Fantastisk lille italiensk perle 🇮🇹🍝 Mega god mad, hyggelig stemning og virkelig søde og venlige tjenere. Alt spillede bare. Vi kommer helt sikkert igen. Kan varmt anbefales
See what reviewers are saying
Virkelig dårligt, Vi bestilte to forskellige pizzaer, blandt andet en Margherita, og begge var meget vandede; der var nærmest en hel kop vand på hver. Dejen var både blød og gummiagtig og manglede h... See more
Company replied
Disotto er min absolutte favorit restaurant i Roskilde! Man kan nærmest smage kærligheden der er lagt i pizzaen! Så lækkert. Det er ikke lykkedes mig at finde bedre pizza i Danmark.
Company replied
Som gæst i restauranten gennem mange år kan jeg kun anbefale de italienske brødres mad. Deres diavola sidder lige i skabet hver gang og de laver en fantastisk Carbonara
Company details
Written by the company
På Helligkorsvej i Roskilde finder du Disotto Ristobar, en intim restaurant og vinbar, drevet af de italienske brødre Marco og Paolo. Her tilbydes ægte italiensk cuisine fremstillet af omhyggeligt udvalgte råvarer, både importerede specialiteter fra Italien og lokale ingredienser. Målet er at fremhæve de autentiske italienske smage. Ud over den lækre mad har Disotto Ristobar et omfattende italiensk vinkort, der giver gæsterne mulighed for at udforske Italiens mange vinregioner og du kan nyde en lækker cocktail.
Helligkorsvej 12, 4000, Roskilde, Denmark
- info@disotto.dk
- disotto.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Autentisk og originalt.
Hyggeligt sted, høflig betjening og det absolut lækreste autentiske italienske mad til få penge. Kommer HELT sikkert igen. Disotto fortjener virkelig 5* og man skal skamme sig over at give dårlig rating, fordi man ikke forstår at stedet laver ITALIENSK pizza, men hellere vil have en nr. 22 med konserves skinke, 5 andre slags præfabrikeret “kød” og alt for meget dej. Cudos til disotto for originalitet.
Mega hyggeligt lille sted
Mega hyggeligt lille sted -
Lækker mad til rimelige penge. Tjener med overskud og viden. Hele familien nød det. Vi glæder os til at komme tilbage
Vi kendte ikke stedet i forvejen
Vi kendte ikke stedet i forvejen, men havde via hjemmesiden fået ideen om at Disotto er et lille hyggeligt trattoria, hvor der er kælet for maden og oplevelsen. En anden virkelighed ramte os da vi trådte ind ad døren.
En tyk tåge af stegeos, kom os i møde så snart vi trådte ind ad døren, fra det meget åbne køkken/bar område der samtidig også lignede et lagerlokale med kasser med sodavand stående synligt fremme, plastik kasser med tomme vinflasker der jævnligt blev klirret rundt med, når en tom flaske skulle afskaffes.
Dernæst kom en fortravlet tjener susende frem med mad og vupti var han væk igen, og skulle siden jonglere at servere mad, tage imod betaling fra et bord og seate os samtidig. Det føltes meget forjaget.
Efter hvad vi havde set på hjemmesiden, var vi mildest talt skuffede og overvejede at forlade stedet igen. Vi valgte dog at blive og barberede vores plan om et tre-retters måltid ned til en enkelt hovedret, da maden vi så komme forbi trods alt så god ud, og pizzaerne så virkelig imponerende ud.
Bestillingen foregik ret tjept, et fantastisk vinkort, og et imponerende menukort. Ulempe at drikkevarerne ikke blev serveret samtidig. Jeg måtte vente et godt stykke tid på min vin, selvom min mand allerede havde fået sine drikkevarer, selvom proppen til hvidvinen var hevet op - der kom tilsyneladende lige en servering pizzaer, som lige fik første prioritet (men kunne kan så ikke have ventet med at servere min mands drikkevarer samtidig med min? det virkede ikke særlig serviceminded)
Vores mad kom rimelig hurtigt, og smagte fint - men levede dog hverken op til kvaliteten eller æstetikken der var lovet på hjemmesiden, hvor man fik indtrykket af ægte italiensk mad lavet fra bunden.
Brødkurven bestod af brød skåret i meget forskellig tykkelse (fra papirstyndt til hestens fødselsdag) og det bar præg af at det ikke var friskskåret, da brødet havde stået og dannet en tør, sej skorpe på overfladen - hvilket var synd da det ellers virkede som et udmærket brød - hvis det havde været til at tygge.
Hvis stedet lancherede sig som et Luxus pizzeria, ville jeg nok have givet stedet 3-4 stjerner for deres mad, men da stedet på ingen måde levede op til de forventninger hjemmesiden gav, kan jeg ikke give det mere end 2 stjerner.
Selve atmosfæren og servicen på stedet vil jeg give 1½ stjerne, da stege-osen var så voldsom at det var ubehageligt at sidde i og vi begge måtte skifte tøj da vi kom hjem.
Man havde ikke på noget tidspunkt følelsen at at sidde på en restaurant, men snarere et mærkeligt sammensurium af pizzaria/Café/lagerlokale/køkken.
Vi kommer her ikke igen og ville kun anbefale stedet hvis man kunne få pizza to go.

Reply from Disotto
Bedste pizza på Italiensk
Bedste pizza jeg har fået i mange år 🤤
Jeg var på besøg i den lille men hyggelige restaurant med min kæreste og bonus datter. Og vi var alle super tilfredse med både maden og servicen.
“Et lille stykke Italien, i Danmark”
Tak for en rigtig god oplevelse
Skøn atmosfære med imødekommende…
Skøn atmosfære med imødekommende personale. Ægte italiensk stemning. Vi fik månedens menu, og den sad lige i skabet!
Pizza
Pizza, papirtynd bund, vandet i smagen, ingen krydderier og mangler smag. 110 kr for en pizza som ikke smager af noget 😒

Reply from Disotto
Fantastisk italiensk oplevelse
Fantastisk italiensk oplevelse. Maden er suveræn. Og nu er vi begyndt at bestille igennem Volt app'en, hjem til vores lejlighed også..
Kan klart anbefales.