Dropshipping Academy Reviews 39

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

En omsætning på + 35.000 første måned taler sit tydelige sprog hos en skeptisk mand som jeg, men skal man dog yderligere sætte et par ord på sparring og forløbet hos dropshipping akademiet. Så vil jeg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende forløb, man får en virkelig god gennemgang og forståelse af det hele, samtidig med at ma bliver motiveret helt vildt. Hvis man så alligevel har problemer eller spørgsmål, så er Magnus... See more

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu været i forløbet i 1,5 måned…

Jeg har nu været i forløbet i 1,5 måned og det helt vildt, hvor meget Magnus sætter sin tid af til at hjælpe. Han er pisse professionel og behjælpelig hvis man har spørgsmål! Mega fedt forløb med videoer med skarp kval og dybdegående forklaringer. Mega fed oplevelse

9 November 2021
Rated 5 out of 5 stars

Ekstremt gennemført og lærerigt kursus!

Ekstremt gennemført og lærerigt kursus!

I kurset lærer Magnus dig alt hvad du har brug for, for at kunne starte og drive en succesfuld webshop. Lige fra at finde et vinder produkt til hvordan du opbygger en sælgende hjemmeside.

Personligt startede jeg ud med meget begrænset viden om at drive en webshop, men efter vi har set og implementeret alt viden/råd man får tildelt i kurset, har vores webshop omsat for 1.900.000kr fra d. 13 maj til dags dato.

For mange vil det måske lyde for godt til at være sandt… Men hvis man går ind til det engageret og med det rette mindset, har kurset virkelig KÆMPE potentiale!

28 October 2021

Fantastisk forløb hos Magnus

Fantastisk forløb hos Magnus!

Vi er 2 som har haft en lille drøm om at starte en webshop i vores fritid! Derfor vi faldt over Dropshipping Academy! Og det er vi så utrolig glade og taknemlig for at vi gjorde!

Rigtig god gennemgang med videoer, der forklare alt fra A-Z, og har man sprøgsmål kan man altid regne med at Magnus er klar til at hjælpe en!

Og vi har ingen erfaring med wepshop eller noget! Og dette forløb giver en fantastisk tryghed!

26 October 2021

Super glad og taknemmelig

Mega god oplevelse!
Jeg har oplevet i mit forløb ved Magnus at han svarer hurtigt og er meget hjælpsom.
Han er super dedikeret og altid klar til at når jeg har haft udfordringer.
Det som helt sikkert har betydet mest for mig i mit forløb ved Magnus er, at han er meget “personlig”, det er ikke bare et kopi paste svar, men han oprigtigt gerne vil hjælpe og guide en.
Så det kan klart anbefales at vælge Magnus, hvis man går med en drøm om at skabe en forretning.

26 October 2021
Rated 5 out of 5 stars

Super fedt og lærerigt kursus Magnus…

Super fedt og lærerigt kursus Magnus har lavet. Dette kursus har virkelig hjulpet mig med at få min drøm op og køre. Er der altid med den bedst mulige hjælp når man har brug for den og laver en perfekt gennemgang af tingene så de er til at forstå.
Og oveni alt det er der en rigtig god mindset del i forløbet som er ekstremt brugbart og lærerigt

Fem store stjerner herfra

25 October 2021

Fremragende forløb

Hvis man så alligevel har problemer eller spørgsmål, så er Magnus kun et opkald eller en besked væk, og han svarer altid lynhurtigt!

Kan helt klart anbefales!!

Skide godt

Skide godt forløb. En masse læring igennem videomaterialet som sikrer at du lærer en masse om opsætning af hjemmeside, markedsføring osv. Det første produkt som jeg fandt gik ikke som forventet og jeg måtte derfor stoppe med det. Så hjalp Magnus mig med at finde et nyt produkt, som jeg nu snart er klar til at gå i luften med. Jeg skriver dagligt til Magnus, og han er altid klar til at hjælpe. Pisse god service!

