Leuke kinderDJ met een heerlijke energie en goed gevoel voor humor, zowel voor kinderen als voor ouders. Zag ‘m toevallig optreden op de camping waar ik verbleef en zag ik dat de kinderen enthousiast... See more
See what reviewers are saying
Energieke kinderDJ die exact aanvoelt wat de kids nodig hebben, zowel bij kleinschalige kinderfeestjes als op grote podia. Een talent om de kinderen te zien en het juiste qua muziek en entertainment a... See more
Edwin krijgt iedereen aan het dansen. Zijn energie spat van het podium af. En het mooiste van zijn shows? Iedereen hoort erbij en mag op zijn eigen manier lol hebben! En dat is het allerbelangrijkste.... See more
Wij kunnen Edwin Entertainment zeker aanbevelen. Hij heeft de carnavalsvereniging een hoop werk uit handen genomen. Voor 88 kinderen heeft hij kindercarnaval tot een succes weten te brengen. Met de va... See more
Company details
Information provided by various external sources
Edwin entertainment levert kinderdisco's en disco's voor alle leeftijden! Kinderdj Edwin verzorgt graag een disco voor uw kind, school of vereniging zodat alle kinderen helemaal los kunnen gaan! Door een combinatie van disco, spelletjes en dansjes wordt het een groot feest! Ideaal voor een schoolfeest, verenigingsfeest of zelfs kinderpartijtje / kinderfeestje! Edwin is niet alleen inzetbaar voor kinderen. Ook voor volwassenen blaast hij het dak er af. Bijvoorbeeld voor uw jubileum, bruiloft of verjaardag!
Contact info
Ringkade 23, 2315EH, LEIDEN, Netherlands
- 0646324888
- hoi@edwin.dj
- entertainment.edwin.dj
"Het leukste feest van mijn leven!"
Zo'n reactie zegt toch genoeg! Edwin heeft gedraaid op het spetterende GALA feest dat wij als ouders hebben georganiseerd voor onze kinderen in groep 8, ter afsluiting van de CITO-eindtoetsweek. De hele groep heeft zich van begin tot eind vermaakt, vooral ook door de geweldige inzet van Edwin! Hij wist de groep goed aan te voelen en de juiste liedjes op het juiste moment in te zetten. Een goede muziekkeuze: van oud tot nieuw en natuurlijk ook serieuze 'slownummers'. Kortom: een avond om nooit te vergeten, bedankt Edwin!!!
SUPER SUPER SUPER FEEST
Wij hebben samen met een klasgenootje van onze dochter haar verjaardag gevierd
in het clubgebouw van DKD in Leiderdorp. Voor het feest hebben we diverse keren contact gehad met de DJ hoe we het wilde hebben. Toen we aankwamen had de DJ alles al klaargezet en toen de eerste gasten arriveerden klonk er al muziek uit de luidsprekers. Tussen de muziek door werden diverse spelletjes gedaan. Iedereen was super enthousiast en er wordt nu nog over gesproken. Mocht je een klassefeest of verjaardag willen vieren met een DJ, dan is Edwin Entertaiment een prima keuze.
Bruisend en swingend
Prima DJ ! Draait alles, van alles en voor iedereen
Superleuk Discofeest!
Het feest was een groot succes. Met 18 kids tussen de tien en de elf was het een supergaaf feest. Edwin weet de kinderen bezig te houden en als de aandacht een beetje wegzakt, neemt hij ze moeiteloos weer mee in een spel of met muziek.
De kinderen hebben er allemaal van genoten, we hebben alleen maar hele positieve reactie gekregen.
Wij als ouders hebben bijna niets hoeven doen.
Ga zo door Edwin, wie weet tot een volgende keer!
een geweldige dj wie het feestje goed en gezellig bezig houd
het was in 1 woord geweldig de kinderen praten er nu nog over je
Top entertainment voor elke leeftijdsgroep
We hebben Edwin leren kennen als een vriendelijke en vakbekwame artiest.
We hebben hem zien werken met jongeren tijdens een wijkfeest, met volwassenen tijdens mijn verjaardagsfeest en met mensen met een verstandelijke beperking op een feestmiddag voor deze doelgroep.
Bij de verschillende groeperingen paste Edwin niet alleen zijn muziek, maar ook zijn omgang met de mensen aan.
Ik durf Edwin met een gerust hart aan te bevelen.
Het was grandioos
Het was het kinderfeestje van onze oudste dochter, ze werd 8 jaar oud. Ze had haar hele klas uitgenodigd op haar disco feest!! Dj Edwin heeft ze vanaf de eerste minuut aant dansen gekregen, hij heeft leuke spelletjes gedaan en echt de hele klas vond het super vet!! Mijn middelste dochter wil als ze 8 word ook een discofeestje geven en dan boek ik absoluut weer bij Edwin :) het is een leuke spontane gozer en hij weet wel hoe je een goei feestje moet bouwen :)
Groetjes
Fam. Timmermans uit Den Bosch
superfeestje!!
Feestje was helemaal super!! goede muziek!! Zeker een aanrader!
Ik zou Edwin zo weer voor een feestje inhuren: super!
Edwin was de DJ op mijn tuinfeest voor jong en oud ter gelegenheid van mijn 40ste verjaardag. Hij deed leuk met de kinderen, maar op een niet overdreven manier, maar rustig en prettig. Leuke kinderdansmuziek, ballonfiguren maken, ze vonden het super leuk.
Hij had heerlijke dans muziek (hedendaagse nummers) en wat wij wilden horen (aanvroegen) had hij ook. De dansvloer was vrijwel direct gevuld wat mede dankzij de nummers van Edwin, je had geen keer dat je dacht: shit jammer dat hij nu dit nummer gaat draaien. Dus: sloot aan bij wat werkte bij het publiek (blijkbaar).
Echt super daar kijk je met veel plezier naar terug.
Ik zou hem zo adviseren aan een ander!
Geslaagde avond!
De meiden hebben heerlijk gedanst op je muziek, dus zeer geslaagd.
Netjes op tijd en erg vriendelijk.
Perfect.
Edwin zet zich helemaal in om er een mooi feest van te maken. Ik vond hem erg goed.
Er wordt goed ingespeeld op de situatie
Edwin Entertainment geeft iets extra voor het Sinterklaas feest op ons bedrijf.

professioneel
Edwin heeft heel erg goed meegedaan met de meisjes. af en toe waren ze heel vervelend, maar hij heeft t allemaal goed en aardig opgepakt. t was heel gezellig. als mn dochter weer een dj wilt dan wordt t zeer zeker Edwin.

Onvergetelijk feest!
We hadden de hele klas uitgenodigd voor een disco bij ons thuis. Dankzij Edwin werd het een onvergetelijke avond. Edwin kwam al ruim van tevoren alles klaar zetten en had echt alles: Alle goede muziek, mooi licht en heel veel geluid!
De eerste paar minuten moest iedereen even wennen, maar dankzij Edwin zat de sfeer er al heel snel helemaal in. Van tevoren had Edwin niet veel verklapt over de spellen die we gingen doen, dus dat was een verrassing. En ook hartstikke leuk!! In het afscheidsjaar van de basisschool kwamen nog een paar feesten, maar het onze bleef veruit het leukst!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.