Leuke kinderDJ met een heerlijke energie en goed gevoel voor humor, zowel voor kinderen als voor ouders. Zag ‘m toevallig optreden op de camping waar ik verbleef en zag ik dat de kinderen enthousiast... See more
See what reviewers are saying
Energieke kinderDJ die exact aanvoelt wat de kids nodig hebben, zowel bij kleinschalige kinderfeestjes als op grote podia. Een talent om de kinderen te zien en het juiste qua muziek en entertainment a... See more
Edwin krijgt iedereen aan het dansen. Zijn energie spat van het podium af. En het mooiste van zijn shows? Iedereen hoort erbij en mag op zijn eigen manier lol hebben! En dat is het allerbelangrijkste.... See more
Wij kunnen Edwin Entertainment zeker aanbevelen. Hij heeft de carnavalsvereniging een hoop werk uit handen genomen. Voor 88 kinderen heeft hij kindercarnaval tot een succes weten te brengen. Met de va... See more
Company details
Information provided by various external sources
Edwin entertainment levert kinderdisco's en disco's voor alle leeftijden! Kinderdj Edwin verzorgt graag een disco voor uw kind, school of vereniging zodat alle kinderen helemaal los kunnen gaan! Door een combinatie van disco, spelletjes en dansjes wordt het een groot feest! Ideaal voor een schoolfeest, verenigingsfeest of zelfs kinderpartijtje / kinderfeestje! Edwin is niet alleen inzetbaar voor kinderen. Ook voor volwassenen blaast hij het dak er af. Bijvoorbeeld voor uw jubileum, bruiloft of verjaardag!
Contact info
Ringkade 23, 2315EH, LEIDEN, Netherlands
- 0646324888
- hoi@edwin.dj
- entertainment.edwin.dj
Luca 1e disco, een superfeest dankzij DJ Edwin
Het eerste discofeestje voor onze 10 jarige op 9 februari 2014 wilden we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zaal geregeld, klas uitgenodigd ( groep 6) en voor het laatste half uurtje nog een borrel voor de ouders erbij. Maar ja dan nog iemand die als DJ aan de slag gaat. Via via DJ Edwin opgesnord en het werd voor Luca en zijn klas een onvergetelijk discofeestje. We hadden zelf nog van alles achter de hand, maar echt zo super verzorgd dat de hele klas een super feest had en waarbij hij ook aandacht had voor Luca. Top battle's, ongelofelijk enthousiast en een feilloze DJ. Edwin is een echte kindervriend en weet precies deze leeftijd op gang te krijgen en te houden tot aan het eind. Een groep van 28 kinderen en met maar 7 dames was voor hem geen probleem. Super geluid, super licht en de juiste muziek. 2,5 uur swingen voor deze leeftijd is niet eenvoudig om dat voor elkaar te krijgen,maar zelfs met de ouders erbij het laatste half uur bleven ze dansen alsof er niemand bij was. Top en zelfs nog langer doorgegaan dan afgesproken en moesten we vanwege de tijd zelf helaas vragen om te stoppen!! Edwin bedankt namens ons en Luca. In de klas wordt er nog over gesproken!
Topfeest met DJ Edwin
Mijn dochter van 12 en haar vriendinnetje gaven een discofeestje voor hun verjaardag en hadden daarbij hun klas, korfbalteamgenoten en andere vriendinnetjes daarvoor uitgenodigd. Zaaltje en uitnodigingen geregeld, maar ja, wat doe je dan op zo'n avond?????? We huurden Edwin in! Hij zorgde voor een topavond. Leuke muziek, de jongens stonden eerder op de vloer als de meisjes, leuke interactie met de kids, leuke battles tussendoor dus 1 groot feest van het begin tot het eind! Helemaal top! Nogmaals mijn complimenten hiervoor! De kids, maar ook wij hebben er van genoten! Mijn jongere dochters weten al hoe zij hun groep 8 feestje willen hebben met DJ Edwin erbij!
Groet Selma Roos
Geweldig super discofeest voor mijn dochters 6e verjaardagsfeestje!