Rated 5 out of 5 stars

VIRKELIG et godt forløb + TOP service!

Det her forløb er VIRKELIG dybdegående i de forskellige ting, som man skal have fokus på indenfor Dropshipping - og hvis man er i tvivl, så kan man altid kontakte teamet, som leverer en TOP service! Magnus er ALTID klar til at hjælpe én og han vil gøre ALT for at netop DU får succes! Så dette er ikke bare et "scam-forløb"... Tværtimod, så er det investeringen der bliver ved med at give! Der bliver hele tiden opdateret nye videoer og man kan altid spørge Magnus om råd til diverse punkter.

Så hvis du brænder for at være iværksætter og skabe dit eget brand - Hvad venter du så på? Magnus giver dig alle de gode råd og fifs man skal have fokus på, så det eneste DU skal gøre er, at arbejde for det!

Jeg er i hvert fald MEGA glad for min beslutning omkring dette forløb - både fordi man får så meget viden, men også fordi Magnus ALTID er klar til at hjælpe én - Det er virkelig en KLASSE service!

Så til sidst vil jeg blot lige takke Magnus for dette KONGE forløb og alt den viden han har givet mig - TAK!

De bedste hilsener herfra! :)

BEDSTE KØB TIL DATO

Dropshipping academy er et virkelig omfattende forløb og Magnus ved hvad han taler om.

Du lærer en helt legit ny færdighed og får en masse indsigt i den del af online forretning.

Magnus er helt vildt hjælpsom, ydmyg og tilgængelig med hjælp.

Det bedste køb jeg har foretaget mig i flere år, vil jeg ærligt sige.

21 October 2021
Rated 5 out of 5 stars

Intet mindre end fyldestgørende!

Super veludført kursus, som giver dig alle de hjælpemidler du skal bruge for at opstarte en succesfuld forretning! Oven i købet bliver kurset opdateret med ny viden, flere tips og tricks. Det hele spiller; dropshipping verdenen er spændende at gå ind i, og Dropshipping Academy er en fremragende start!

21 October 2021

Helt igennem fantastisk

Helt igennem et fantastisk, overraskende og vanvittigt forløb!!

Magnus har været der lige siden DAY 1! med den mest behjælpelige service og tryghed man overhovedet kan få🙏🏼🙌🏽🙌🏽

Han er noget for sig selv og virkelig ikke personen som tænker på at modtage, derefter sende materialet og fordufte!
han er og har været med hele vejen og er virkelig en som har styrket mine mentale evner og færdigheder på vej til top i det her projekt!! han siger selv “hvis jeg kan kan du også! er med dig hele vejen til tops, det skal du ikke tvivle et sekund på ven”

Alt sådan noget har været en del af min rejse samtidig med han også selv altid selv har spurgt ind til og opdateret mig i forløbet om hvordan det går!!
og den følelse af, at man får den der personlige service og motivation som bare er det man behøver i sådan et kursus her❤️

Efter forløbet var gennemført, har jeg stadig en god kontakt og får stadig hjælp til en masse, som nu har gjort at med denne vilde følelse og dette fortsatte brændende ønske, kan kalde mig selv for millionær indenfor kort tid!!💪🏽🚀

Kan ikke sige andet end, at det helt 100
Det bedste valg enhver kunne tag hvis du som jeg, var det mindste i tvivl, så tvivl ikke to gange! du vil få viljen,styrken og troen på dig selv!

Tusind tak for en fantastisk rejse og glæder mig til at dele den med jer andre snart når jeg bliver lagt op💪🏽❤️

12 October 2021
Rated 5 out of 5 stars

Med fra starten af; stadig utroligt tilfreds

Jeg har været en del af Dropshipping Academys forløb i mere end tre måneder nu. Det har taget mig meeeget lang tid at komme i gang, da jeg bor i udlandet og det ikke var let at få en Dansk virksomhed herfra, men Dropshipping Academy's team hjalp mig hele vejen igennem, og nu er jeg endelig live med min egen shop. På trods af dette, er jeg stadig i tæt dialog med teamet, og får altid lynhurtigt svar på mine spørgsmål/bekymringer!

