Fuego Kachels en Haarden Reviews 43

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De schoorsteen werd door middel van een stofzuiger met een borstel geveegd. Alles werd keurig afgedekt. Er lag bijna nergens roet in de kamer. De afspraken werden goed nagekomen.

Rated 5 out of 5 stars

Fuego heeft 3 haarden geleverd in onze B&B Villa Valliere, in tegenstelling van de slechte recensie van de heer B…. (Zijn echte naam is bij mij bekend) klopt hier helemaal niets van. Deze man staat hi... See more

Company details

1. Fireplace shop
  2. Chimney Sweep
  3. Furnace repair service
  4. Mechanic
  5. Wood stove shop

Written by the company

Fuego is een flexibel en meedenkend bedrijf dat altijd probeert om de wens van de klant te realiseren. Als kachelspecialist garanderen wij u een meerwaarde op goede advisering, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Wij hebben alles in eigen beheer en kunnen alles leveren voor zowel houtkachels, gaskachels en pelletkachels, zowel de haarden de onderdelen en accessoires als de complete installatie van het rookkanaal. Tevens kunnen wij bestaande rookkanalen renoveren. Bij Fuego is letterlijk alles mogelijk op het gebied van kachels en haarden. Creëer sfeer en warmte in huis met onze kachels en haarden. Ontdekt ons aanbod en bestel eenvoudig online, of kom langs in onze vernieuwde showroom! Dé specialist in kachels, rookkanalen, schoorsteenvegen en meer!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Keurig netjes en vakkundig gewerkt

Keurig netjes en vakkundig gewerkt. Mooi op tijd volgens afspraak. Top. Al jaren voor ons een vertrouwd adres.

16 April 2026

Reply from Fuego Kachels en Haarden

Wat een fijne review! bedankt dat u de tijd heeft genomen. Volgend jaar komen wij zeker weer graag bij u terug.

Prima schone schoorsteen.

30 March 2026

Goedemiddag,

Hartelijk bedankt voor uw recensie. Zou u uw achternaam aan ons willen doorgeven via de mail: info@fuegofire.nl. Dan kan ik indien van toepassing, de 5,- korting voor u in orde maken voor volgend jaar.

Prima uitgevoerd

Prima uitgevoerd

16 March 2026

Reply from Fuego Kachels en Haarden

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Graag tot een volgende keer

Deskundig bedrijf.

13 October 2025

Reply from Fuego Kachels en Haarden

Bedankt voor uw review! Zou u uw gegevens per mail aan ons willen doorgeven, zo kunnen we de kortingscode toepassen voor de volgende keer!

Zeer tevreden!

Vriendelijke medewerker (Jan), vlot geveegd, van onderen de pijp in met steeds meer/minder koppelstukken, dus niet meer het dak op. Roet goet afgezogen en opgevangen, daarna netjes schoongemaakt. Goed te maken afspraken digitaal of bellen.

8 December 2025

Schoorsteen vegen

Van tevoren netjes de tijd doorgekregen wanneer we de schoorsteenveger mogen verwachten. Rond deze tijd was de schoorsteenveger er dan ook. Even gezellig gepraat en daarna aan het werk gegaan. Vakkundig iemand die de nodige informatie geeft. Alles netjes achter gelaten. Super!

29 October 2025

Reply from Fuego Kachels en Haarden

Bedankt voor de mooie review, tot de volgende keer!

Top monteurs

Vriendelijke mensen en top monteurs. Werken vlot en erg netjes.

13 October 2025

Reply from Fuego Kachels en Haarden

Bedankt voor de mooie review! Tot de volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Handig dat je online een afspraak kunt…

Handig dat je online een afspraak kunt maken en dat die bevestigd wordt. Fuego komt de afspraak na en doet zijn werk goed en vriendelijk. Nu al drie jaar achter elkaar. Prima!

1 October 2025

Rated 5 out of 5 stars

Schoorsteen vegen en rookgaskanaal plaatsen

Twee jaar geleden super geholpen door Fuego doordat hun als enige een rookgaskanaal wilde aanleggen ondanks dat ik de kachel niet bij ze kocht. Nu laat ik elk jaar de schoorsteen naar alle tevredenheid vegen. Even een nieuw kachelkoord plaatsen is ook geen enkel probleem. Ik beveel Fuego van harte aan.