Het was ronduit geweldig! Meteen bij binnenkomst had Edwin al goed contact met de kinderen. Hij heeft ze de gehele middag goed vermaakt met de juiste muziek en spelletjes. Het ballondieren maken was voor de kinderen THE icing on THE cake!
Heel leuk om er een soort competitie van te maken bij de spelletjes.
Zeker een aanrader voor kinderfeestjes! Maar zeker ook voor oudere kinderen en volwassenen kan hij er een knalfeest van maken.
Geweldig
Wij als BSO de Paddestoel uit Berkel en Rodenrijs maken nu al 2 jaar gebruik van Dj edwin bij ons jaarlijkse nieuwjaarsdisco.
Het is elk jaar weer een groot feest waarbij alle (100) kinderen het altijd naar hun zin hebben. Van de jongste tot de oudste kinderen iedereen staat te dansen. Ook door de interactie met de kinderen en de leuke spelletjes weet hij er elk jaar een topfeest van te maken.
Een aanrader!
BSO de Paddestoel
een groot feest!
De kinderen vonden het een geweldige avond. Iedereen heeft gedansd, ook de jongens en de kinderen die verlegen waren. Leuke battle waardoor ook diegene die niet zo van dansen houden zich goed hebben vermaakt. Aan te bevelen!
De website en de communicatie achter, helemaal top! Wij gaan nog een keer feesten met Edwin!
Leukste feestje ooit
Mijn zoontje was jarig en we hebben voor zijn feestje DJ Edwin ingehuurd. Resultaat: Leukste feestje ooit!
Leuke battles, leuke muziek
Pepernotendisco: echt een aanrader!
Afgelopen zaterdag hadden de ruim 100 kinderen van onze medewerkers een geweldig sinterklaasfeest. Dit kwam zeker ook door Edwin en de discopiet die meegekomen was. De sfeer zat er door hem goed in. Zelfs de aanwezige moeders en vaders dansten mee. Diverse mensen vroegen mij voor volgend jaar in ieder geval Edwin weer in te huren en als het dan in het programma past ga ik dat zeker doen.
Super geregeld!
Het gehele feest was van begin tot eind goed geregeld. Het dak ging er af!
100 blije gezichten!
Edwin heeft bij hockeyvereniging de Reigers 100 E-tjes (8-9 jaar) vermaakt. Twee uur lang heeft hij ze vermaakt met muziek en spelletjes. Het lukte hem net zo gemakkelijk om ze alle 100 stil te krijgen als om ze alle 100 in beweging te krijgen. Zelfs de jongens die van te voren riepen dat ze echt niet gingen dansen. We gaan zeker voor herhaling.
Disco samen met battles is top!
DJ Edwin is heel aardig. Al mijn vriendinnen vonden het heel leuk. De battles vond iedereen leuk. Hij doet soms ook gek, maar dat is leuk. Ik heb een heel leuk feestje voor mijn 10de verjaardag gehad.
Pien
top discofeest voor groep 6 in verband met feestje Nienke en Kim
Vorige week was het disco feest voor Kim en Nienke met de hele klas. Vanaf het begin zorgde Edwin dat er een echte feeststemming was. De voetjes gingen dan ook bijna de hele avond bij alle kinderen van de vloer... Een klasgenootje vroeg hoe laat is het 3 kwartier voor het einde.... ik vroeg: wil je naar huis..... NEE antwoorde ze juist niet!! Dat is leuk om te horen. Na het feest heel veel goede reacties van de kinderen gehoord dat het een geweldig leuk feest was.
Zoek je een DJ die stemming maakt bij een kinder disco dat zou ik Edwin zeker aanraden.
DJ Edwin is absoluut een aanrader!
De muziek keuze was van begin tot het einde heel goed. Hij voelde zijn publiek heel goed aan.
De Battle tussendoor is echt aan te raden. De spelletjes waren leuk en daardoor bleven de kinderen geboeid. De meester die kwam kijken zei dat hij al veel klassefeesten had meegemaakt maar dat dit verreweg de beste DJ was.
Het was een (zoals de kinderen zeiden) vet coole avond! Edwin bedankt!
