Eatit - Modern Viktminskning Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Har tills nyligen haft en framgångrik medicinsk viktnedgång hos annan vårdgivare men pga för dyrt abonnemang valde jag alternativet receptflytt hos Eatit. Då var jag tvungen att boka tid med dietis... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Det är tufft att börja med att ta till sig mycket information inom så kort tid och samtidigt jobbar med beteendeförändringarna.Jag tror att Eas it med sin kombination av dietistsamtal,läkare vid beho... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag har fortfarande en bra upplevelse. Min dietist håller kontakten och peppar mig. Sakta men säkert så närmar jag mig en mera hälsosam livsstil. Det borde kanske sägas att jag inte tappat så många ki... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min dietist Asma Komsan är, som vanligt, väldigt bra. Hon utgår alltid från min specifika situation och visar stor sakkunskap. Hon är lyhörd, respektfull och engagerad, och tillsammans hittar vi oli... See more

Company details

1. Weight-Loss Service
  2. Wellness centre

About Eatit - Modern Viktminskning

Written by the company

Eatit Viktminskning

Modern och tillgänglig överviktsbehandling via primärvården

Välkommen till Eatit – din digitala vårdgivare specialiserad på medicinsk viktminskning och hållbar hälsa. Vi anser att alla har rätt till evidensbaserad vård vid övervikt, oavsett ekonomiska förutsättningar. Därför är Eatit en integrerad del av den offentligt finansierade vården, vilket innebär att vi följer samma kvalitetskrav och patientavgifter som din lokala vårdcentral. Dietist och läkarbesök kostar 100 kr i patientavgift. 0 kr vid frikort.

Hållbar viktminskning med stöd av legitimerad personal

Att gå ner i vikt och behålla den nya vikten är en utmaning som ofta kräver mer än bara viljestyrka. Det kräver ofta en kombination av medicinsk expertis och stöd i att förändra levnadsvanor. Hos Eatit får du träffa legitimerade dietister och läkare som guidar dig genom hela resan. Vi fokuserar på långsiktiga resultat istället för snabba lösningar.

En del av den allmänna sjukvården

Eftersom vi arbetar på uppdrag av regionen omfattas våra tjänster av det vanliga högkostnadsskyddet. Det gör att vi kan erbjuda högspecialiserad vård som är tillgänglig för alla:

• Dietiststöd: 100 kr i patientavgift.
  • Läkarstöd: Medicinsk bedömning och uppföljning för 100 kr i patientavgift.
  • Frikort gäller: Har du uppnått gränsen för högkostnadsskydd kostar besöken 0 kr.

Till skillnad från privata alternativ som ofta kräver dyra månadsabonnemang, betalar du hos oss endast per besök enligt den lagstadgade patienttaxan. Det innebär en trygghet för dig som patient – du får vård på lika villkor utan dolda kostnader eller bindningstider.

Så kommer du igång

Vår process är enkel och helt digital. Du laddar ner vår app, svarar på ett antal frågor om din hälsa och bokar sedan ditt första möte med en specialist. Vi stöttar dig med allt från kostrådgivning till medicinsk behandling där det bedöms lämpligt.

Gör som tusentals andra svenskar och påbörja din resa mot en bättre hälsa tillsammans med oss på Eatit.

PÅBÖRJA DIN RESA HÄR ->

Samtliga besök sker via videosamtal och chatt i vår app och är subventionerade via den offentligt finansierade vården.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 71% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

100 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Programmet hejar på mig och och sporrar mig.

Programmet hejar på mig och och påminner mig om saker jag egentligen vet men behöver påminnas om.
Jag har en dietist som uppmuntrar och sporrar mig att fortsätta min kamp om ett lättare liv.

29 August 2025

Hej Annika,

Tack snälla för att du delar med dig av din upplevelse! 🙏 Det är fantastiskt att höra att både vårt digitala program och din dietist kan stötta dig och ge den där extra peppen i din resa mot viktminskning.

Vi vet att det ibland handlar om att bli påmind om det man redan vet, och just därför har vi byggt programmet så att det både inspirerar och stärker dig i vardagen. Vårt mål är att alla som vill få ett lättare liv ska ha tillgång till digitalt stöd, personliga råd och – när det behövs – även läkemedel som kan vara ett komplement till livsstilsförändringarna.

Heja dig, vi är så glada att få följa med på din resa! 🌟

Rated 5 out of 5 stars

Ett riktigt bra program med stöd av…

Ett riktigt bra program med stöd av dietist på veckobasis samt läkarkontakt. Allt via webben
som gör det mycket smidigt!

29 August 2025

Hej Maria,

Stort tack för din fina recension! 🌟 Vi blir väldigt glada över att du uppskattar vårt digitala upplägg med både dietiststöd varje vecka och läkarkontakt. Att kunna erbjuda smidiga möten via webben gör att fler kan få rätt stöd i sin viktminskning, utan att behöva kompromissa med kvaliteten.

Vi ser digitalt stöd som en viktig nyckel till långsiktiga resultat – och tillsammans med läkare kan vi även hjälpa till med läkemedel om det skulle vara ett bra komplement i resan. Tack för att du delar din upplevelse och rekommenderar oss vidare! 🙏

Bra stöd och utbildningar

Bra stöd och utbildningar

Reply from Eatit - Modern Viktminskning

Tusen tack för din recension 🙏 Vi blir väldigt glada att höra att du uppskattar vårt stöd och våra utbildningar. Vårt mål är att ge kunskap och verktyg som gör skillnad på riktigt – både i vardagen och i det långsiktiga arbetet med viktminskning.