30 September 2025

Reply from Fuego Kachels en Haarden

Bedankt voor de mooie review! Tot de volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Goede service zowel digitaal als op locatie

Elk keer laten we fuego vegen. Simpel kanaal maar toch nemen ze de tijd voor je. Je kan pinnen en cash betalen wat ook fijn is.
Daarnaast ontvangen we altiid graag de mail "het is xx dagen geleden dat je kachel geveegd is" met simpele afspraak knop.
Komen op tijd en vegen goed tegen goede prijs.

19 September 2025

Reply from Fuego Kachels en Haarden

Wat fijn om te horen dat ons geautomatiseerd systeem goed bevalt en onze schoorsteenveger ook :). Graag tot volgend jaar.

Rated 5 out of 5 stars

Afspraak voor het vegen van de…

Afspraak voor het vegen van de schoorsteen was makkelijk gemaakt via de site. Op de afgesproken dag is de schoorsteen geveegd, net en professioneel werk. Ik kreeg feedback en tips over het stoken/ onderhoud van de houtkachel, top!

11 September 2025

schoorsteen vegen

Elk jaar komen ze de schoorsteen vegen, gaat altijd perfect. Afgesproken tijden worden nagekomen. Voor paar jaar geleden kachel aangeschaft. Goed advies gehad. Prima bedrijf.

1 September 2025

Reply from Fuego Kachels en Haarden

Hartelijk bedankt voor uw terugkoppeling, altijd fijn om te horen dat u tevreden bent en dat het vegen goed verloopt. Uw rookkanaal is weer klaar voor het nieuwe stookseizoen. Veel stookplezier en warmte gewenst.

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn erg tevreden over Fuego

Wij zijn erg tevreden over Fuego! Zij hebben destijds onze houtkachels geïnstalleerd en verzorgen ook de schoorsteenveegservice. Ze werken zeer professioneel en zijn bovendien erg klantvriendelijk. We bevelen Fuego dan ook van harte aan!

15 July 2025

Reply from Fuego Kachels en Haarden

Bedankt voor de mooie review, graag tot de volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

De schoorsteen wordt zeer zorgvuldig…

De schoorsteen wordt zeer zorgvuldig geveegd net zolang totdat er niets meer uit komt.
Daarna nog een check van het vonkengaas met een drone omdat we hier een rietendak hebben.
Kan niet anders zeggen dan dat het zeer professioneel is gedaan voor een normale prijs.
Zeker een aanrader!!!

15 July 2025

Reply from Fuego Kachels en Haarden

Hartelijk dank voor uw review! Zou u ons per mail of per Whatsapp uw gegevens willen doorsturen zodat wij de korting voor de volgende keer kunnen toepassen, dan weten wij bij wie we de kortingen moeten doorvoeren. Alvast bedankt!

Top!

De schoorsteen is weer geveegd voor het nieuwe stookseizoen. Tegelijk is er ook een nieuw binnenwerk ingezet, deze hadden wij van te voren al besteld. Zo kunnen wij weer veilig stoken! We kregen een dag van te voren een melding per sms dat we aan de afspraak moesten denken en 15 min voorafgaand aan de afspraak op de dag zelf ook nog een sms dat de schoorsteenveger onderweg is.
Erg fijne manier van werken! Schoorsteenveger werkte netjes en secuur.

14 July 2025

Reply from Fuego Kachels en Haarden

Hartelijk dank voor de mooie review! Tot de volgende keer.

Top service!

Kreeg keurig een berichtje dat de schoorsteenveger er binnen 15 minuten er zou zijn en dit was ook zo.
Hele vriendelijke en kundige man. Werkte erg netjes en beantwoordde al mijn vragen. Top service!

9 July 2025

Reply from Fuego Kachels en Haarden

Hartelijk dank voor de mooie review, goed om te horen. Tot de volgende keer!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look