12 October 2021
Rated 5 out of 5 stars

Et fantastisk kursus som dækker alt fra…

Et fantastisk kursus som dækker alt fra A-Å omkring e-commerce. Jeg har i løbet af kun 3-4 måneder startet en virksomhed som omsætter for 6 cifre hver måned. Er du typen som er usikker for at hoppe ud i sådan noget her, har du virkelig ikke noget at frygte, da Magnus faktisk også bruger tid på at hjælpe dig privat hvis der skulle være behov for det.

Nok det bedste valg jeg har taget i mit liv indtil videre!

3 October 2021
Rated 5 out of 5 stars

Tusind TAK til Magnus for at have lavet…

Tusind TAK til Magnus for at have lavet dette forløb! Hvis du er en person som brænder for at skabe dit eget, så kan jeg helt klart anbefale Magnus forløb. Jeg er ubeskrivelige glad for jeg valgte at tage chancen med Magnus forløb og fortryder det ikke et eneste sekund, andet end at jeg skulle have været startet før! Magnus sætter et præg i sit arbejde og man kan virkelig mærke ham i hans forløb, han er dygtig til at hjælpe og er meget hurtig til at svare når man spørg til råds. Hatten af til Magnus ønsker dig alt lykke frem i dit liv. Du har ændret mit så den gestus sys jeg godt jeg kan undlade dig. ❤️
- Lucas

15 September 2021

Kan varmt anbefale Magnus forløb

Kan varmt anbefale Magnus forløb, jeg har haft lidt facebook problemer da jeg har en virksomhed i forvejen, spurgt Magnus til råds og fået hjælp og vejledning. Samt er det hele generelt meget detaljeret og 100% gennemført. Alle pengene værd!.

13 September 2021

Gennemført forløb!

Et forløb som har givet mig så meget med på vejen! Jeg har været en del af forløbet et stykke tid og har allerede fået lavet en webshop som der er salg i. Jeg har set forløbet 2-3 gange og har fået gjort alt det, som der bliver nævnt der har givet mig en profitable webshop.

Jeg vil helt klart anbefale at springe ud i det, da det virkelig har skabt resultater for mig og mange andre!

24 August 2021

Ekstrem værdifuldt forløb!

Lige hvad jeg ønskede mig!

Med Magnus forløb får man alle redskaberne til at drive en selvstændig virksomhed og blive iværksætter. Udover den viden man får i forløbet, så er Magnus ekstrem motiverende som person.
Tak til Magnus for at skabe et forløb som dette - det kan kun anbefales til alle som ønsker at blive sin egen chef🙌

28 July 2021

Totalt fremragende 🤩

Totalt fremragende.

Jeg var med som en test person, hvor Magnus hjalp mig med at starte en virksomhed hvor vi optog det imens som en del til hans forløb.
Jeg sagde ja ene og alene pga. Jeg manglede penge og noget at begive mig til.

Efter den første måned omsatte jeg for lige knap 30.000. Hvor de gik helt vildt godt, måneden efter omsatte jeg får 80.000. I løbet af min måned nummer 2, havde jeg lidt nedgang hvor jeg spurgte Magnus om hjælp, hvor han forklarede mig hvad jeg skulle gøre. Nu har jeg omsat efter det for lige knap 110.000.

Kort sagt er jeg HELT VILDT glad for at jeg sagde ja til at være med i hans forløb og ved nu at ALLE kan, da jeg ligsom Magnus ingen udannelse har. Synes det er helt vildt at man kan skabe noget så fedt, og lige siden har jeg været en hel ny person. Hvis man bare investere 1 time eller 2 på det om dagen, kan man nå rigtig langt.

21 May 2021

Take a closer look