Zeer tevreden over het poetswerk Goeie communicatie met Easy Life Londerzeel Goeie dienstverlening vb. Als poetshulp niet kan komen of wij zijn afwezig, dan zoeken we samen naar een ander moment v... See more

Company replied
Men is flexibel. Als mijn poetsvrouw dagen vrij heeft wegens verlof van andere klanten, heb ik de mogelijkheid om mijn vaste dag eens te wisselen (komt mij die week soms beter uit).
Company replied
Ik moet toegeven dat ik teleurgesteld was in twee andere schoonmaakbedrijven, maar toen ik Easy-Life ontdekte, vond ik eindelijk een zeer betrouwbaar bedrijf dat aandacht heeft voor mijn behoeften en... See more
Company replied
Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Londerzeel gezinnen en alleenstaanden in Londerzeel en de omliggende gemeenten om het huishouden makkelijker te maken. Of u nu ondersteuning zoekt voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken, wij bekijken samen met u welke huishoudhulp het beste bij u past. Bij Easy Life Londerzeel vinden we een persoonlijke aanpak belangrijk. We luisteren naar uw wensen, zoeken naar een goede match en blijven ook na de opstart beschikbaar voor ondersteuning. Zo zorgen we voor een vlotte samenwerking en een huishoudhulp waarop u kunt vertrouwen.
Mechelsestraat 47, 1840, Londerzeel, Vlaams-Brabant, Belgium
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zeer tevreden over het poetswerk
Goeie communicatie met Easy Life Londerzeel
Goeie dienstverlening vb.
Als poetshulp niet kan komen of wij zijn afwezig, dan zoeken we samen naar een ander moment voor de hulp .

Reply from Easy Life dienstencheques - Londerzeel | Huishoudhulp via dienstencheques
De kwaliteit van het poetsen was onvoldoende, ondanks een coaching sessie, die weinig tot niets heeft opgeleverd. De poetshulp strak geen Nederland, Engels of Frans, waardoor ik onmogelijk met haar kon communiceren. Een translate applicatie kan onvoldoende nuanceren. De inzet en de werklust was er wel, maar door gebrek aan structuur, inzicht en prioriteiten was het resultaat niet zoals gewenst. Een gewone gezinswoning met 2 bewoners, moet echt wel op 5u perfect proper kunnen zijn. Ik ben pensioen gegaan en zal het poetsen nu zelf doen, als de kwaliteit er wel was geweest had ik zeker nog enkele uurtje behouden, jammer dus.

Op tijd verwittigd van verlof van de poetshulp.
Correcte service.

Poetshulp voor mijn ouders gezocht en snel gevonden bij jullie. Vlotte contacten en vlotte administratie. Goeie poetshulp.

Ik raad dit bureau niet aan. Zeer onprofessionele klantenservice. De dames die daar werken, zijn arrogant aan de telefoon.

De poetshulp is de laatste 7 weken 2 keer langs gekomen. Afzeggingen gebeuren meestal de dag voordien. (Zelf moet ik twee weken op voorhand aangeven als ik afwezig ben en geen poetshulp nodig heb). Er wordt wel steeds gevraagd of er voor vervanging moet worden gezorgd. Maar mijn huis is geen duivenkot, ik wens steeds eenzelfde persoon. Verder sprak de poetshulp enkel Frans. Dat deed ze zeer veel, met de GSM in de linkerhand, de swiffer in de rechterhand. Ik heb in het begin aangegeven dat het de poetshulp vrij stond om de werken in te plannen, het huis is te groot om elke week op 4C uur tijd volledig te poetsen: vb de ene week boven, de andere week beneden. Soms eens ruiten binnen, of iets extra. Ik woon alleen en sommige zaken kunnen dan ook wel een week zonder poets. Wanneer er wordt weggebleven wordt het moeilijk om alles terug in orde te zetten. Ik heb dan ook gevraagd om een andere poetshulp te sturen. Hierop heb ik na bijna twee weken nog geen antwoord gekregen.

Tot nog toe ben ik tevreden met de gang van zaken.
Mijn poetshulp is momenteel nog niet aan het werk door ziekte en krijg ik dus vervanging. Dat gaat ook goed, dus ben ik tevreden.

het enige nadeel is de taal
wij zijn oudere mensen en de engelse en franse taal nietmachtig genoeg om degelijk te kunnen communiceren

Mijn poetsvrouw kan geen Nederlands dat is al moeilijk om te komuniseren. Haar manier van kuisen is ook niet zoals wij het doen . Ze kuist nat en het moet vanzelf drogen. Ze gaat met de swifer overal rond en er wordt niets verzet .

Ik vind het verloop bijzonder lastig. Temeer omdat er dan een periode volgt van trial en error welke resulteert in aanpassen, frustraties, veel energie, vertrouwen opbouwen, minder goed gepoetst maar wel dezelfde prijs. Het is niet goedkoop en bijgevolg mag er een goede dienstverlening verwacht worden. Dit mis ik toch wel vaak.

De kosten voor administratie liggen heel hoog.
De poetshulpen zouden moeten geholpen worden om Nederlands, Frans of Engels te leren indien ze minstens één van deze talen niet machtig zijn.
De toiletten worden niet grondig gepoetst.
Strijken blijkt toch ook een moeilijkheid. De poetshulpen maken zwarte strepen op de kleding en in plaats van daar iets van te zeggen doen ze gewoon verder. Aan kledij met zwarte strepen hebben we niks. Of het strijkijzer wordt te warm gezet waardoor een gaten in de kleren zijn. Dat is helemaal niet oké. Ook daarvan zegt de poetshulp niks. Plooit gewoon op en doet alsof er niks gebeurd is...

Goede service,duidelijke communicatie en goede poetsvrouw.

Ben heel tevree v poetshulp zelf ik wil geen andere spijtig dat communicatie met bureel en poetshulp zo stroef verloopt krijgen weinig ondersteuning