Gør Det Selv Reviews 266

TrustScore 2 out of 5

1.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg modtog en sav i forbindelse med et abonnement. Kvaliteten af produktet er elendig (kan købes billigt på Ali Baba) og kundeservice svarer ikke. Da jeg skrev en kommentar på Facebook, hvor jeg igen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Elsker at modtage magasinet eller gå online og kigge...Selv når jeg ikke leder efter præcis vejledning elsker jeg at få inspiration til kommende projekter. En masse nyttig viden og let forståelige... See more

Rated 1 out of 5 stars

De er nogle forbandede svindlere. Har opsagt abbonoment og fik accept tilbage på mail. Flytter så og tænker ikke videre over noget...nu ca 6 dr siden sidder jeg med inkasso regning på udbetalte re... See more

Rated 2 out of 5 stars

Denne anmeldelse er alene om opsigelse processen. Det burde være muligt at opsige direkte i ens kontrolpanel, men det er udliciteret. Derpå skal man finde sit abonnementsnummer og matche med sit postn... See more

1. Tool shop

Written by the company

GØR DET SELV - Danmarks eneste professionelle gør det selv-magasin. Alle projekter er udført af fagfolk og har tydelige trin for trin-anvisninger, tegninger og materialelister, så du er sikker på at opnå et godt resultat.

1.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 5 out of 5 stars

Det var super godt at få vejledning…

Det var super godt at få vejledning online da jeg byggede mit skur…. Nemt og sikkert!

25 December 2023

Hej John.
Tusinde tak for en flot anmeldelse og de 5 stjerner! 😊

Med venlig hilsen,
Thomas
Bonnier Kundeservice.

Rated 5 out of 5 stars

Manualer til næsten alle opgaver

Manualer til næsten alle opgaver. En nyttig ting til alle der gør det selv.

15 December 2023

Hej Flemming
1000 tak for en flot anmeldelse samt de 5 stjerner.

Rated 1 out of 5 stars

Det er absolut ikke i orden

Det er absolut ikke i orden, at (lokke) nye kunder til, med lovning af gaver, af forskellig art, når man så ikke holder hvad man lover.
Rent bondefangeri.

7 December 2023

Hej Dennis
Du har selv oprettet dit tilbud via en hjemmeside. Jeg har sendt en mail til dig med diverse informationer.

Rated 5 out of 5 stars

Fik svar på det jeg søgte

Fik svar på det jeg søgte. Er meget tilfreds med bladet også.

6 December 2023

Hej Annette
Mange tak for den flotte anmeldelse,og de 5 stjerner!
Stor ros til dig som Gør Det Selv kvinde, det er skønt!

Rated 2 out of 5 stars

alt for meget reklame

4 December 2023

Hej Allan
Tak for din anmeldelse. Vi værdsætter din feedback, og den er hermed videresendt til redaktionen.

Rated 5 out of 5 stars

Godt blad og god service

23 November 2023

Hej Flemming
Mange tak for de 5 stjerner, samt de rosende ord, både til vores kundeservicemedarbejdere og for magasinet.

Rated 4 out of 5 stars

Fritstående

Det der handler om det nye elværktøj, og den anvendes i min fritid og have

9 November 2023

Hej Knud
Mange tak for din anmeldelse, samt de 4 stjerner!

Rated 5 out of 5 stars

Hvis jeg er i tvivl om noget

Hvis jeg er i tvivl om noget, kan jeg næsten være sikker på, at jeg kan finde det i bladet, eller online, er medlem, så det er nemt.

4 November 2023

Hej Jim
Mange tak for den flotte anmeldelse, samt de 5 stjerner!
Med venlig hilsen Anne Katrine, BOnnier Kundeservice

Rated 3 out of 5 stars

okok

skriv mere uddybende

26 October 2023

Hej Ebbe

Rated 5 out of 5 stars

Jeres beskrivelser og tests er let…

Jeres beskrivelser og tests er let forståelige, og anvisninger til arbejdsopgaver jordnære.

24 October 2023

Hej Erik

Rated 5 out of 5 stars

Jeg lærer noget nyt hver eneste gang…

Jeg lærer noget nyt hver eneste gang jeg åbner bladet eller hjemmesiden.

20 October 2023

Hej Annett

ikke noget specielt

ikke noget specielt - blot nogle af jeres artikler

18 October 2023

Hej Max
Mange tak for din anmeldelse, samt de 5 stjerner!

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har endnu ikke modtaget min…

Jeg har endnu ikke modtaget min velkomst pakke med enhånds tvinger selvom jeg har skrevet til kundeservice, de dukker nok aldrig op.
Bladet er egentlig fint men det var ikke kun derfor jeg bestilte.

15 October 2023

Hej igen Jack.
Vi har ikke hørt fra dig. Jeg har sendt en ny mail til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.
Med venlig hilsen Anne Katrine, Bonniers Kundeservice.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik alle mine svar fra hjemme siden…

Jeg fik alle mine svar fra hjemme siden og kan klart anbefalede den til alle som ku bruge nogen fif i ny og næ

5 October 2023

Hej Jackie

Overvejede et abonnement...

Overvejede et abonnement på Gør Det Selv. Heldigvis fik jeg lige kigget forbi trustpilot, inden jeg tilmeldte mig, og blev mildest talt skræmt af alle de negative anmeldelser, der omhandler, hvor svært det er at komme ud af medlemsskabet igen.

Ærgerligt, for jeg ville gerne have været abonnent, og sikkert også gerne for en længere periode.

Men det er ikke det værd, hvis man senere skal kæmpe for, at kunne blive meldt ud igen. Anmeldelserne taler deres eget klare sprog. Så det bliver nej tak herfra.

2 October 2023
Unprompted review

Hej Bob
Jeg er ked af at høre du ikke ønsker at oprette et abonnement da du mener at man skal kæmpe for at opsige.
Du har altid mulighed for at opsige dit abonnement til udløbet af din betalings periode, som alle kunder skal bekræfte ved købet. Derudover modtager du en ordrebekræftelse med disse informationer, sammen med det oprettede tilbud.

Jeg vil rigtig gerne kontakte dig, og har derfor anmodet om flere oplysninger via Trustpilot.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Gode hjælpesider

Super blad,men en for dyr måde at få dygtig vejledning på. For dyr

14 September 2023

Hej Martin
Mange tak for din anmeldelse, samt de 5 stjerner!
Du har mulighed for at oprette et digitalt abonnement på Gør Det Selv i stedet, hvor du så kan læse magasinet som e-magasin, og have adgang til www.goerdetselv.dk

Take a closer look