I forbindelse med en vandskade (forsikringssag) har Janne fra GoBo Byg A/S udført forsikringsdækket malerarbejde til absolut UG. Kan varmt anbefale GoBo Byg A/S og specielt Janne, der med sin pro... See more
Company replied
Start den 13 april med grunder på træværk og malede to dage i træk kl 7,00. Janne var meget venlig og god. Alle der har været her, har været dejlig imødekommende og ind formerend... See more
Company replied
Skjult røskade. Firmaet, GoBo Byg, løste den skjulte røskade med analyse, vvs, murer på 3,5 uger til UG. Det skete vi forsikringsselskabet ALKA. Absolut anbefalelsesværdigt.
Company replied
Michael (VVS) fra GoBo Byg A/S var forbi for at besigtige en vandskade hos os (Forsikringssag) for derefter at skulle planlægge udbedring. Han skønnede dog på stedet at skaden (det dryppende vand i e... See more
Company replied
GoBo Byg A/S er en innovativ og kvalitetsbevidst entreprenørvirksomhed, der udfører opgaver for private, kommuner og erhvervskunder, men med speciale i håndværkstaksering og udbedring af forsikringsskader. Virksomheden blev grundlagt for 25 år siden og beskæftiger i dag omkring 60 professionelle og ansvarsbevidste medarbejdere indenfor fagene tømrer-, murer-, maler- og vvs.
Stenhøjvej 4, 3650, Ølstykke, Denmark
Jeres medarbejder, der var ude og lave noget tømrer arbejde hos os. Har virkeligt gjort et perfekt stykke arbejde.

Reply from GoBo Byg A/S
Super godt arbejde og venlige håndværker der er kommet i vores hus.

Reply from GoBo Byg A/S
Gobo Byg har været hos os og udbedret en forsikringsskade. Arbejdet er flot udført og til aftalt tid.

Reply from GoBo Byg A/S
Flot flisearbejde i badeværelse udført af Patrick! Klar og tydelig kommunikation omkring hvornår der gøres hvad! Meget tilfreds.

Reply from GoBo Byg A/S
Anmeldelse af opførsel i trafikken.
Kører over for fuld rødt, og overhaler for fuldoptrukken linje i Bjæverskov. Hjernedødt - øv

Reply from GoBo Byg A/S
En fin, venlig og kompetent behandling af vores forsikringsskade.

Reply from GoBo Byg A/S
Udbedring af skade på tag
Vi havde en skade på vores tagudhæng som blev lavet af GoBo Byg’s dygtige folk. Resultatet er så flot!

Reply from GoBo Byg A/S
Arbejdet udført til absolut maksimal forventning. Meget behagelig proces fra tilbudsgivning til udførsel af arbejde i høj kvalitet af meget kundevenligt personale

Reply from GoBo Byg A/S
Super fin service og behandling. De kom hurtigt ud og det er bare fedt!

Reply from GoBo Byg A/S
Vi kontaktede Gobo Byg for næsten et år siden efter aftale med vores forsikringsselskab. Vi skulle have udbedret flere problematiske VVS-skader i vores nyerhvervede sommerhus, men vi venter desværre stadig. Firmaet besvarer ikke vores henvendelser, og da de endelig besvarede en mail i sidste uge, var det for at gøre opmærksom på, at deres tilbud kun galt i 3 uger. De bad os derfor finde et andet VVS-firma.
Vi er ærligt talt målløse over, at vores tålmodighed på den måde har været fuldstændig forgæves. Tidligere benyttede vi en god, lokal VVS-mand, men forsikringen bad os desværre vælge Gobo Byg. Det kan vi på ingen måde anbefale.
-------
Opdatering den 27/3-22, som følge af svar fra Gobo Byg
Hej Louise
Tak for dit svar.
Vi tror, I blander et par sager sammen. I skulle også udføre tømrerarbejde i sammen hus, men det blev udskudt, da årsagen til skaden naturligvis skulle udbedres først. Jeres tømrer ville helst ikke gøre dette, så han bad os finde en anden tømrer.
VVS-arbejdet ville vi meget gerne have udført, hvorfor vi løbende har spurgt til sagen. Vi har manglet varme i 10 måneder, og vi har derfor ikke kunnet overnatte i huset de sidste 5 kolde måneder. Vi synes, vi har været meget tålmodige og er meget skuffede over, at I nu bare beder os finde en anden VVS-mand.
Når I nu nu ikke længere vil lave VVS-arbejdet, så er begrundelsen, at I prioriterer jeres forsikringskunder, men det er jo en forsikringssag (Dansk Boligforsikring, tilbud T1115).

