FjordTours Danmark Reviews 161

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Var afsted d. 22. December med veninder og vores unge døtre. Rigtig god tur med fantastisk personale og selvom det var sidste tur i år var der stadig et stort engagement og fortæller entusiasme fra de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Havde en fantastisk guidet tur på Limfjorden idag. Vi blev mødt af 3 skønne personaler, som alle 3 var smilende og meget imødekommende. En meget vidende ung kvinde fortalte passioneret om Aalborg og N... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fredag havde vi den skønneste sejltur på Aalborg Limfjorden, top servering, lav sol og gløgg samt fantastisk guide med fortællinger om Aalborg set fra søsiden. Prøv turen - det er et eventyr 🥰🌲♥️... See more

Rated 3 out of 5 stars

Smuk tur på Skanderborg sø i fantastisk vejr! Dog var det lidt skuffende, vi havde barnebarn med på 5 år, og vi havde glædet os til en kop kaffe og han ville gerne have muffin. Der var udsolgt af kage... See more

Company details

1. Ferry service
  2. Sightseeing Tour Agency

Written by the company

FjordTours er en familieejet virksomhed, der har til formål at gøre oplevelser på vandet tilgængeligt for så mange som muligt. Familiefirmaet udfolder sig i dag til 3. generation, og har mere end 30 års erfaring i at skabe mindeværdige oplevelser på tværs af danske farvande. I dag driver FjordTours fire turbåde med Aarhus Havnerundfart, M/S Dagmar Skanderborg Sø, Svanen Mariager Fjord, Aalborg Havnerundfart og Bertha-K som Livøoverfarten.

4.6

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Rated 4 out of 5 stars

Jeg synes det var en god tur

Jeg synes det var en god tur, god betjening, og glade mennesker på turen. TAK.

4 July 2024

Hej Tove,

SELV TAK. Vi håber at se jer ombord igen på Svanen :-)

Rigtig god sommer!

Rated 4 out of 5 stars

En rigtig dejlig trekantstur.

En rigtig dejlig trekantstur.
Dejlig togtur, sejltur og bustur. Og vi var heldige med vejret ☺️

9 July 2024

Hej Karin,

Dejligt at I har været heldige med vejret. Vi håber at se jer ombord igen :-)

Rated 3 out of 5 stars

En hyggelige tur i veterantog og…

En hyggelige tur i veterantog og omgivelserne på togstationen. Og efterfølgende tur på fjorden.
Veterantog fandt børnene sjovest da personalet kom rundt og snakkede. Fjordturen skete der ikke så meget. Afslappende for voksen med lidt kedeligt for børn.
Er man en familie med lidt penge, er det en dyr opleves på båden. 1 lille sodavan 30 kr. og en kande kaffe 100 kr.

16 July 2024

Hej Christian,

Vi glade for, at I nød turen med veterantoget, og at personalets interaktion med børnene var en positiv oplevelse.

Vi vil forsøge at finde måder, hvor vi kan gøre sejlture mere underholdende for vores yngre gæster.

Priserne ombord adskiller sig ikke særlig meget fra andre spisesteder i byen.

Rigtig god sommer 😊

Rated 4 out of 5 stars

Fin aftentur med god grillmad ombord.

Fin aftentur med god grillmad ombord.
Det ville dog have været positivt, hvis der have været noget information, om de steder vi sejlede forbi.
Maden var som sagt god - men selve skibet var slidt og beskidt, hvilket trækker ned på den samlede vurdering.

10 July 2024

Hej Niels,

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at havde en fin tur 😊

Vores aftensejladser er tiltænkt til hygge og kvalitetstid med familie og venner. Vi er kede af, at skibets tilstand ikke levede op til dine forventninger. Vi bruger dog flere måneder på at vedligeholde og klargøre skibet inden sæsonstart.

For dem, der er interesserede i områdets historie, tilbyder vi også guidede sejlture i samarbejde med Nordjyske Museer. Disse ture giver en dybdegående indsigt i de steder, vi sejler forbi. Måske er det noget for dig?

Vi håber at se dig ombord igen, og takker endnu en gang for din feedback, som hjælper os med at blive endnu bedre!

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse
Du får lige præcis det der står

14 July 2024

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at vores turbeskrivelser levede op til forventningerne.

Vi håber at se dig ombord igen :-)

Alt var fint

Alt var fint

12 July 2024

Hej Rasmus,

Vi er glade for at høre, at det hele gik rigtig fint.

Du må have en rigtig dejlig sommer :-)

HYGGELIGT!

17 July 2024

Hej Klaus,

Kæmpe TAK for 5-stjerner. Det er nemlig en meget hyggelig oplevelse for både store og små.

Rigtig god sommer :-)

Rated 1 out of 5 stars

Meget slidt båd

Meget slidt båd - ingen information om søen undervejs - styrmanden meget inaktiv. Meget dyr forplejning på båden

19 July 2024

Hej Kristiansen,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Vi vil meget gerne adressere de punkter du nævner.

Vores personale arbejder i flere måneder med at vedligeholde og klargøre turistbåden, så den er klar til sæsonstart. Det er et gammelt men meget unikt skib, som er en del af oplevelsen.

Hver søndag tilbyder vi sejlture med personlig guidning, hvor der fortælles om søen, samt om by og egn i dag. Dette står også klart og tydeligt på fartplanen på hjemmesiden.

Derudover, bestræber vi os på at tilbyde forplejning til rimelige priser, som ikke adskiller sig væsentligt fra andre spisesteder i byen.