Van 3 tot 80 jaar,ze hebben allemaal op de dansvloer gestaan TOP
Edwin entertainmet heeft onze bruiloft verzorgd van muziek en deed dat helemaal super. De avond netjes opgebouwd zodat er voor iedereen de mogelijkheid was om te dansen van jong tot oud. Edwin en Dennis bedankt!
Helemaal TOP
De jongste is 2 en de oudste 95 en 90 pers. daar tussen.
Edwin deed waarvoor we hem hadden ingehuurd, hij maakten er een groot feest van.
Bedankt Anneke en Hennie Bes
Toppie!
Een week voor t feest van mijn zoontje eindelijk contact gekregen en gisteren echt een TOPFUIF gehad hier in huis! ongelooflijk hoe gaaf de kids (en wij stiekum ook!) het vonden en vooral de battles maakte het tot een feest! Daar kwamen de kinderen voor naar de dansvloer en kwamen helemaal LOS!
Een hoop zeer enthousiaste reacties van de kids en hun ouders gehad! Edwin TOP!
Aanrader; ook voor kinderen uit bijzonder onderwijs; ADHD, Autistisch etc ze hebben echt super veel lol en plezier gehad.

Reply from Edwin
superrrrrrrrr!!!!!!
Vanmiddag het 7de verjaardasfeestje van mijn dochter met Edwin als DJ.
Het was helemaal geweldig. Wat een enthousiasme en energie. Leuke muziek en battle games.
Niet meer twijfelen maar gewoon Edwin bestellen.
Groetjes een blije mama :)
Tja.... niet tevreden over afspraken maar is uiteindelijk opgelost!!!!
Als ik nou eens een keer goed contact met hem krijg.
Ben al vanaf maart bezig om een afspraak te kunnen maken.Telefonisch en via mail. Heb weer een mail gestuurd om het alsnog te proberen en weer krijg ik geen antwoord.
Heb nog steeds een bon via groupon voor een feestje en wil daar graag gebruik van maken.
Wil graag mijn mening veranderen over deze Edwin maar dan moet hij wel zo vriendelijk zijn om een keer terug te mailen of bellen. Mijn dochter verwacht nog steeds een disco-feestje voor haar verjaardag. Erg jammer...
Maar blijf nog proberen en anders mijn klacht naar groupon.
UPDATE:
Heb nu inmiddels de uitnodigingen ontvangen en mijn dochter heeft er helemaal zin in.
Inmiddels het feestje achter de rug en kan niet anders zeggen dat het helemaal TOP was.
Iedereen heeft het ontzettend naar het zin gehad inclusief de ouders want ook wij hebben een dansje meegepikt.
Mijn andere dochter had het gelijk over haar sweet 16....... nou wie weet ;)

Reply from Edwin
Super
Wij hebben Edwin 2x gevraagd, 1x voor onze dochter die 9 jaar werd en 1x voor onze zoon die 11 jaar werd.
Edwin was professioneel en super met de kinderen, ondanks dat er maar 2 jaar verschil in leeftijd zit, waren het 2 totaal verschillende feestjes.
Edwin, bedankt voor 2 topfeestjes!
In één woord; GEWELDIG!!
Ik ben best wel critisch en gezien de prijs verwachtte ik niet al te veel......
Maar wat n energie heeft Edwin! Van 19:00 tot 22:00 uur heeft hij n discofeest ter ere van de 10e verjaardag van onze zoon en gelijk t begin van de vakantie georganiseerd.
Muziek, twee flessen limonadesiroop en voor elk kind (30 kinderen!) n zakje chips. Een georganiseerde battle tussen de jongens en meisjes, lichteffecten, rookmachine.... Man, man man.... Wat was het n feest. Glimmende ogen en brede glimlach op elk kindergezicht.
Edwin; bedankt man! Ook namens Luca, hij vond t geweldig!
Super
Echt super gezellig alles door elkaar gedraaid echt leuk op mijn dochters 18 e verjaardag zou hem iedereen aanbevelen.... Thankssss Edwin ...
Martin Marian Romy de jong
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.