2.3

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Vendeur n ême pas les Français et francophones

Nous sommes allés voir un salon en cuir dans la salle n°2 "Neo Style Murano". Tout d’abord, le vendeur nous a directement interpellés pour nous dire que nous ne pouvions pas regarder les feuilles cachées derrière le prix. Bien qu'il soit occupé, il a tenu à nous donner un prix. Lorsque j’ai demandé une réduction, sa réponse a été : "Vous êtes Français ?". Je lui ai répondu que j'étais Belge, ne comprenant absolument pas sa réaction.
​La semaine suivante, nous sommes retournés sur place pour prendre des mesures sur le modèle exposé. Le même vendeur nous a alors interpellés pour nous demander de quitter le magasin si nous n'avions pas l'intention d'acheter. Je lui ai rappelé que l'entrée du magasin est libre et que, n'ayant rien dégradé, il n'avait aucune raison de nous expulser, même avec l'intervention de la police. Il a été très agressif envers mon épouse et moi-même.
​Bref, je déconseille fortement cet endroit aux francophones et aux Français. Au vu des autres commentaires très négatifs, je comprends mieux pourquoi les clients ne reviennent plus. »

7 March 2026

Ik kocht in mei 2025 een zetel

Ik kocht in mei 2025 een zetel, een uit de duurdere sectie, 3340 euro voor een hoekzetel van ongeveer 1,87 op 1,50. Duur dus. Na amper 7 maanden wolt deze zetel op, en wij hebben er bijna nog niet ingezeten want deze staat in ons 2de verblijf.
Ik heb meubelen gaverzicht gemaild en hun antwoord is koop een pluis scheerder zoals bij een trui. Wat een uitleg. Het is BROL ;

Dit is zo onwerkelijk dat ik het nog altijd niet geloof dat ze dit durven schrijven

21 January 2026

MAUVAIS SAV

J ai commande un canape , mais le vendeur m a mal informé sur les dimensions puisque c etait du sur mesure . Je me retrouve avec un canape petit inesthetique et qui ne respecte pas les dimensions promises!! Il parait qu il y a une tolerance. Si j avais ete informee à ce moment la je serai restée sur le plus grand que j ai vu en magasin . Bref tres mal conseillee pour une canapé onereux et pour lequel je n arrive pas avoir de reponse du SAV . Bref pas tres competent .

19 November 2025
Rated 2 out of 5 stars

Réclamation STOP !

S'il vous plaît, Lisez attentivement.

Cessation immédiate de l’envoi de publicités

Bonjour,

Nous vous demandons expressément d’arrêter l’envoi de vos publicités dans notre boîte aux lettres. Un incident grave s’est produit au RDC de notre immeuble à cause de publicités au sol et d’un mégot de cigarette, ce qui aurait pu avoir des conséquences bien plus graves.

Les agents de distribution de vos publicités ne respectent toujours pas notre inscription « Pas de pub, s’il vous plaît, merci », malgré nos demandes répétées depuis plus de trois ans. Nous ne soulignons même pas la perte financière pour votre entreprise, ni l’impact écologique lié à l’abattage des arbres pour des catalogues que personne ne lit. À titre d’exemple, Leclerc a cessé ce type de distribution et a communiqué son engagement à ce sujet.

Ces publicités encombrent notre boîte aux lettres et signalent notre absence aux cambrioleurs. Malgré nos multiples démarches, rien n’a été fait depuis trois ans. Nous attendons de votre part la même intelligence et responsabilité démontrées par Leclerc.

Merci de faire suivre ce message immédiatement aux services concernés, et surtout au responsable décisionnaire, afin que cette situation cesse définitivement.

Cordialement

3 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

!! Herstellen met dubbelzijdige tape !!

In 2022 nieuwe meubels gekocht in volle eik. Doordat onze meubelen niet standaard waren moest er nog een meerprijs betaald worden en was de som rond de € 10.000.
Het bovenblad is losgekomen en gevraagd om de meubelmaker te contacteren voor herstel.
Krijgen we als antwoord dat ze hun eigen dienst, na betaling, gaan sturen om te herstellen met DUBBELZIJDIGE TAPE !!
Nog nooit meegemaakt dat er zo gehandeld wordt.

