26 juni BH besteld en betaald ,nu 5 november niets ontvangen ,oplichters dus en hun site is ook niet meer in de lucht.Dit kan dus ongestraft !
See what reviewers are saying
helaas al besteld en toen pas gegoogeld waarom ik niets van het bedrijf hoorde. Besteld, betaald en niets meer gehoord. Waarom worden dit soort bedrijven niet van internet geweerd als er al zoveel n... See more
Ik heb 2 BH's besteld, maar verkeerde maat ontvangen. Er wordt niet op mails gereageerd. Kan dus niet ruilen en ook niet retoursturen want er zit géén retouradres bij. Nu, op 21-8-2023 is site onberei... See more
Oplichterij Ook ik heb 2 maanden geleden een BH besteld . En ….nooit ontvangen, ze reageren nergens op. Ze adverteren ook steeds onder een andere naam. Heb een paar mailtjes gestuurd nooit geen antwo... See more
Svindel
Svindel. De trækker pengene ved order modtagelse ( i stedet ved forsendelse) . Tracking viser at det aldrig blev sendt afsted fra Kina. Rykker mange gange, senest d. 24. Juni 23 for en refundering, som de bekræftede ville ske (6. juni), men pengene kom aldrig. Fup og svindel. Hold dig væk?
Svindel!!
Svindel!!
Jeg bestilte varen den 23. Maj, og efterlyste den efter 2 uger, da de jo reklamerer med expresslevering.
Da svarede de at min vare er i transit, men deres track and trace viser at varen ikke er blevet afhentet endnu - i Kina!!
Selskabet har adresse i Spanien. Track and trace har overhovedet ikke bevæget sig, og nu svarer de ikke på min henvendelse.
Pengene blev selvsagt trukket fra min konto samme dag som jeg bestilte.
Lad være med at bestille noget hos Dreambright 😡
Efter bestilling
Efter bestilling, er betalingen hævet på min konto, men varen aldrig modtaget. Track nr er desværre ingen hjælp. Svarer ikke tilbage på mails.
Hold jer væk de hæver pengende og så…
Hold jer væk de hæver pengende og så sker der ikke mere og de kan ikke kontaktes
Giver 1 stjerne og det er kun for at få…
Giver 1 stjerne og det er kun for at få lov til at skrive dette ellers skulle de have et stort fedt 0.
Hold jer væk herfra
Lagde en bestilling d 3-6-2023 d.7-6-2023 trækker de beløbet på konto.
Har senest idag d.16 været inde og prøve at spore pakke, men der er intet sket siden ordren blev afgivet.