I forbindelse med en vandskade (forsikringssag) har Janne fra GoBo Byg A/S udført forsikringsdækket malerarbejde til absolut UG. Kan varmt anbefale GoBo Byg A/S og specielt Janne, der med sin pro... See more
Company replied
Start den 13 april med grunder på træværk og malede to dage i træk kl 7,00. Janne var meget venlig og god. Alle der har været her, har været dejlig imødekommende og ind formerend... See more
Company replied
Skjult røskade. Firmaet, GoBo Byg, løste den skjulte røskade med analyse, vvs, murer på 3,5 uger til UG. Det skete vi forsikringsselskabet ALKA. Absolut anbefalelsesværdigt.
Company replied
Michael (VVS) fra GoBo Byg A/S var forbi for at besigtige en vandskade hos os (Forsikringssag) for derefter at skulle planlægge udbedring. Han skønnede dog på stedet at skaden (det dryppende vand i e... See more
Company replied
GoBo Byg A/S er en innovativ og kvalitetsbevidst entreprenørvirksomhed, der udfører opgaver for private, kommuner og erhvervskunder, men med speciale i håndværkstaksering og udbedring af forsikringsskader. Virksomheden blev grundlagt for 25 år siden og beskæftiger i dag omkring 60 professionelle og ansvarsbevidste medarbejdere indenfor fagene tømrer-, murer-, maler- og vvs.
Stenhøjvej 4, 3650, Ølstykke, Denmark
GoBo Byg er dygtige håndværkere og projektledere, hvor aftalerne overholdes, uforudsete komplikationer bliver bragt til bordet og man kan finde den bedste løsning sammen. Jeg har gennem hele byggeprocessen haft ro i maven, og jeg har haft en forbilledlig kommunikation med alle i håndværkere og min byggeleder. Tak
Fantastisk service og godt håndværk - og ikke mindst hurtig service. Kan kun give dem min allerbedste anbefaling!
Godt tømre arbejde. Kom og lavede opgaven som planlagt og til tiden. Oprydningen kunne de til gengæld godt gøre en del bedre.
Vi har oplevet noget helt enestående. Udbedringen af en stor vandskade, har været karakteriseret ved et højt fagligt niveau blandt alle danske håndværkere, der har respekteret hinandens arbejde, og haft øje for æstetik og kvalitet. Byggelederen har i hele forløbet været tilgænglig og imødekommende for spørgsmål, hvilket har været vigtigt for os. Det eneste der har trukket ganske lidt ned, har været at der i perioder har været korte pauser mellem de forskellige håndværkere, som har forlænget processen 1-2 uger.
Alt er perfekt. Venlige håndværker, kom som aftalt og efterlod et meget fint arbejde - tak for det.
Alt i alt en rigtig fin oplevelse. Koordination og håndværker-indsats var god. Også meget behagelige mennesker alle vi havde med at gøre.
Eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner er at der kunne have været lidt bedre styr på tilslutning af Quooker.
ALDRIG FÅ GOBO BYG TIL AT LAVE NOGET FOR DIG!!!
Det er under alt kritik!! Vi har haft en vandskade derhjemme og det har stået på i over 6 måneder fordi de ikke kan finde ud af at holde deres aftaler! De har skulle ligge klik gulv i stuen og de har lavet det om 5 gange fordi det ikke er gjort korrekt, og med flækkede kanter.. Deres projekt leder virker til at være flink i starten indtil der er lavet en aftale om at det er dem man vil bruge og så efter følgende er han ubehøvlet og utilregnelig. Vi er blevet brændt af 2 gange og han er aldrig til at få far på! Kan på det kraftigste advare alle om at få dem til at lave noget som helst med mindre man har uendelig tid og ferie dage for ingenting!!! Føj..
Fik lavet fliser i bryggers og mureren fra Gobo Byg kom til aftalt tid og var venlig og professionel og udførte et tilfredsstillende stykke arbejde.
Hvis sagsbehandlingen havde foregået lidt hurtigere havde det udløst den sidste stjerne. :)
Fin vejledning før arbejdet blev udført, hurtig og punktlig service og virkelig søde håndværkere der tog hensyn til at de var i et privat hjem. Kan anbefales.
Gobobyg lavede en større forsikringssag på vores hus, mens vi boede i udlandet. Løsningen blev flot og vi havde en fin dialog med projektlederen hele vejen igennem sagen.
Dårlig oplevelse ved forsikringssag.
Pga indbrud skulle vores vindue udskiftes. 5 uger efter taksator har været forbi, skal han pludselig bruge nye koder fra falsen i vinduet. Producenten kan ikke genkende de koder han har sendt, hvilket må betyde at taksator først har rykket på sagen efter 5 uger.
Pga taksators nøl tog det 21 uger indtil vi fik udskiftet vinduet. Der var tæt på ingen kommunikation undervejs og undskyldningen var Corona. I følge producenten har de haft leveringstider på 10-12 uger i løbet af perioden.
Fin og konstruktiv kommunikation. Aftaler holdt. Rigtig god opfølgning.
Ved første kontakte med Dorthe fra Gobo Byg, oplevede jeg, en venlig, imødekommende og hjælpsom tilgang - til min store overraskelse - da jeg tidligere samme dag, havde fået svar fra andre håndværksvirksomheder, som;
SÅ SGU DU HA' BESTILT TID FOR TO MÅNEDER SIDEN / VI HAR FOR TRAVLT / VI RINGER TILBAGE (UDEN AT GØRE DET) - intet af dette er særligt fordelagtigt, når udfordringen er en vandskade...
Gobo Byg kom og så på opgaven dagen efter, og selvsamme dag modtog jeg tilbuddet som lovet, til en fair og rimelig pris, med hurtig opstart.
Jeg har været informeret præcis som aftalt, gennem hele forløbet. Og da der mod forventning, opstod nogle uforudsete udfordringer sidst i processen, kom Mikkel Rasmussen søndag aften - det er service i særklasse!
Så når Gobo Byg skriver nedenstående på deres hjemmeside, så det præcis det 'VI' som kunder oplever:
Vores udgangspunkt er, at kvalitet skaber tillid, og tillid skaber tryghed.
Keep up the good work - de bedste anbefalinger herfra!!!
Dennis Bundgaard Mikkelsen
Vi har i forbindelse med en vandskade haft firmaet ude. Vi havde Mikkel som byggeleder, og det har virkelig været en fornøjelse. Vi er under hele forløbet blevet informeret om hvad der skal ske. De arbejder effektivt og er virkelig pligtopfyldende i forhold til de aftaler man laver. Mikkel følger løbene op og han sender dygtige håndværkere ud - og endda rydder alt op efter sig!
Vi er vandvittigt tilfreds
GoBo Byg har hjulpet os med en større renoveringsopgave, bestående af både tagskift, skift af vinduer, opsætning af gipsloft og hele den dertilhørende maler-del i form af spartling, maling m.v.
GoBo Byg har gennem hele processen været yderst professionelle, både i den første del med vejledning og tilbudsgivning, samt i den efterfølgende byggeproces med god kommunikation og dygtige håndværkere hele vejen igennem.
Som i enhver byggeproces opstår der mindre fejl undervejs, disse har vi på ingen måde haft problemer med at få udbedret og vi står derfor tilbage med en positiv oplevelse og et resultat som vi er yderst tilfredse med.
Vi vil ikke tøve med at benytte Gobo Byg til vores næste byggeopgave.
Fint malerarbejde udført af sød og høflig maler.