21 August 2025

Uitstekende Klantenservice van Gaverzicht

Onze ervaring met Gaverzicht was buitengewoon positief, ondanks de uitdagingen die we tegenkwamen. Bij de levering van onze meubels ontdekten we helaas schade aan het tafelblad, wat onmiddellijk werd gemeld aan Gaverzicht. Ze namen direct contact op met de fabrikant Joli en regelden een snelle opvolging. Wat Gaverzicht echt onderscheidt, is hun klantgerichte aanpak: ze toonden altijd bereidheid om mee te denken en een oplossing te vinden die in ons voordeel was.

De situatie werd echter complexer toen we bij de levering van het vervangende tafelblad opnieuw schade ontdekten. Het bleek een kras van ongeveer 10 cm te zijn, wat opnieuw niet aanvaardbaar was voor een nieuw product. Toen Joli weigerde verder te helpen en stelde dat de kras “inherent” was aan het materiaal, nam Gaverzicht zelf de verantwoordelijkheid. Ondanks dat Joli niet bereid was om het probleem verder op te lossen, besloot Gaverzicht om de kosten voor de oplossing op zich te nemen en ons de mogelijkheid te bieden om een nieuw artikel ter waarde van het aankoopbedrag te kiezen. Dit getuigt van een uitzonderlijke klantgerichtheid en zorg voor klanttevredenheid.

Tijdens deze situatie waren wij zelf niet altijd even aangename klanten, maar de klantendienst en verkoopsdienst van Gaverzicht hebben altijd op een rustige, professionele en empathische manier gereageerd. Hun inzet en zorg voor klanttevredenheid hebben ons zeer aangenaam verrast.

Wat ons verder opviel, was de persoonlijke betrokkenheid van Gaverzicht, die het verschil maakte in deze ervaring. Ze zorgden ervoor dat we het gevoel hadden dat ze echt om onze tevredenheid gaven, zelfs wanneer de fabrikant dat niet deed. Dankzij Gaverzicht konden we onze aankoop alsnog met vertrouwen afronden.

Wij kunnen Gaverzicht dan ook van harte aanbevelen. Hun professionele houding, klantgerichte benadering en toewijding aan service hebben ons overtuigd. We zijn dankbaar voor de manier waarop ze de situatie hebben afgehandeld en zullen zeker in de toekomst weer zaken met ze doen.

22 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

Echt leder is gewoon imitatieleer

Onze salon ( 3 zit en zetel ) hebben wij aangekocht voor zogezegd "echt leder" bij gaverzicht. Na iets meer dan 1,5 jaar begon het "leer" te kraken en waren er stukken die gewoon loskwamen. Het was dan duidelijk te zien dat dit zeker geen echt leder was waar we voor betaald hadden. De winkel heeft geen enkele moeite gedaan om te komen kijken, we hebben foto's moeten doorsturen die zij dan naar de fabrikant doorstuurden. Er kwam dan via mail een "offerte" van om en bij de 3000 € voor een salon die nog geen 2 jaar was en er dus nog waarborg op was. Het is in feite een schande dat een winkel dergelijke praktijken durft gebruiken. Mijn aankoop van de salon is wel al van een tijd geleden omdat ik vroeger Trustpilot nog niet kende. Maar ik wil wel iedereen waarschuwen dat ze geen miskoop doen zoals wij.

19 January 2024
Rated 1 out of 5 stars

Nous avons acheté un canapé de mauvaise qualité.

Nous avons acheté un canapé au bout de 2 ans il s est affaissé au fur et à mesure des mois ce qui veut dire que la qualité de la mousse est de très mauvaise qualité, nous l' avons signalé auprès du service après vente qui nous ont répondu par mail que le poids et la chaleur corporelle étaient les causes de l affaissement du canapé.Mon mari pèse 74 kg et moi 48 kg .

8 January 2025
Rated 1 out of 5 stars

J'ai acheté un table en chrome et verre…

J'ai acheté un table en chrome et verre sensée être neuve, et lorsque je suis venu la chercher en camion, elle n'était pas du tout protégé et dans un état lamentable pleine de poussière. Ayant loué un camion depuis la France et ayant déjà payé entièrement la table, je l'ai quand prise mais je suis allé voir le commercial qui m'a dit que ce n'était pas normal avant d'aller voir sa direction. Après avoir vu sa direction, il m'a dit que c'était normal ...
Une fois arrivé chez moi, et après avoir nettoyé la table, nous nous sommes aperçu que le verre et les chrome étaient rayé et qu'il manquait des accessoires de fixation (la table a certainement déjà servi). Après envoyé un mail au service client, celui-ci a été d'une mauvaise fois absolue et nous a dit que la table avait inspectée. ce qui est forcément faux puisque la crasse empêchait de voir quoique ce soit.
Je vous déconseille fortement d'aller dans ce magasin sans foi ni loi !

