Beste, De klantvriendelijkheid zit hoog in het vaandel. Mijn contact met [Naam] was prima. [Naam] kwam ze afspraken na en er was een duidelijke communicatie. Wij hebben echter voor een conc... See more
Company replied
Door RitAssist is ons wagenpark voorzien van GPS track & trace systeem met Greendrive module. We kunnen op elk tijdstip van de dag zien waar onze voertuigen zich bevinden en hoe ermee gereden wordt, h... See more
Sluit aan met onze wensen. Wij wilden een "simpel" systeem dat betrouwbaar en eenvoudig in gebruik is. Ons doel is intern de productiviteit vergroten en extern de fiscus, indien gevraagd, te voorzien... See more
de communicatie via de mail verliep prettig. er werd bijna gelijk actie ondernomen op de vragen die ik stelde per mail en kreeg daarop een helder antwoord, waardoor het duidelijk werd waar ik na... See more
Company replied
Ik woon in Amsterdam een stad waar je bij voorkeur de fiets gebruikt. Voor mijn bedrijf heb ik een ( dure € 55000,=) VW Transporter. Deze wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het vervoer van Crew en goederen naar Parijsv.v.Daarnaast is het een seizoens bedrijf waarbij ik in de winter prive naar Amerika ben 5 weken per jaar. Kortom ik ben bijna niet in staat om prive met deze ( hele grote) auto te rijden. Moeilijk om dit aan de overheid duidelijk te maken. De ingebouwde 'Ritassist' is daarbij een betaalbare, goed werkende en acceptabele hulp.
Goede service en vriendelijk personeel.
Het systeem werkt perfect , echt een aanrader
Wij hebben recent ons eerste contract afgesloten. Snelle reactie, duidelijke toelichting.
Informatie via de portal is ook duidelijk.
Onze mening over Ritassist kan worden samengevat in de volgende woorden:
Kwaliteit, oplossingsgericht, innovatief, goede service!!
Ik ben erg onder de indruk van de bedrijfsvoering en de producten van dit bedrijf. Daarom geef ik 5 sterren.
Wij zijn super tevreden met jullie product en service. De innovatieve producten die jullie leveren staan zeer hoog in ons vaandel! Fijn om op deze manier zaken te blijven doen.
Keep up the good work!
Na een korte zoekactie op internet kwam ik al snel bij RitAssist uit.
Mede doordat de belastingdienst RitAssist heeft onderkent heb ik besloten mij auto te laten voorzien van hun blackbox.
Het hele proces van bestellen tot levering is helder gecommuniceerd.
Installatie ging vlekkeloos en ik gebruik het systeem naar tevredenheid.
Ritassist is een bedrijf die de afspraken over haar oplossingen en ondersteuning waarmaakt.
Wat een kennis en kunde hebben jullie in huis, compliment. Jullie weten waar je over praat,
Ze hebben mij een mooi product verkocht en zich aan alle gemaakte beloftes gehouden. Zo kom je ze niet vaak meer tegen. Nogmaals eenzame klasse!
Ik heb de interfacing en de informatieve onderdelen als zeer prettig en doeltreffend ervaren. ik kan Ritassist aanbevelen!!
Dankzij Ritassist heb ik meer inzicht gekregen in mijn organisatie en het helpt mij fantastisch bij mijn planning en bedrijfsvoering.
Ritassist werkt snel en eenvoudig. Het installeren was zo gebeurd en het wees zich in principe vanzelf!
Ritassist geeft mij grip op de reiskosten en reisplanning
Een bedrijf met harde werkers, en met duidelijke doelstellingen wat betreft het verbeteren en perfectioneren van hun producten. Ik was verrast door de vele mogelijkheden en ben enthousiast geraakt door de passie van het bedrijf.
Wij zijn zeer tevreden over RitAssist. Zowel over de producten als over de dienstverlening. Snel en deskundig antwoord op mijn vragen. En het voldoet aan mijn verwachtingen.
De service van RitAssist is uitstekend, korte lijntjes, snel contact.
Het systeem zelf werkt ook perfect en bespaart ons zeer veel registratiewerk.
Ik ben zeer tevreden.
Op een paar kleine zaken na werkt het systeem. van de nauwkeurigkeurigheid had ik meer verwacht.

Reply from Fleetgo
Als wijkverpleegkundige/ zelfstandig verpleegkundige rijd ik van cliënt naar cliënt. Ik houd zelf de tijden goed bij. Dit deed ik eerst alleen via een schriftje, nu kan dit prima via RitAssist. De nieuwe cliënten voer ik eenmalig gemakkelijk van te voren in, in het systeem. Een uitdraai geschikt om de facturen te maken eens per maand, volgt dan met een paar toetsaanslagen. Het maken van de facturen is hierdoor nauwkeuriger geworden en het bespaart me ook veel tijd.
Tevens is bij vragen, de telefonische en email service uitstekend bij RitAssist !
Learn more about other kinds of reviews.