Vi ønsker dig en rigtig god sommer 😊

Herlig oplevelse

Trods regnen stod ned i stænger, så en hyggelig tur med fin oplevelse af naturen i og omkring fjorden.

16 July 2024

Hej Carl,

Vi er glade for at høre, at du havde en hyggelig sejltur selvom det ikke har været den mest solskinrige.

Vi håber at se dig ombord igen. Rigtig god sommer!

Rated 4 out of 5 stars

Trekantsruten var en fin oplevelse

Trekantsruten var en fin oplevelse lige fra Matador-stemningen ved Handest station over togturen til Mariager til sejlturen tilbage til Hobro på den fantastiske Mariager Fjord. Sjovt for børnene (og os andre) at man kunne gå ud på togets perron under turen og virkelig være tæt på naturen.
Lidt svært at finde ud af hvad man kunne købe på båden - men det lykkedes.

23 June 2024

Hej Hans,

Det glæder os, at I har haft en god tur med børnene.

Jeg tjekker op på det sidste du nævner. Kæmpe tak for din feedback :-)

Trekantsruten

De ventede på os, da toget var

16 June 2024

Hej Britta,

Vi stræber altid på at give vores gæster en rigtig god oplevelse. Tak for 5-stjerner! :-)

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig sejltur med meget flot udsigt

Dejlig sejltur med meget flot udsigt. Rigtig fin service ombord

Hej Bente,

Tak for 5-stjerner. Det sættes vi stor pris på.

Vi håber at se dig ombord igen. Rigtig dejlig sommer!

Rated 4 out of 5 stars

Rigtig fin og hyggelig tur med M/S…

Rigtig fin og hyggelig tur med M/S Dagmar i Skanderborg. En specialtur arrangeret for børn, hvor de fik lov at styre båden undervejs.
Venligt og imødekommende personale. Fin længde på turen også, ca. 90 minutter.
Medbragt mad kan nydes ved borde, drikkevarer, is og snacks kan købes undervejs.

Hej Bjørn,

Tak for en detaljeret anmeldelse. Vi er glade for, at det lykkes vores team at give jer en hyggelig tur.

Du ønskes en dejlig sommer. Vi håber at se jer ombord igen :-)

Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse god plads og tid til…

Super oplevelse god plads og tid til børn kunne hygge sig med styrmand for en dag

Hej Dorthe,

Mange tak for din fine anmeldelse :-)

Vores team arbejder hårdt på at sikre, at børnene får en fantastisk oplevelse på "Styrmand for en dag". Dejligt at det lykkes!

Rigtig god sommer.

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig sejltur med Dagmar og gode…

Dejlig sejltur med Dagmar og gode fortællinger om stort og småt undervejs👍

30 June 2024

Hej Marian,

Tak for din tid og anmeldelse. Det sætter vi pris på. Vi håber at se dig ombord på Dagmar igen :-)

Rated 4 out of 5 stars

Fantastisk flot turi et unikt landskab

Vi var den 16. juni 2024 et selskab på 28 personer, som var med på trekantsruten Mariager - Hobro - Handest - Mariager.
En meget fin tur!
Der var lidt overfyldt, specielt i bussen og toget.
Landskabet som passeres er utrolig flot!

16 June 2024

Hej Peter,

Tak fordi du tager dig tid til at anmelde Trekantruten. Rigtig god sommer!

Rated 5 out of 5 stars

Flot tur og venligt personale

Vi var et samlet selskab på 27 personer, der fik en dejlig og meget behagelig tur.
Personalet var friske, hjælpsomme og servicevenlige.
Turen gennem fjorden var smuk og en helt anden oplevelse, når man ser den fra vandsiden.
Den kan helt klart anbefales.

2 July 2024

Hej Kim

Vi er glade for, at I har haft en dejlig og behagelig tur. Vi håber at se jer ombord igen :-)

En skøn tur

En skøn tur. Blev behandlet godt af personale, hjælpsomme ved ombord stigning. Lidt uro, mange skolebørn med. Men vi nød vores tur.

25 June 2024

Hej Per,

Tak for din feedback. Det sætter vi pris på :-)

Rated 5 out of 5 stars

Hyggelig og flot sejltur på Skanderborg…

Hyggelig og flot sejltur på Skanderborg sø. Ikke så overfyldt på båden denne dag, så der var mulighed for at rykke lidt rundt for bedste udsyn :) Kan varmt anbefales.

11 May 2024

Hej Anette,

Tak for din anmeldelse. Det sætter vi pris på.

Nyd sommeren :-)

Rated 3 out of 5 stars

Banko på søen med plads til forbedringer

Havde inviteret min mor med til banko på søen og det var en fantastisk tur i et smukt vejr. Men det var et par ting, der trak ned:
- i programmet var anført at der kunne købes en lille anretning. Det var så ikke muligt, desværre - vi havde sprunget frokosten over
- inden vi gik om bord anmodede et selskab på 6 personer (bagerst i køen) om de kunne sidde sammen. Ikke noget problem lød det fra "besætningen", men i stedet for at reservere et bord til selskabet, blev for mange (?) passagerer lukket ombord og selskabet blev spredt rundt.
Det virkede desværre lidt som om besætningen ikke var helt forberedt på opgaven

12 May 2024

Hej Mona,

Tusind tak for din feedback. Det var allerførste tur med "banko på søen", så der var absolut nogle børnesygdomme, men dem er vi kommet til livs nu.

Der blev ikke lukket for mange ind. Vi har plads til 73 gæster fordelt i salonen og på agterdækket, men størstedelen ville gerne sidde inde. Selskabet på 6 personer fik tilbudt en gratis kop kaffe for misforståelsen.

Take a closer look