Beste, De klantvriendelijkheid zit hoog in het vaandel. Mijn contact met [Naam] was prima. [Naam] kwam ze afspraken na en er was een duidelijke communicatie. Wij hebben echter voor een conc... See more
Company replied
Door RitAssist is ons wagenpark voorzien van GPS track & trace systeem met Greendrive module. We kunnen op elk tijdstip van de dag zien waar onze voertuigen zich bevinden en hoe ermee gereden wordt, h... See more
de communicatie via de mail verliep prettig. er werd bijna gelijk actie ondernomen op de vragen die ik stelde per mail en kreeg daarop een helder antwoord, waardoor het duidelijk werd waar ik na... See more
Company replied
Sluit aan met onze wensen. Wij wilden een "simpel" systeem dat betrouwbaar en eenvoudig in gebruik is. Ons doel is intern de productiviteit vergroten en extern de fiscus, indien gevraagd, te voorzien van de gewenste ritinformatie. De onderneming RitAssist kenmerkt zich als "Doen wat ze beloven".
Inmiddels werken wij al meer dan een jaar met deze software,
en dat bevalt uitstekend. heldere software en alles gemakkelijk
terug te zien.
Wel kleine technische oneffenheden qua hardware moeten gladstrijken maar nu werkt et systeem uitstekend.
Dit bedrijf is zeer vaardig. Geeft goede adviezen en zorgen bij opdracht voor een goede uitvoering hiervan. En aftersales.
Kortom voor deze diensten een perfecte partner.
RitAssist heeft alles prima voor elkaar. Het is prima zakendoen.
Ritassist bied een duidelijk product, constante werkwijze en service.
Vind de medewerkers die ik telefonisch spreek niet overdreven vriendelijk en dat bevalt me juist wel :-)
Na een storing onlangs kwam ik achter het bestaan van de correctierit.
Hier had ik niet eerder over gehoord als ik eerlijk ben.
Het blijkt nuttig dit met enige regelmaat te doen.
Zomaar een idee ; een signaleringmail uit te laten gaan naar uw klanten bijvoorbeeld een per drie maanden om ze op het nut van een correctierit te wijzen. Werkwijze beschrijven is dan ook wel handig. Voor dit bericht moet je je wel aan en af kunnen melden, anders kan het als storend ervaren worden.
RitAssist ga zo door en hou de boel op scherp!!
Met het gebruik van de Ritassist kastjes in een aantal voertuigen zijn we geheel bediend in datgene wat we moeten beheren voor de Belastingdienst.
Alles is traceerbaar en elke gewenste rapportage is mogelijk.
Werkt top dus.
RitAssist ons vertrouwen en de mazzel gegund, geen dag spijt van gehad
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Duidelijk en simpel in gebruik, het heeft ons nog niet in de steek gelaten.
Ik beveel Ritassist aan bij een ieder die trac en trace systemen zoekt of gebruikt
Het contact met de medewerker van RitAssist is erg prettig verlopen, vriendelijke jongen die mij goed heeft geholpen in een passende oplossing bij mijn vraag. Ik ben erg tevreden met de software, en bij onduidelijkheden is mij goed uitgelegd hoe ik hierin mijn weg kan vinden. Aan te bevelen product!
Wij zijn erg tevreden over de Black Boxen die 2 weken geleden bij ons op locatie gemonteerd zijn. Systeem werk erg makkelijk.
Ervaring tot op heden positief. Afwijking in Km na 2 weken toch wel redelijk groot. advies om één keer in de twee maden een correctie rit uit te voeren is wel erg summier. Echter geen moeite om het vaker te doen.
een bedrijf dat snel reageert en de afspraken nakomt, en wat ik er nu van gezien heb een goed product levert.
Ook de inbouw op locatie was perfect, alsmede de uitleg door de medewerker.
Wij zijn al vele jaren een zeer tevreden gebruiker van de producten van RitAssist. Het bedrijf kenmerkt zich door continue verbeteringen aan zowel product als organisatie. De grote pluspunten van RitAssist zijn de klantvriendelijkheid en snelle reactietijd die daarmee samenhangt. Absoluut een aanrader dus !!
Weinig toe te voegen aan de eerste zin
Zeer content met Ritassist. Fijne mensen, zeer overzichtelijke platform, snel en flexibele levering/ inbouw. Redelijke prijs kwaliteit verhouding.
Ritassist support is erg toegankelijk en benaderbaar. Reactie + oplossingssnelheid naar tevredenheid. Geen enkele moeite om afstemming met derden op te pakken.
Gevoel van ontzorging.
Dit is een top systeem met erg veel mogelijkheden. Wij hebben de Green Driving module van RitAssist sinds eind 2013 en hebben sindsdien een besparing van zo'n 11% gerealiseerd op het brandstofverbruik van onze chauffeurs. Wij hebben 300 voertuigen die zo'n 80.000 km per jaar maken, dus reken maar uit! Het mooie is dat het systeem een 1-op-1 verband laat zien tussen het rijgedrag en het brandstofverbruik. En de ondersteuning is gewoon goed geregeld.
Learn more about other kinds of reviews.