo heller ikke over at en deep-pan-pizza har for tyk bund, bare fordi man tror at den er lavet i en dyb gryde!?
Du får altid en god betjening, og ja, der kan være travlt, men tag det som et godt tegn for det betyder jo at stedet er populært, hvilket jo er fantastisk for et lille, privatejet familieforetagende.
Utallige af besøg her fra, senest igår, og hver gang til 5 stjerner!
En rigtig dårlig oplevelse
Er lige kommet hjem fra en aften på denne restaurant. 4,5 stjerner?? Det forstår vi absolut ikke. Deres pizza er ubagt - meget ubehageligt at få en klump dej i munden. Sovsen til den bøf min søn fik var uspiselig og kartoflerne var rå. Vi ventede og ventede og ventede. Der gik så lang tid fra bestilling til levering. Vinen blev ikke serveret i en køler, så den var varm meget hurtigt. Det var så meget røg i køkkenet at det sved i øjnene og vores tøj lugter vildt at af røg. Der var så meget hvidløg i forretten at det nærmest var uspiseligt. Desværre en rigtig dårlig oplevelse og helt sikkert ikke et sted vi kommer igen.
Svar på besvarelse:
Hvis jeres personale havde tid til at tale med gæsterne, ja så var det ikke nødvendigt at falde til tasterne.
Ydermere kan jeg læse her, at i har haft udfordringer med udsugningen siden februar. Måske en god idé, at få den lavet.
Hilsen
Keyboardkrigeren

Reply from Disotto
God dejlig autentisk italiensk mad og…
God dejlig autentisk italiensk mad og betjening på samme niveau som alle de andre gange vi har været på Disotto
Autentisk italiensk mad
Autentisk italiensk mad af gode råvarer. Bestemt et besøg værd (vi har været her mange gange)
Som altid dejligt at besøge…
Som altid dejligt at besøge restauranten.
Ønsker du italiensk mad, i god kvalitet serveret med passion, så er du kommet til den rette restaurant.
Tillykke med den nye udvidelse, herligt lokale og på varme aftner skønt, at sidde ved den åbne dør. Det giver en god stemning.
Og det altid venlige og serviceorienterede personale topper oplevelsen👍
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Spiste her med familien til fødselsdag, og alt var over vores forventinger. Super hyggelig stemning og rigtig søde tjenere. Vi kommer i hvert fald igen!
Top lækre pizzaer med gode råvare
Top lækre pizzaer med gode råvare. Omsider ægte italienske pizzaer i Roskilde. Vi køber hos jer fremover og super service.
Verdens bedste tomatsuppe
Verdens bedste tomatsuppe.
Smagte som et lille stykke af Italien på en smuk og lun forårsdag. 🇮🇹
Smag den!!
Ikke et øje tørt
Ikke et øje tørt, autentisk, lækker og friske råvarer, smilende personale, elsker man gennemføre den italienske stil med 100% italienske vine, italienske bobler, italienske øl og italienske sodavand
Bestemt ikke sidste gang vi har været der
Skøn autentisk italiensk mad
Skøn autentisk italiensk mad. Råvarer af meget høj kvalitet.
Ægte Italiensk…..
Endnu en gang fantastisk ægte Italiensk total oplevelse.
Så lækkert mad og vin. Vi kommer igen igen 😊
Ventetiden var uacceptabel
Ventetiden var uacceptabel.
Maden ok.
Overrislet brød uden hvidløg som lovet jfr. Menukortet.

Roskilde dårligste pizza
Roskilde dårligste pizza.
Bestilte Diavola, Polle E spinaci, Patate.
Alle 3 var totalt tyggegummi bund og brændte i kanten på 2 af dem. Rå bacon, rå pizzadej og alt for tykke kartoffelskiver.
De kostede 125kr per pizza og det er det største røveri i mands minde.
Aldrig mere derfra.

Super dejligt sted
Super dejligt sted. Sikke en overraskelse. Fantastisk autentisk italiensk mad, hyggelig atmosfære og god betjening.
Vi kommer helt sikkert snart igen 💪
Hold da fest for en hygge aften
Hold da fest for en hygge aften.
Ankommer og bliver henvist til vores bord.
Da døren ikke lukkes trækker det ret meget, vi høre om vores tjener ikke vil lukke den, jo siger han med et stort smil, og går tilbage i baren og glemmer alt om den.
Vi lukker den selv efter 15 min, hvorefter alt og alle dufter at pizza, kødboller og hvad der dertil høre.
Nåååå tilbage til vores hyggelige aften, som dog ikke blev på Disotto, da vi efter 45 min endnu ikke havde fået lov at bestille drillevare eller mad,
valgte vi at gå, og kommer desværre nok aldrig tilbage efter denne oplevelse. Vi fik dog dejligt mad og god betjening og en hyggelig aften et andet sted i byen (som vi klart kommer på igen)