11 December 2024
Rated 1 out of 5 stars

Qualité médiocre au vu du prix payé…

Qualité médiocre au vu du prix payé pour un lit boxspring Melody avec matelas et sur matelas qui a une déformation excessive après un an seulement! SAV de mauvaise foi qui nous réponds que c’est normal une déformation de 5( le matelas et le sur matelas sont déformé de près de 20 cm!! ) Nous avions un modèle de chez IKEA avant qui n’a pas bougé en 10 ans , nous voulions changé de modèle et faire confiance à une grande enseigne , DÉÇU !! Nous aurions dut retourner chez IKEA au moins leur sav est sérieux .

17 December 2024
Rated 2 out of 5 stars

Om rekening mee te houden!: je moet alles zelf in elkaar zetten zoals bij Ikea!

Bij de levering merkte ik pas dat ik zelf mijn 4 lederen zeteltjes moest monteren! Dit was nieuw voor mij. Dit was dan ook de eerste keer dat ik een aankoop deed bij Gaverzicht.
Je krijgt heel snel 4 grote dozen en weg zijn ze!
Er werd nog snel vermeld dat ik indien nodig, extra mocht betalen om alles in elkaar te zetten.
Dit vind ik geen service!
Bij Ikea weet je tenminste waar je aan toe bent...
Ik werd hier niet duidelijk op voorhand van op de hoogte gesteld door de verkoper. Dit moeten ze echt met de klant op voorhand bespreken.
Op de leveringsbon staat in kleine letters: "levering zonder plaatsen (afzetten)." Klare taal??

19 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

meubelen gekocht bij Meubel Gaverzicht…

meubelen gekocht bij Meubel Gaverzicht te Deerlijk . Azedin is een topper ! vriendelijk , behulpzaam , geduldig . moest ik 6 sterren kunnen geven dan zou ik dit doen . uitermate goed geholpen . nog eens heel erg bedankt voor de fantastische service . Azedin , je bent een kanjer

13 June 2024

Superervaring bij Gaverzicht

Aangename winkel, veel wils voor iedereen. Onze tuinset werd op tijd geleverd en met de hulp van de verkopers hebben we een prachtig ontwerp staan in onze tuin. Ondertussen al een nieuwe zetel gezien, we komen dus zeker terug. Bij levering vriendelijke mensen, deden perfect hun job. We kunnen hen enkel maar aanprijzen.

9 May 2024

FOEI GAVERZICHT

Gisteren levering ontvangen van Gaverzicht. Totaal factuur, 3254 €, toch niet niks denk ik.
Heb 1 ster gegeven omdat ik niet minder kon, maar ze verdienen gewoonweg 0 sterren.
Wat blijkt, niets van meubelen wordt in elkaar gestoken. Alles wordt afgezet en klant moet zijn plan trekken met het assembleren van de meubelen en het kwijt spelen van de verpakkingen. Hebben nog gevraagd aan Gaverzicht of we verpakkingen konden mee geven, maar NEEN dat kon niet.....
Proficiat Gaverzicht voor jullie dienstverlening.
Recent een levering ontvangen van Topinterieur, Izegem en de geleverde meubelen werden in mekaar gezet, verpakking werd verzameld en mee genomen en dit noem ik DIENSTVERLENING. Wat Gaverzicht aangaat, voor 3254 € aankopen zou er toch wat meer dienstverlening mogen zijn. Niet enkel moet je MAANDEN wachten op je bestelling, de communicatie daaromtrent is ook ondermaats. Je kunt je meubelen laten in mekaar zetten maar dan dien je bij te betalen. Maar voor 3254 € zou er toch wel een "effort" kunnen gedaan worden. Ik ben een en ander aan het veranderen, heb naar de direkte toekomst toe nog meubelen nodig maar zal zeker niet meer kopen bij Gaverzicht. FOEI Gaverzicht.

4 June 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look