Jeg modtog en sav i forbindelse med et abonnement. Kvaliteten af produktet er elendig (kan købes billigt på Ali Baba) og kundeservice svarer ikke. Da jeg skrev en kommentar på Facebook, hvor jeg igen... See more
Company replied
Elsker at modtage magasinet eller gå online og kigge...Selv når jeg ikke leder efter præcis vejledning elsker jeg at få inspiration til kommende projekter. En masse nyttig viden og let forståelige... See more
Company replied
De er nogle forbandede svindlere. Har opsagt abbonoment og fik accept tilbage på mail. Flytter så og tænker ikke videre over noget...nu ca 6 dr siden sidder jeg med inkasso regning på udbetalte re... See more
Company replied
Denne anmeldelse er alene om opsigelse processen. Det burde være muligt at opsige direkte i ens kontrolpanel, men det er udliciteret. Derpå skal man finde sit abonnementsnummer og matche med sit postn... See more
Company replied
GØR DET SELV - Danmarks eneste professionelle gør det selv-magasin. Alle projekter er udført af fagfolk og har tydelige trin for trin-anvisninger, tegninger og materialelister, så du er sikker på at opnå et godt resultat.
Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Et godt blad for gør det selv manden men man kunne godt bruge nogle gode rabatter F.eks.
Hjemmesiden er nogenlunde hvis man ellers kan få adgang til den🤔

Reply from Gør Det Selv
Altid mange ideer og alternativer til gør det selv projekter. Gode instruktioner og gode reviews af værktøj og lignende.

Reply from Gør Det Selv
Jeg her ikke modtaget nåede i nu så det ved jeg ikke rigtig

Reply from Gør Det Selv
Jeg elsker det blad. Altid masser af gode forslag og test af lækre maskiner. 😍

Reply from Gør Det Selv
Jeg meldte mig for at se test af diverse robot plæneklippere,men jeg kan ikke få lov at se dem!

Reply from Gør Det Selv
Har lige tilmeldt mig i sidste uge, så ikke meget erfaring endnu.
Har ikke set noget til velkomst-gaven endnu

Reply from Gør Det Selv
Er en smule skuffet over indholdet. Det er fint at man som abonnent kan se test og lignende, men så stopper det også lidt der.
Jeg synes der er alt for lidt indhold i forhold til prisen og forventer ikke at fortsætte mit abonnement.

Reply from Gør Det Selv
selv om man har købt sig et abonnement, skal man stadig betale for at se ældre artikler - bondefangeri

Reply from Gør Det Selv
Bruger ofte gør-det-selv som inspiration til hjemmeprojekterne.

Reply from Gør Det Selv
Fast, cheap and it survived the trip! Tak for det!

Reply from Gør Det Selv
Det er bare et rigtig fint og godt blad med en masse nyttig information og fif til os "gør det selv" folk.
Mvh Jens

Reply from Gør Det Selv
Alt alt for meget reklamme og for lidt faglig .... nogle gange kan man næsten ikke gennemskue om det er reklame eller fif . Og for mange mails men for lidt indhold

Reply from Gør Det Selv
En masse nyttig viden og let forståelige anvisninger og planer på hvordan man får et projekt i hus.
har været rigtig glad for deres test a diverse værktøjer når jeg skulle købe nyt. Det hjalp gevaldigt til ikke at købe forkert, for lille eller for svag en maskine fra starten.
Susanne