Reply from GoBo Byg A/S
Super gode og meget dygtige folk.Især den dygtige og meget behagelige murer ,CHRISTIAN.Kan kun anbefaler GoBo Byg.

Reply from GoBo Byg A/S
Hurtig hjælp efter stormskade. Få dage efter anmeldelse til forsikring blev skaden udbedret. Professionelle håndværkere og klare aftaler.

Reply from GoBo Byg A/S
Har jeg sjov måde at behandle unge mennesker som søger lærerplads. Flabet attitude og provokerende, frem for en konstruktiv tilgang for tidligere problem stillinger
Rigtig fin hjælp ift. renovering af kælder - afpudsning af vægge, spartling og maling. Fin rådgivning før forløbet og venlige medarbejdere der dukkede op.
Kan simpelthen ikke gennemskue hvad det er der sker med det her firma. De slår sig op på "forsikringssager", men det virker ærligt som det er MEGET nedprioriteret. Lad nu være at sige, at i kommer i næste uge og laver et stykke arbejde færdigt, når man nu har skulle vente i tre uger - og arbejdet stadig IKKE er udført..... Som kunde, forventer man da som minimum at kunne regne med/stole på det, der kommer ud af jeres mund!? Eller er det bare mig..... Nu er det tredje gang, at jeg ufrivilligt er blevet involveret i og med dette firma, da i øjensynligt er mit forsikringsselskabs 'udkårne' her i området. Ingen af gangene har jeg været tilfreds! I har sikkert dygtige folk, men hold da op, hvor får i bare dårlige feedback ud af at love noget, i alligevel ikke kan overholde.... Og hold da op, hvor er i bare gode til at snakke 'udenom' og komme med alle mulige forbehold og indvendinger...... Havde det været én eller måske to gange, havde man nok trykket på pyt-knappen. Men for dælen da, hvor har i noget at arbejde med!
Har igennem længere tid forsøgt at få firmaet i tale, bliver henvist at der vil blive ringet tilbage. Dette sker ikke, så ringer de endelig, og siger at om 14 dage, vender de tilbage. Så starter vi forfra med at ringe, og igen siger de at der vil blive ringet tilbage. Det er en forsikrings sag fra Juni måned. Tryg forsikring river sig i håret, mit er væk, det er ringe service. Har andre oplevet noget tilsvarende
Aftalt arbejde udført til aftalt tid. Flot arbejde og dygtige flok fra Gobo. Vi hat gemt jeres nummer
Taksatoren kom lidt dårligt fra start. Jeg havde i telefonen udførligt forklaret hvad skaden bestod i ( rådskade ) og hvor den var. Da han kom virkede hans undersøgelse meget overfladisk og han konkluderede at det kun var et mindre overfladisk problem. Lige indtil jeg selv tog en skruetrækker og kørte helt igennem remmen der var blød som en havartiost.
Derefter gik det hurtigt. Tømren der kom og lavede skaden var venlig, smilende og dygtig. Lavede et rigtig flot stykke arbejde.
Havde taksatoren været mere vågen ved første besøg havde vi givet 5 stjerner.
Henrik Petersen
Rigtig pænt arbejde, samt venlige håndværkere, murer,VVS og maler
Venligst
Søren Knudsen