Har tills nyligen haft en framgångrik medicinsk viktnedgång hos annan vårdgivare men pga för dyrt abonnemang valde jag alternativet receptflytt hos Eatit. Då var jag tvungen att boka tid med dietis... See more
Company replied
Company replied
Det är tufft att börja med att ta till sig mycket information inom så kort tid och samtidigt jobbar med beteendeförändringarna.Jag tror att Eas it med sin kombination av dietistsamtal,läkare vid beho... See more
Jag har fortfarande en bra upplevelse. Min dietist håller kontakten och peppar mig. Sakta men säkert så närmar jag mig en mera hälsosam livsstil. Det borde kanske sägas att jag inte tappat så många ki... See more
Min dietist Asma Komsan är, som vanligt, väldigt bra. Hon utgår alltid från min specifika situation och visar stor sakkunskap. Hon är lyhörd, respektfull och engagerad, och tillsammans hittar vi oli... See more
Written by the company
Välkommen till Eatit – din digitala vårdgivare specialiserad på medicinsk viktminskning och hållbar hälsa. Vi anser att alla har rätt till evidensbaserad vård vid övervikt, oavsett ekonomiska förutsättningar. Därför är Eatit en integrerad del av den offentligt finansierade vården, vilket innebär att vi följer samma kvalitetskrav och patientavgifter som din lokala vårdcentral. Dietist och läkarbesök kostar 100 kr i patientavgift. 0 kr vid frikort.
Att gå ner i vikt och behålla den nya vikten är en utmaning som ofta kräver mer än bara viljestyrka. Det kräver ofta en kombination av medicinsk expertis och stöd i att förändra levnadsvanor. Hos Eatit får du träffa legitimerade dietister och läkare som guidar dig genom hela resan. Vi fokuserar på långsiktiga resultat istället för snabba lösningar.
Eftersom vi arbetar på uppdrag av regionen omfattas våra tjänster av det vanliga högkostnadsskyddet. Det gör att vi kan erbjuda högspecialiserad vård som är tillgänglig för alla:
Till skillnad från privata alternativ som ofta kräver dyra månadsabonnemang, betalar du hos oss endast per besök enligt den lagstadgade patienttaxan. Det innebär en trygghet för dig som patient – du får vård på lika villkor utan dolda kostnader eller bindningstider.
Vår process är enkel och helt digital. Du laddar ner vår app, svarar på ett antal frågor om din hälsa och bokar sedan ditt första möte med en specialist. Vi stöttar dig med allt från kostrådgivning till medicinsk behandling där det bedöms lämpligt.
Gör som tusentals andra svenskar och påbörja din resa mot en bättre hälsa tillsammans med oss på Eatit.
PÅBÖRJA DIN RESA HÄR ->Samtliga besök sker via videosamtal och chatt i vår app och är subventionerade via den offentligt finansierade vården.
Sverige, Sweden
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 71% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bra hjälp från dietisten och deras program men när man vill komma i kontakt med läkare via chatten kan det ta upp till en vecka innan man får svar, ibland ännu längre. Och det är tråkigt för man kan ju behöva svar fort.
Har t.o.m. börjat fundera på att byta för att det tar så lång tid att få svar.

Reply from Eatit - Modern Viktminskning
Har ju ingenting att jämföra med, men uppbackning fungerar mer än väl, lite strul med apparna ibland.
Fick ingen hjälp av min vårdcentral när jag behövde hjälp för att gå ner i vikt. De kunde inte bistå med dietist då jag hade för högt bmi!!!
Men det var inget problem på eatit. Så nöjd med deras upplägg och personliga och peppade personal. Kan varmt rekommendera dem.
Otrolig bra hjälp och stöd för långvarig och bestånde viktnedgång. Så bra att kunna välja sin personliga dietist och att ha någon att bolla utmaningar med. Modulerna är bra och tydliga. Har upptäckt saker om mig själv som jag inte förstått tidigare. Bäst av allt är att det är kostnadsfritt!
Grymt bra! Jättebra stöd och fungerande viktminskning. Personligt utformade planer.
Har fått superfin coachning av min dietist Cecilia
Är nöjd med det jag använder i Eatits program även om jag väljer att ha min läkarkontakt på min vårdcentral
Appens program upplägg är toppen. Tillgång till dietist och läkare utmärkt men synd att man måste betala för att få del av de matrecept som borde ingå som hjälpmedel för viktnedgången.
Saknar stöd för fysisk aktivitet. Tillgång till matrecept borde ingå

Reply from Eatit - Modern Viktminskning
Ger nya insikter o upprepar sånt jag vet men inte tänker på
Personlig återkoppling
Lite bökigt gränssnitt där nödvändiga saker ligger bakom betalvägg
Jag får inga konkreta tips på vad jag ska/kan äta. Jag har inte haft matbrus eller sug efter onyttigheter men går inte ner i vikt och vill veta vad jag ska/kan göra men får inga tips

Reply from Eatit - Modern Viktminskning
Den bästa hjälpen jag fått på många många år, lyhörda och hjälpsamma. Finns alltid där! Ser till individen och inte bara vad de läst sig till.
Jag är mycket nöjd hos er och har fått hjälp både av dietist och med medicin. Jag är väldigt tacksam och mycket nöjd.
MVH
Fridah
Fin utformning som ger mig vad jag behöver för att tänka om och tänka rätt. Bra feedback. Lätt att kontakta vid behov. Har inte gått hela programmet ännu men hittills har det bara varit positivt och verkligen fått mig att tänka till på hur jag funkar och vad jag behöver ändra på.
Man känner att man kan vara ärlig mot sig själv
Fantastisk app och personal! Det här är precis den hjälpen jag behövde, som jag först inte förstod. Det hjälper till så mycket både med mer energi och psyket. Önskar att jag hade tagit hjälp tidigare!
Bra och kunnig personal som tar väl hand om en. Bra kunskaper och tips till viktminskning. Bra även att det är i princip gratis utom när man har möte med läkaren digitalt. Men då är det bara 100kr. Man får även hjälp med ev viktminskningsmedicin och med frågor man kan ha. Rekommenderar verkligen. Eatit!

Reply from Eatit - Modern Viktminskning
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.