Rated 5 out of 5 stars

Bättre balans och känslokontroll!

Jag är jättenöjd med Eatit och programmet. Tack för allt stöd jag har fått! Uppgifterna och övningarna har hjälpt mig mycket, särskilt med att förstå och hantera mina känslor. Jag uppskattar verkligen den hjälp jag får!!!

Hej Alice!

Stort tack för att du delar din fina upplevelse 🙏 Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med Eatit och att våra digitala övningar hjälpt dig hitta bättre balans och känslokontroll. Att förstå och hantera känslor är en viktig del av en hållbar viktminskning, och därför lägger vi mycket fokus på just det i programmet.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att fortsätta stötta dig på din resa! 🌟

Min upplevelse av Eatit

Det finns uppföljning och uppgifter som man ska göra och en förståelse över situationen man sitter i. Trevlig personal. IRL möten.

Reply from Eatit - Modern Viktminskning

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse 🙏 Vi blir väldigt glada att höra att du uppskattar våra uppföljningar, uppgifter och att du känner dig förstådd i din situation. För oss är det viktigt att kombinera trevligt bemötande med både digitalt stöd och möten via video, så att resan mot en hållbar viktminskning blir så trygg och motiverande som möjligt.

Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att fortsätta stötta dig på vägen framåt! 🌟

Dietist på video

Bra, trevlig och kunnig dietist på videomöte i kombination med ett program i deras app. Mycket bra, tillgängligt, pedagogiskt och modernt.

25 July 2025

Reply from Eatit - Modern Viktminskning

Tusen tack för din fina recension 🙏 Vi blir så glada över att du uppskattar våra digitala videomöten med dietist och hur de kombineras med programmet i appen. Vårt mål är att göra viktminskning både tillgänglig och modern, med digitalt stöd som är pedagogiskt och enkelt att använda i vardagen.

Stort tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att fortsätta stötta dig på din resa! 🌟

Rated 5 out of 5 stars

Eatit gör verkligen skillnad!

Eatit är ett program som verkligen gör skillnad!
Att delta i det här programmet har varit en ögonöppnare för mig. Det har hjälpt mig att reflektera över mina matvanor på ett sätt jag aldrig gjort tidigare. Genom små, men betydelsefulla förändringar – som att minska mina portioner – har jag börjat känna mig mer i balans både fysiskt och mentalt.

Det bästa är att det inte bara handlar om kost, utan om att hitta motivationen till en hållbar livsstilsförändring. Programmet har gett mig verktyg, insikter och framför allt viljan att fortsätta. Jag känner mig inspirerad, stärkt och hoppfull inför framtiden.

Jag rekommenderar det varmt till alla som vill göra en positiv förändring i sitt liv – det är inte bara ett program, det är en resa mot ett bättre jag.

11 September 2025

Reply from Eatit - Modern Viktminskning

Wow – stort tack för din fantastiska recension 🙏 Det gör oss verkligen glada att höra att Eatit har hjälpt dig att reflektera över dina matvanor och att de små förändringarna gett en så stor effekt. Just det här med att skapa motivation och en hållbar livsstilsförändring är kärnan i vårt digitala program för viktminskning, så det känns extra fint att du upplever att det gör skillnad både fysiskt och mentalt.

Vi är otroligt glada att få vara en del av din resa mot ett bättre och starkare jag 🌟 Tack för att du rekommenderar oss vidare!

Rated 5 out of 5 stars

Jag har verkligen fått rätt dietist...

Jag har verkligen fått rätt dietist lugn och harmonisk. Lyssnar verkligen till personen Maria. Jäktar inte på någonstans att nu ska du ha gått ner si och så mycket tills den dagen. Låter mig ha mina brister och finns där. Har tålamod med att jag verkligen är ett svårt fall då jag är sjuk på många sätt, kan inte äta vissa saker. Äter mycket mediciner.Hon låter mig prova mig fram. All kärlek till dig Tilda ❤️

27 August 2025

Hej Tilda,

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse 🙏 Det värmer verkligen att höra att du känner dig så trygg med din dietist och att hon finns där med tålamod, stöd och förståelse för just dina förutsättningar. Att varje person får möta en dietist som ser hela situationen – även när man äter många mediciner eller har andra utmaningar – är en viktig del av vårt arbete.

Genom vårt digitala program vill vi göra viktminskning och livsstilsförändring mer personligt och hållbart. Vi tror på att låta varje individ prova sig fram i sin egen takt, och det är fantastiskt att höra att du upplever just det stödet hos oss.

All kärlek tillbaka – vi är glada att få vara en del av din resa! 🌟

Rated 5 out of 5 stars

Genom övningarna och samtalen med…

Genom övningarna och samtalen med coachen var det ett lärande om sig själv.
Beteenden gällande hur/var och varför man överäter, jag ändrade mina rutiner, till bra matrutiner, sömnen fick jag tillbaks.
Tycker överlag att det var hjälpsamt.

26 August 2025

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look