Bistro Francophile Reviews 17

4. Mediterranean restaurant
  5. Provencal restaurant
  6. Wine bar

Written by the company

Fra den kønneste plet i Helsingør med kig til Øresund & Kronborg serverer vi alle klassikerne, såsom; Moules, Steak+Frites & Tarte Tatin. À Bientôt!

4.6

3-star
2-star
1-star

Intim atmosfære

Intim atmosfære, søde tjenere, der var gode til at fortælle om retterne og retterne smagte godt og det var retter for en hver smag og de smagte himmelsk😀

23 August 2025

En bid af Frankrig

Jeg kan ikke få armene ned over det her skønne sted.

Du bliver præsenteret for mad der er så autentisk at du tror du sidder på en restaurant i Frankrig.

Her kan man bare forstå hvad de siger 🙂

Hvis du får muligheden så sig hej til ejeren Bo som er lige så stor en oplevelse.

En mand der er autentisk som stedet selv.

Mine varmeste anbefalinger til alle der vil prøve noget ægte som er lavet fra bunden.

26 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Bo og hans medarbejdere skabte en…

Bo og hans medarbejdere skabte en dejlig atmosfære af personlig engagement og nærvær i deres service😊👍
Beliggenheden er fantastisk, kan se ud på Øresund og det smukke slot Kronborg🙌
Maden er lækker og får dig til at længtes efter det franske👏👏👍

27 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

Probably the best place in town!

Vores nye bedste sted!
Hvilken kæmpe oplevelse - på et så lille sted.
Fordi vores første valg var udsolgt, ville skæbnen det, at vi endte på Francophile. Lille intimt sted med så meget atmosfære og megen charme, måske netop fordi stedet ikke var større. Vi følte vi fik en personlig intro til menukortet - præcis som alle andre. Blev i tvivl om vi var deres nye venner :-). Ingen utålmodig tjener der bare skulle videre. Da valget af vin blev svært, blev der blot trukket nye vine op og serveret flere smagsprøver. Balancen mellem pris og kvalitet på maden var i top - måske lidt til kundens fordel, men sig det endelig ikke til "kromutter" og "krofatter". Vi fik bord lige overfor køkkenet, hvilket var med til at give et indblik i hvordan nogen tryller. Vores aller varmeste anbefaling til andre der kommer på de kanter, og nåh ja! Så har de vist også Kronborg et sted i nærheden.
7 Stjerner vil JEG give dem for maden. Hyggen var ren bonus! De 5 stjerner inde på Trustpilot, og så 2 Michelin.

2 December 2022
Rated 5 out of 5 stars

Mange tak for en oplevelse 'formidable'

Mange tak for en skøn, fransk oplevelse!
Hyggelig stemning fra det første øjeblik vi trådte ind af døren til en lille bid af Frankrig. Jeg følte mig næsten øjeblikkeligt som en gammel, værdsat ven på besøg. Både maden, betjeningen og stemningen var formidable! Det MÅ blive 5 stjerner herfra.
Linda

2 December 2022

Den største lille restaurant

Kom til Helsingør uden bordbestilling. Patron bar over med os da vi var rejst på tværs af Sjælland, og med kun 15-20 min venten fik han skaffet plads til os. Formidabel stemning, mad og vin. Betjening i top. En rejse værd.

20 June 2022

Reply from Bistro Francophile

Tusind tak for de smukke ord. Så var det jo det hele værd! ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Lækker mad til gode penge

Lækker mad til gode penge. Høflig og effektiv betjening.varm anbefaling herfra.

20 June 2022

Tusind tak for den smukke anmeldelse. Det luner alle de rigtige steder. ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Min kæreste og jeg elsker Francophile!

Min kæreste og jeg elsker Francophile!

Maden og stemningen er helt i top, så er hvis man er i nærheden af Nordsjælland er det klart et sted man burde besøge!

19 June 2022

Tusind tak for den smukke anmeldelse. Det luner alle de rigtige steder. ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Upåklagelig aften på Francophile i Helsingør .

Mad , betjening og atmosfære var upåklagelig. Udsigten fejler heller ikke noget med et view over Kronborg og Helsingør Havn.
- og absolut rimelige priser.
Hermed anbefalet.

Mvh. Jakob

19 June 2022

Reply from Bistro Francophile

Tusind tak for den smukke anmeldelse. Det glæder og fornøjer. ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Ønsker du en autentisk fransk…

Ønsker du en autentisk fransk madoplevelse, med en superb betjening, med et personligt touch jamen så skal du besøge Bo og co på francophile i Helsingør, vi er fans…

18 June 2022

Reply from Bistro Francophile

Tusind tak for den smukke anmeldelse, og tak for at gøre mig opmærksom på at vi er nævnt på Trustpilot. ❤️

Dejligt

Super hyggelig og autentisk atmosfære - beværtningen ligeså.
Vi kommer igen.

30 July 2020

Reply from Bistro Francophile

Hvad dælen. Jeg anede ikke vi havde en anmeldelse på Trustpilot fra jer.
Tusind tak for den. Det luner. ❤️

Take a closer look